Jump to content

Corsair A70 εντυπώσεις

AIRETIKOS

Recommended Posts

Εδώ και ένα χρόνο+ χρησιμοποιούσα για την ψύξη του επεξεργαστή μου την Freezer XTREMEαπό την οποία δεν είχα κανένα παράπονο,23 σε idle και 48-49 σε full load.

Εχθές είδα σε γνωστό κατάστημα την Corsair A70 με τιμή προσφοράς 35 ευρό την όποια και αγόρασα.

Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες,οι θερμοκρασίες υποχώρησαν κατά 2-3 βαθμούς σε idle και 8-9 σε full load.

Όποιος έχει ανάγκη από ψήκτρα είναι μια πολύ καλή επιλογή,πιστεύω ότι δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την τιμή (όσο είναι σε προσφορά).

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Στο κουτί μια χαρά έκατσε,έχω αυτό,αν έχεις μνήμες με μεγάλες ψήκτρες ίσως να βρίσκει αν τη βάλεις οριζόντια (ανάλογος και τη μητρική).

Τις διαστάσεις νομίζω τις έχει στο σιτε,εγώ και τους 2 φαν έβαλα χωρίς πρόβλημα.

Στο κουτί μια χαρά έκατσε,έχω αυτό,αν έχεις μνήμες με μεγάλες ψήκτρες ίσως να βρίσκει αν τη βάλεις οριζόντια (ανάλογος και τη μητρική).

Τις διαστάσεις νομίζω τις έχει στο σιτε,εγώ και τους 2 φαν έβαλα χωρίς πρόβλημα.

Σε κάποιο review διάβασα πως έχει 43 mm ελεύθερο ύψος για τις μνήμες.

Όντως η ψύκτρα είναι πάρα πολύ καλή σε απόδοση με μειονέκτημα τον κάπως αυξημένο θόρυβο .

Κατά τα άλλα, είναι άψογη!

Δεν θα έλεγα ότι κάνει θόρυβο.

Εξάλλου με τέτοιες θερμοκρασίες τα κουλερακια γυρνάνε κάτω

από 1000 στροφές και σε full load μέχρι 1300 τα είδα.

Σαφώς και είναι αρκετά υποκειμενικό το ζήτημα του θορύβου.

Απλά αναφέρομαι στις μέγιστες στροφές που δίνει ο κατασκευαστής δηλ. 1600/2000 (με/άνευ αντάπτορα).

Αλήθεια, τί βλακεία και αυτή από την Corsair ? Χάθηκαν οι PWM ανεμιστήρες ρε γ@μώτο ?

Αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις απο το ΒΙΟΣ και το βάλεις σε βολταζ δεν γυρνάνε με τις μέγιστες στροφές

αλλά επιταχύνουν ανάλογα τη θερμοκρασία.

Τώρα το οτι φτάνουν εως 1600+ στροφές κάλο είναι.

Βέβαια καλύτερα θα ήταν να είχε τετραπινα κουλερακια.

Αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις απο το ΒΙΟΣ και το βάλεις σε βολταζ δεν γυρνάνε με τις μέγιστες στροφές

αλλά επιταχύνουν ανάλογα τη θερμοκρασία.

Πώς γίνεται αυτό ?

Το υποστηρίζουν όλες οι μητρικές ή μόνο οι πιο σύγχρονες ?

Να και μια φώτο σε idle με θερμοκρασία δωματίου 23 βαθμούς.

clipboard02-5566.jpg

Υ.Γ.Το fan CPU.1 είναι συνδεμένο κανονικά στο cpu cooler

Το fan CPU.2 είναι συνδεμένο στο system.fan2

Όπως βλέπεις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες και στροφές.

12 βαθμούς μινιμουμ σε idle με θερμοκρασία δωματίου 24

βγάζεις μισούς βαθμούς απ'ότι η θερμοκρασία δωματίου?:...:

μπας και η ψύκτρα έχει μέσα στα φινς σωλήνες με ln2?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.