Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Ελπιζω στην final του bf3 να βαλουν ενα σοβαρο timedemo οι αχρηστοι στην DICE, το να μπαινεις σε εναν σερβερ και να παιζεις 10 λεπτα με τον εναν επεξεργαστη και 10 με τον αλλο δεν ειναι καθολου αξιοπιστο.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟ είναι αν παίζεις το ίδιο map, το ίδιο mode, με το ίδιο αριθμό ( πάνω κάτω, +/- 2-4 players δεν έχει καθόλου σημασία, αν και συνήθως δύσκολο να πέσουνε κάτω από τους 30 οι "γνωστοί" rush/conquest servers ) παιχτών, και παίζεις με τον ίδιο τρόπο/στυλ ( μην χρησιμοποιείς π.χ. smoke στο ένα 10λεπτο και στο άλλο δεν χρησιμοποιείς ποτέ smoke ).

Τρέξε 30 3λεπτα fraps και δες τα νούμερα, τι variance έχεις στο average ? ( ουδεμίά, under 2 fps, με το 90% των run στο ίδιο fps με διαφορά μερικά mfps )

Το μόνο που μπορεί να ξεφύγει σε 5-6 runs στα 30 είναι το maximum fps, αν π.χ. όταν πας να ξεκινήσεις το bench @ fraps κοιτάς π.χ. τοίχο και όχι ανοιχτό field όπως θα πρέπει να ξεκινάς πάντα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟ είναι αν παίζεις το ίδιο map, το ίδιο mode, με το ίδιο αριθμό ( πάνω κάτω, +/- 2-4 players δεν έχει καθόλου σημασία, αν και συνήθως δύσκολο να πέσουνε κάτω από τους 30 οι "γνωστοί" rush/conquest servers ) παιχτών, και παίζεις με τον ίδιο τρόπο/στυλ ( μην χρησιμοποιείς π.χ. smoke στο ένα 10λεπτο και στο άλλο δεν χρησιμοποιείς ποτέ smoke ).

Τρέξε 30 3λεπτα fraps και δες τα νούμερα, τι variance έχεις στο average ? ( ουδεμίά, under 2 fps, με το 90% των run στο ίδιο fps με διαφορά μερικά mfps )

Το μόνο που μπορεί να ξεφύγει σε 5-6 runs στα 30 είναι το maximum fps, αν π.χ. όταν πας να ξεκινήσεις το bench @ fraps κοιτάς π.χ. τοίχο και όχι ανοιχτό field όπως θα πρέπει να ξεκινάς πάντα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=InaRIYFPMiY]Top Gun "Bullshit" - YouTube[/ame]

Δεν ειναι οι αλλοι 63 μαριονετες, να τους λεω μην ανατιναξετε την γεφυρα - μην πετατε μπροστα μου grenades - μην παρετε την σημαια στο B γιατι κραταω log απο min max avg στο fraps και θα ξαναμπω σε 20 λεπτα για να κανω ακριβως την ιδια διαδρομη να δω αν βγαζει περισσοτερα η μπουλντοζα απτον 2500k στα 4.5, το λιγοτερο να βαλουνε τα γελια μαζι μου το χειροτερο να μου πει κανας admin " κανε ενα δροσερο ban-ακι τωρα γιατι μας ζαλισες "

Μονο με το campaign βγαινουν αξιοπιστα αποτελεσματα αλλα ειδαμε στο bc2 ολοι ποσο πιο βαρυ μπορει να ειναι ενα 32αρι conquest στην oasis απο οποιοδηποτε level στο single.

Οπως και να χει μια σκριν σαν αυτη που εβαλε ο ζπαφ με το usage και τα threads πιστευω θα την σωσει την κατασταση για οσους θελουν να πεταξουν τις 990FX στον καιαδα, το ολο σκηνικο με τις μητρικες και τα AMD fanboi μπορει ευκολα να το παρομοιασει καποιος με τον χαζομπαμπα που εχει βαψει το παιδικο δωματιο μπλε, εχει ηδη αγορασει 3 κουβαδες πλαστικα στρατιωτακια κλπ μονο και μονο επειδη ειναι 99.9% σιγουρος πως θα κανει αγορι και μαλιστα 100% αρσενικο ενω η γυναικα του γκαστρωθηκε μολις χθες (και κανεις δεν ξερει αν φταιει η 3D τσοντα που το μωρο τελικα θα ειναι μαυρακι :p )

Εννοειται πως κανω πλακιτσα, δεν μου κοβει ποσοστα η ιντελα ουτε τπτ, απλα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ 5 χρονια να βλεπω τον δαβιδ να τρωει σφαλιαρες απτον γολιαθ, τοσο απλα :)

Εννοειται πως κανω πλακιτσα, δεν μου κοβει ποσοστα η ιντελα ουτε τπτ, απλα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ 5 χρονια τωρα να βλεπω τον δαβιδ να τρωει σφαλιαρες απτον γολιαθ, τοσο απλα :)

Το θέμα είναι να μην περιμένεις τον Δαβίδ να σφαλιαρώσει το Γολιάθ για να ξαναπάρεις Γολιάθ, γιατί έτσι πως θα ζήσει, αναπτυχθεί και ο Δαβίδ για να έχεις ανταγωνισμό?

Για αυτό και μόνο τον λόγο, όπου ο Δαβίδ μπορεί να σου δώσει τιμολογιακά σχετικά ίδιο ή καλύτερο προιόν πρέπει να τον προτιμάς 100%.

Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Πέρα από την συνολική αποτυχία του ZAMBEZI να φέρει τα πάνω κάτω ίσως σε κάποιες κατηγορίες τιμής υπάρξουν BULLDZOER που να αξίζουν και με το παραπάνω.

Εγώ προσωπικά θα περιμένω τον VISHERA να μαζέψει την ζημιά, όπως έκανα ο PHENOM ΙΙ στην περίπτωση του PHENOM I .

@adpanos

αυτο δεν παει καλα. δειτε τις cache του 1090 και του 8150, αφηνω την ιντελ απέξω :p

Γιατί έτσι ???

Ούτε το ES που είχε βγει δεν τα είχε αυτά.

Παραμυθάκια της χαλιμάς το ότι θα βελτιωθεί ουσιαστικά με τα Win8 ( των οποίων, τα όποια βελτιώματα που έχουνε βοηθάνε εξίσου και τους Intel αλλά και τους Via, nVIDIA, κλπ ).

Time will tell ( the same story once again ). [ τα ψέμματα των PR είναι τραγικά, σαν και τα slides τους ]

Ναι ξανα η ιδια ιστορια......

AnandTech - Bench - CPU

τραβα παιξε bad company 2 και με τους δυο και ελα να μου πεις...............

Θα δειξει. Παντως μεχρι στιγμης με αυτες τις τιμες και ανταγωνιστικος ειναι και τα παντα. Οσο αφορα το μελλον, το πρωτο δειγμα (πιστευω) δεν θα αργησουμε να το παρουμε: Battlefield 3 : BF3 - EA Available 10.25.2011 .Εκει αν δεν κανω λαθος ο Phenom 980 τον γλενταει τον 2600κ, ετσι δεν ειναι?

ΥΓ. ΟΧΙ στα Windows 8 οι βελτιωσεις δεν θα ειναι ιδιες για ολους. Καποιοι θα ειναι πιο κερδισμενοι.

Παντως μεχρι στιγμης με αυτες τις τιμες και ανταγωνιστικος ειναι και τα παντα.

Οντως τρεχτε να προλαβετε να μην εξαντηθουν τζαμπα πραμα:tomato::tomato:

Την στιγμη μαλιστα που ενας 2500κ κοστιζει 70 ευρω λιγοτερα και ερωτοτροπει εις βαρους του ακαταπαυστα:tomato::tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.