Salpi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2011 Xαιρετω ολη th παρεα...Eχω το Samsung Omnia i900 και εχω τα Windows Mobile 6.1 πανω...θελω να βαλω τα Windows Mobile 6.5 και η ερωτηση μου einai αν γινεται...Exei δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Επειδή η μεταβολή του λογισμικού χωρίς την άδεια της εταιρίας είναι ένα είδος hack δεν νομίζω ότι επιτρέπεται από τους κανόνες να σου απαντήσει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Μπορείς, αλλά όχι official.Θα πρέπει να βρεις μια Custom ROM 6.5 η οποία θα έχει φτιαχτεί ειδικά για το i900.Θα σου πρότεινα να μην το έκανες όμως μιας και του πέφτει λίγο βαρύ η 6.5.Όταν είχα το κινητό αυτό, του είχα περάσει μια custom 6.1 (Greek ROM) και είχε τρομερά καλά αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Φεβρουάριος 16, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Ok,tha to psaksw...Apla diabasa s'ena forum oti me ta 6.5 ginetai pio grhgoro...Opote les na psaksw gia kapoia ellhnikh ekdosh kalytera???Eyxaristw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Μάρτιος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Ok,tha to psaksw...Apla diabasa s'ena forum oti me ta 6.5 ginetai pio grhgoro...Opote les na psaksw gia kapoia ellhnikh ekdosh kalytera???Eyxaristw...τελικά τι έγινε? βρήκες κάτι? αξίζει τον κόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlas Μάρτιος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Υπάρχει έκδοση Custom ελληνική η οποία θεωρείται από τις καλύτερες. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά είναι Lite και σου αφήνει 155Mb μνήμη.Και με πολύ καλό Ratio. Πρέπει να λάβεις όμως υπόψιν σου πως θα χάσεις την εγγύηση και πως υπάρχει περίπτωση αν πάει κάτι στραβά(πχ να αποσυνδεθεί την ώρα της αναβάθμισης-αλλαγής) το Omniaki να σου πει "Αντίο" . Για πάντα. Και ναι , είναι hack αλλά επιτρέπεται κανονικά με πλήρη ευθύνη του χρήστη. Δεν κλέβεις κάποια Rom , απλά περνάς κάποια modifying η οποία έχει δημιουργηθεί ,από κάποιον σχετικό με το θέμα, και έχει διατεθεί δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.