Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

70 ευρω φθηνοτερος δεν ειναι ο 2500κ απο τον FX8150?

Κανω καπου λαθος?

Τι μου δειχνεις τν 8120?

Και ολα αυτα ενω τα Review εδειξαν οτι χανει κατα κρατος και ταυτοχρονα καιει και τα αντερα του..

Και ολα αυτα ενω ειναι και υψηλοτερα χρονισμενος..

Μιλαμε για cpu κελεπουρι, κατι τετοιο θα ειχε στο μυαλο της η amd οταν τον σχεδιαζε:tomato::tomato:

Δεν ειναι οι αλλοι 63 μαριονετες, να τους λεω μην ανατιναξετε την γεφυρα - μην πετατε μπροστα μου grenades - μην παρετε την σημαια στο B γιατι κραταω log απο min max avg στο fraps και θα ξαναμπω σε 20 λεπτα για να κανω ακριβως την ιδια διαδρομη να δω αν βγαζει περισσοτερα η μπουλντοζα απτον 2500k στα 4.5, το λιγοτερο να βαλουνε τα γελια μαζι μου το χειροτερο να μου πει κανας admin " κανε ενα δροσερο ban-ακι τωρα γιατι μας ζαλισες "

Ωραία λοιπόν, αφού είσαι τόσο σίγουρος.

Αθήνα είσαι, σωστά ?

Έλα ή να έρθω με ένα setup εκεί να κεράσω κανά σουβλάκι/pizza και να τρέξουμε παρεούλα 15 3λεπτα loops να δούμε αν τα λες σωστά ή λάθος ?

By the way δεν χρειάζεται να μην ανατινάξουνε κάτι ή να μην γίνει το ψ.

Στα 5 loops έχεις εξουδετερώσει το όποιο κουλό μπορεί να έγινε σε ένα loop.

Στοιχηματίζω όσα λεφτά θες ;)

Ε λεει να παρεις εναν 8120 και να τον υπερχρονισεις και να τον κανεις 8150 αρα 22 Ε ΔΙΑΦΟΡΑ εχουν

Εγω προσωπικα δεν προκειται να τον παρω ετσι και αλλιως:hehe:

Μιλαμε για ενα cpu που ειναι α-ν-ε-τ-α πιο αργο απο τον ανταγωνισμο και καιει τα αντερα του..

Αν ηταν ο 8150 φθηνοτερος απο τον 2500κ(ως οφειλε με τις επιδοσεις μου ειδαμε) και εχει γυρω στα ~160-170 ευρω το συζηταγαμε...

Μιλαμε για ενα cpu που ειναι α-ν-ε-τ-α πιο αργο απο τον ανταγωνισμο και καιει τα αντερα του..

Αν ηταν ο 8150 φθηνοτερος απο τον 2500κ(ως οφειλε με τις επιδοσεις μου ειδαμε) και εχει γυρω στα ~160-170 ευρω το συζηταγαμε...

Και ο SANDY -E ο μικρός είναι ποιο αργός σε όλα τα games από τον 2600Κ, και σε single thread, δεν κλοκάρει το ίδιο, καταναλώνει κάτι παραπάνω ειδικά σε load, δεν θα κλοκάρει, αλλά θα είναι ακριβότερος.

Για εκείνον και για την τιμη΄πώλησής του όμως δεν θα πεις το ίδιο.

Τι θέλω να πω με αυτό?

Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που για την επιτάχυνσή τους πληρώνεις περισσότερο , ενώ ταυτόχρονα με αυτό το cpu σε άλλους τομείς παίρνεις λιγότερα.

Αυτό γίνεται παντού στα σύγρχονα cpus.

Αν πάντως τον αγοράσει κάποιος καλό θα είναι να μας δώσει εικόνα από πρώτο χέρι.

Και ο SANDY -E ο μικρός είναι ποιο αργός σε όλα τα games από τον 2600Κ, και σε single thread, δεν κλοκάρει το ίδιο, καταναλώνει κάτι παραπάνω ειδικά σε load αλλά θα είναι ακριβότερος.

Για εκείνον και για την τιμη΄πώλησής του όμως δεν θα πεις το ίδιο.

Τι θέλω να πω με αυτό?

Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που για την επιτάχυνσή τους πληρώνεις περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα σε άλλους τομείς παίρνεις λιγότερα.

Αυτό γίνεται παντού στα σύγρχονα cpus.

Αν πάντως τον αγοράσει κάποιος καλό θα είναι να μας δώσει εικόνα από πρώτο χέρι.

Ειπα εγω καπου οτι θα παρω SANDY -E και δεν το ξερω?

Εγω ειπα οτι οFX8150 με της επιδοσεις και την καταναλωση που εχει, θα επρεπε να κοστιζει καρα-max 170 γιουρια(και πολλα ειναι) την στιγμη που υπαρχει o 2500K στην αγορα..

Τωρα αν εσενα τα 260 γιουρια που δινει το plaisio τον FX8150 σου φαινεται τιμη-κελεπουρι δεν εχεις παρα να τον παραγγειλεις:hehe:

Το ολο πακετο, τιμη-επιδοσεις-καταναλωση--> ειναι epic fail της amd..

Άσχετο αλλά οι υπότιτλοι από το κλασικό πλέον βιντεάκι της Πτώσης είναι μάπα. Πολύ προχειροδουλειά δεν βγάζουν καθόλου γέλιο! :p

Τα βιντεάκια με το Fermi και αυτό με τη χρεωκοπία της Ελλάδος είναι κορυφαία, έχουν προσεγμένους υπότιτλους και βγάζουν απίστευτο γέλιο!!:hehe:

H τιμή σας χαλάει ή ότι είναι σε μερικές περιπτώσεις χειρότεροι από τους Thuban;

Το θέμα δεν είναι η τιμή τους, γιατί αυτή μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα διαμορφωθεί θέλει δεν θέλει βάση του ανταγωνισμού και αφήστε το ΠΛΑΙΣΙΟ να ονειρεύεται, πάντα ανεβασμένες τιμές είχε.

Το θέμα πάλι δεν είναι και οι επιδόσεις αυτές καθε αυτές του 8120/8150 γιατί βλέποντας την cache ας πούμε βλέπεις πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Το θέμα είναι, αν η νέα αρχιτετκονική της AMD μπορεί να φέρει καρπούς στα επόμενα χρόνια, άσχετα με το πως αυτή παρουσιάστηκε σήμερα στους ZAMBEZI .

Αν έχει να δόσει τότε πάμε καλά γιατί κακά τα ψέματα η Κ8/ K10 αρχιτεκτονική ξεζουμίστηκε τόσα χρόνια .

Το θέμα είναι πως οι καιροί είναι δύσκολοι σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Η AMD αν δεν πιάσει πωλήσεις με τους FX δύσκολα θα μπορεί να κοιτάζει μπροστά μόνο με τους APU

Το θέμα είναι πως οι καιροί είναι δύσκολοι σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Η AMD αν δεν πιάσει πωλήσεις με τους FX δύσκολα θα μπορεί να κοιτάζει μπροστά μόνο με τους APU

Μπα θα έλεγα πως είναι εξασφαλισμένη με τα APUS τουλάχιστον προς το παρόν. Αφού έχει τόση ζήτηση που δεν μπορεί να την καλύψει.

Από εκεί και πέρα έχει και τις GPU που κακά τα ψέματα, είναι ποιο κερδοφόρα αγορά από αυτή των cpu (γενικά), οπότε θα το ξεπεράσει.

Το θέμα είναι να έχει δει από τον Μάρτη τα στραβά και είδη να είναι στον δρόμο του επανασχεδιασμού.

εγω ακουσα πως οι τιμες στο πλαισιο εινα ιγια 1-2 βδομαδες το πολυ ωστε να παρουν ολα τα κοροιδα και μετα να δινουν τα cpu δωρο με καθε αγορα 6990/6970/6950.

επισης. πιο αργο απο τον ανταγωνισμο?

μαζι σου. στα benchmarks ειναι φολα.

ΑΛΛΑ

AMD FX 8150 processor review

και γενικα σε τετοιου ειδους εφαρμογες ειναι ΟΚ τσιπακι.

ακομα και στο cinebench που δεν ειναι το φορτε του, περναει πανω απο τον 2500Κ.

αρα? αν τον συγκρινες με 2600κ τοτε ναι, να το δεχομουν το χανει κατα κρατος που και παλι καπου βγαινει μπροστα.

anyway, εγω θα παρω εναν και μετα θα μπορουμε να κανουμε online κοντρες με τους SB και τους 980Χ (με κλειστο το ΗΤ:p)

τελος θα ηθελα να πω πως ολο το fail το εκανε το marketing τμημα της amd που οπως λεει και ο φιλος μου ο Μπιλπεππας, πρεπει να τους διωξουν στα μπαμ.

εγω ακουσα πως οι τιμες στο πλαισιο εινα ιγια 1-2 βδομαδες το πολυ ωστε να παρουν ολα τα κοροιδα και μετα να δινουν τα cpu δωρο με καθε αγορα 6990/6970/6950.

Mε τις επιδοσεις και την καταναλωση που εχει, μετρια προσφορα μου ακουγεται!:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.