Allen Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2004 Aπο το κοντρολ πανελ της ατι στο μενου σμαρτγκαρντ δεν μπορω να επιλεξω το agp 4x ουτε το agp 8x καθως και την επιλογη fast write.Εχει by default ρις επιλογες ¨χωρις επιταχυνση" και απενεργοποιημενη την γρηγορη εγγραφη.Τα αλλαζω ,κανει επανεκκινηση,και παλι τα ιδια μενουν.Εχω τους catalyst 4.4 και πριν το φορματ δεν ειχα τετοιο προβλημα.Καμια λυση?
Allen Μάϊος 3, 2004 Author #3 Μάϊος 3, 2004 To σιντι της μητρικης εχει οδηγους για τον promise ,για το usb 2 και κατι για intel.χρειαζεται η εγκατασταση του intel ....?
Makis Hourdakis Μάϊος 3, 2004 #5 Μάϊος 3, 2004 Θα στο πρότεινα πάντως... Απ'ότι κατάλαβα είναι οι official drivers του chipset (το οποίο χειρίζεται και το δίαυλο AGP). Τώρα αν είναι drivers για την τυχών ενσωματωμένη υλοποίηση ελεγκτή Ethernet χέσ'το.
Makis Hourdakis Μάϊος 3, 2004 #6 Μάϊος 3, 2004 Γιατί πάντα όταν πάω να γράψω κάτι με προλαβαίνει κάποιος άλλος;
Vagouridis Μάϊος 3, 2004 #7 Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Γιατί πάντα όταν πάω να γράψω κάτι με προλαβαίνει κάποιος άλλος; Δεν θα το ξανακανω....
kaynd Μάϊος 3, 2004 #9 Μάϊος 3, 2004 Πάντως για απροβλημάτισες ρύθμισης θα ήταν καλό να χρησιμοποιείς το BIOS Είναι απλό και σίγουρο @Makis Hourdakis Μη τσαντίζεσαι που να ξέρει ο «άλλος» ότι θα απαντήσεις οπότε να περιμένει να πεις πρώτος τη γνώμη σου? ¨Ούτως η άλλος σε ένα θέμα πoλλοι δίνουν απάντηση στο πρόβλημα και όχι μόνο ένας
Ernest Μάϊος 3, 2004 #10 Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Allen [Σήμερα, στις 21:28] Aπο το κοντρολ πανελ της ατι στο μενου σμαρτγκαρντ δεν μπορω να επιλεξω το agp 4x ουτε το agp 8x καθως και την επιλογη fast write.Εχει by default ρις επιλογες ¨χωρις επιταχυνση" και απενεργοποιημενη την γρηγορη εγγραφη.Τα αλλαζω ,κανει επανεκκινηση,και παλι τα ιδια μενουν.Εχω τους catalyst 4.4 και πριν το φορματ δεν ειχα τετοιο προβλημα.Καμια λυση? Παίδες έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν έχει σχέση με drivers μητρικής..Έχω Club 3D 9600 και έχω δοκιμάσει όλους τους Catalyst από τους 3.8 μέχρι και τους 4.4.Καμμιά ιδέα?
Ernest Μάϊος 3, 2004 #12 Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 23:52] Στο BIOS τα εχεις ενεργοποιησει αυτα? Bέβαια!Πολύ κουφό μου φαινεται...
Allen Μάϊος 3, 2004 Author #13 Μάϊος 3, 2004 αφου εγκατεστησα τον intel chipset driver το προβλημα λυθηκε.Στην μητρικη μου παντως τετοια ρυθμιση στο bios δεν υπαρχει.
billpeppas Μάϊος 3, 2004 #14 Μάϊος 3, 2004 Ernest , αν έχεις κάνει σωστά όλα τα άλλα , το μόνο που μένει είναι να δείς στο dxdiag , αν έχεις το Hardware Acceleration στο Full.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.