chris82f Μάρτιος 2, 2011 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Γεία σας,έχει ανοίξει μεγάλο θέμα με το τηλέφωνο αυτό,υπάρχει συζήτηση σε εξέλιξη στο2144161600 - who calls me from 214-416-1600?αν μπορείτε δείτε τι έχουν γραφεί μέχρι τώρα και αν μπορείτε προτείνετε ποιές πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις μας. Το θέμα έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 28/2 και οι κλήσεις γίνονται στην Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 2, 2011 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Εδω και 2 μερες με εχουν πριξει, με αυτο το νουμερο.Ειχα παραγειλει μεσω ιντερνετ κατι απο Αμερικη,και τωρα κατι μικροαντικειμενα για το αυτοκινητο απο e-bay. Το καλοκαιρι με ειχανε πριξει με αλλο τηλεφωνο ,και τοτε ειχα παραγγειλει κατι εισιτηρια για μια συναυλια των U2 sto Torino. Συμπερασμα¨''ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Στην περιπτωση μου το καλοκαιρι ,δεν υπηρχε καμμια χρεωση,ελπιζω οχι και τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 2, 2011 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Τελικά fragma με τι περίπτωσή σου τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 τίποτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 2, 2011 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ε, αυτό είναι καλό. Που δεν σου έτυχε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosk Μάρτιος 6, 2011 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 ΚαλησπέραΣήμερα Κυριακάτικα-& αποκριάτικα με πήραν και εμένα από το 0123456.αλλά επειδή ήταν μεσημέρι ούτε που μπήκα στον κόπο να απαντήσω,αλλά googl αροντας το έφτασα εδώ.ΥΓ-σήμερα 2 μέρες μετά έμαθα ότι η κλήση ήταν από γνωστό μου μέσω skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 8, 2011 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Για το lab δουλεύουν όλοι απ' ότι φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Μάρτιος 15, 2011 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 Ομοιοπαθής και εγώ...Όχι ακριβώς εγώ βασικά αλλά ο πατέρας μου.Τον έχουν πρήξει την τελευταία εβδομάδα, παίρνουν απο αυτό το νούμερο και ακούγεται κάποιος να πληκτρολογεί.Μετά απο έρευνα στο google βρέθηκα εδώ.Το τηλέφωνο και τα στοιχεία του πατέρα μου (ονοματεπώνυμο, διευθύνσεις, ΤΚ κλπ) υπάρχουν διάσπαρτα στο νέτ λόγω δουλειάς.Συντρέχει κανένας σοβαρός κίνδυνος;Τα passwords απο τα email του και τα διάφορα accounts τα οποια τα διαχειρίζομαι εγω , δεν είναι και τα δυνατότερα αλλά τουλάχιστον δεν είναι διασταυρώσιμα ή κάτι το οποίο να προκύπτει από τα στοιχεία του ή τη δουλειά του.Υπάρχει πιθανότητα να μολύνονται χρήστες skype με κάποιο ιό και να καλούν εν αγνοία τους σε random νούμερα;Γιατί δεν έχει νόημα να παίρνουν τηλέφωνο και να μη μιλάνε, αλλά να ακούγονται μόνο πλήκτρα keyboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 15, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2011 το πρόβλημα είναι οτι σε περιπτώσεις όπως τη δικιά μου σου λένε τα στοιχεία που ξέρουν και ξεκινούν τις απειλές.το πιο ανησυχητικό είναι να ξέρουν στοιχεία που δεν έχεις δημοσιεύσει στο ιντερνετ.......τουλάχιστον εγώ δεν είχα άλλη ενόχληση από τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Ιούνιος 10, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Δέχτηκα και εγώ κλήση σήμερα απο το 2144161600 και κλασσικά μόλις το σήκωσα άκουσα ένα θόρυβο και μετά έκλεισε. Όποιος έχει κανένα νεότερο ας μας πει τι παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 10, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Δέχτηκα και εγώ κλήση σήμερα απο το 2144161600 και κλασσικά μόλις το σήκωσα άκουσα ένα θόρυβο και μετά έκλεισε. Όποιος έχει κανένα νεότερο ας μας πει τι παιζει.Ναι, λύθηκε το μυστήριο και για σένα: λάθος νούμερο. Κάποιος προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο την κοπέλα/μάνα/γιαγιά του με Skypeοτηλέφωνο και πήρε κατά λάθος στο δικό σου, άκουσε την φωνή σου και το έκλεισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 10, 2011 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2011 Ή ήταν κανένας serial killer και ήθελε να τσεκάρει το επόμενο θύμα του μέσω Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.