Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

ωωωωωωωωωωωχ αυτή η AMD μας ΈΣΚΑΣΕ! Δεν ξέρω όμως πως ήταν τα πράγματα πριν βγουν οι thuban! έτσι ήτανε? υπήρχε τόση αναμονή και τόσα rumors?

Οχι δεν ήταν έτσι. Τώρα πολύ απλά είναι κάτι ολοκαίνουριο και όλοι έχουν στρέψει τα βλέματά τους προς αυτούς. Ειδικά τα Intel fun_boys που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν πιο άχρηστο και από P4 ...... Ποιο πολύ ποστάρουν στα θέματα της AMD και των bulldozer παρά στους Sandy-E και Ivy που έπρεπε να τους ενδιαφέρει.

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Ειδικά τα Intel fun_boys που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν πιο άχρηστο και από P4 ......

I am Intel fanboy lol LOL και kαράLOL

Κούφιοι πυρήνες και κούφια MHz. Ο Pentium 4 επέστρεψε.... πράσινος.

Αν τα slides ισχύουν τότε αυτό ακριβός είναι. Ένας Pentium 4 του 2011. Απλά αντί για HyperThreading έχει περισσότερους πυρήνες. Επιπλέον έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και υψηλότερη συχνότητα για μικρότερες επιδόσεις. Συγνώμη αλλά σε τι διαφέρει αυτή η σύγκριση από την αντίστοιχη ενός Pentium 4 και ενός Athlon 64? Στο ότι είναι ποιο ηθικό να πυροβολούμε την Intel διότι θέλουμε την AMD ανταγωνιστική; Η Intel τότε διαφήμιζε το HT και την μεγάλη συχνότητα λειτουργίας, η AMD τώρα διαφημίζει τους περισσότερου πυρήνες και την μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργίας. Βλέπεις την ομοιότητα ή είμαι intel fanboy?

Με βάση τα slides, που ελπίζω να είναι fake και λάσπη.

I am Intel fanboy lol LOL και kαράLOL

Αν τα slides ισχύουν τότε αυτό ακριβός είναι. Ένας Pentium 4 του 2011. Απλά αντί για HyperThreading έχει περισσότερους πυρήνες. Επιπλέον έχει μεγαλύτερη κατανάλωση και υψηλότερη συχνότητα για μικρότερες επιδόσεις. Συγνώμη αλλά σε τι διαφέρει αυτή η σύγκριση από την αντίστοιχη ενός Pentium 4 και ενός Athlon 64? Στο ότι είναι ποιο ηθικό να πυροβολούμε την Intel διότι θέλουμε την AMD ανταγωνιστική; Η Intel τότε διαφήμιζε το HT και την μεγάλη συχνότητα λειτουργίας, η AMD τώρα διαφημίζει τους περισσότερου πυρήνες και την μεγαλύτερη συχνότητα λειτουργίας. Βλέπεις την ομοιότητα ή είμαι intel fanboy?

Με βάση τα slides, που ελπίζω να είναι fake και λάσπη.

Γιατί νομίζεις πως αναφέρομαι σε εσένα ??

Αν ψάξεις όλο το θέμα από την αρχή θα δεις 1000+ ποσταρίσματα με αυτά που λέω πριν ακόμα υπάρξει το παραμικρό slide !

Νομίζεις πως εμένα μου άρεσε το cinebench ?? Κάτσε να δούμε τι θα δούμε ολοκληρωτικά στις 12 Οκτώβρη. Αν είναι πατάτα απλά η αγορά από μόνη της θα τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σαν τον Agena..

Και κατά τέλος, καλημέρα ! :smoke:

Υποθέτωντας πως τα slides είναι αληθινά ( προφανώς αν δεν είναι, άκυρο το παρών post μου ), τότε μιλάμε για παταγώδη αποτυχία.

Αυτοί που λένε είναι ok κλπ, πόσο, μα πόσο πολύ ρίχνετε τα standards σας ?

Ελπίζω μόνο να μην είναι αληθινά, γιατί μόνο κακό θα σημάνει αυτό για τους geeks.

Γιατί νομίζεις πως αναφέρομαι σε εσένα ??

Αν ψάξεις όλο το θέμα από την αρχή θα δεις 1000+ ποσταρίσματα με αυτά που λέω πριν ακόμα υπάρξει το παραμικρό slide !

Νομίζεις πως εμένα μου άρεσε το cinebench ?? Κάτσε να δούμε τι θα δούμε ολοκληρωτικά στις 12 Οκτώβρη. Αν είναι πατάτα απλά η αγορά από μόνη της θα τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σαν τον Agena..

Και κατά τέλος, καλημέρα ! :smoke:

Δεν είπα ότι αναφέρεσαι ειδικά σε μένα, απλά με βάση το σχολιό σου και το δικό μου θα πρέπει να είμαι intel fanboy. Ε

δεν ισχύει αυτό. Αυτό που φαίνεται να ισχύει με βάση τα slides είναι ότι ο μπουλντόζας θυμίζει Pentium 4 και η AMD αναγκαστικά προσπαθεί να τον προωθήσει ανάλογα. Μακάρι να μην ισχύει αυτό. Και ξαναρωτάω. Τις ομοιότητες των 2 αυτών περιπτώσεων δεν τις βλέπεις εσύ, ώστε να θεωρείς ότι όλα αυτά είναι σχόλια που γίνονται κυρίως από intel fanboys;

λέτε λέω εγώ ρε παιδιά να είναι μέσα από την AMD τα slide και fake επίτηδες για να βγει και να είναι λίγο καλύτερος αλλά να μην είναι η σούπερ ντούπερ ουαου CPU και να είναι στα ίσια με τον 2600k απλά με λίγο ακριβότερη τιμή και να είναι απλά μάρκετινγκ όλο το σκηνικό

Δεν είπα ότι αναφέρεσαι ειδικά σε μένα, απλά με βάση το σχολιό σου και το δικό μου θα πρέπει να είμαι intel fanboy.

Ε,δεν ισχύει αυτό. Αυτό που φαίνεται να ισχύει με βάση τα slides είναι ότι ο μπουλντόζας θυμίζει Pentium 4 και η AMD αναγκαστικά προσπαθεί να τον προωθήσει ανάλογα. Μακάρι να μην ισχύει αυτό. Και ξαναρωτάω. Τις ομοιότητες των 2 αυτών περιπτώσεων δεν τις βλέπεις εσύ, ώστε να θεωρείς ότι όλα αυτά είναι σχόλια που γίνονται κυρίως από intel fanboys;

Οταν έγινε το 95% των ποσταρισμάτων αυτού του θέματος δεν υπήρχαν slides . Εκεί αναφέρομαι και σε αυτούς.

λέτε λέω εγώ ρε παιδιά να είναι μέσα από την AMD τα slide και fake επίτηδες για να βγει και να είναι λίγο καλύτερος αλλά να μην είναι η σούπερ ντούπερ ουαου CPU και να είναι στα ίσια με τον 2600k απλά με λίγο ακριβότερη τιμή και να είναι απλά μάρκετινγκ όλο το σκηνικό

Οχι θα είναι χειρότερος από 2600Κ και σε μερικά ίσως να ειναι χειρότερος και από thuban (clock to clock). Αυτό με βάση μερικά ακόμα πράγματα που είδα.

Μάλλον η AMD περίμενε από τον Μάιο να τον ψιλοσουλουπώσει ώστε να είναι λίγο καλύτερος από thuban και βλέπει πως την συμφέρει να τον ρίξει στην αγορά ώστε να κερδίσει χρόνο μέχρι να βρεί- φτιάξει- βγάλει κάτι καλύτερο.

Για αυτό μάλλον ακυρώθηκαν και οι KOMODO για αυτό ακυρώθηκε και η εισαγωγή του north στην cpu και το FM2 socket ενώ αναπτύσει από την αρχή πυρήνα με όνομα PILEDRIVER.

Εχει πολυ γελιο αυτο το ποστ. Για κατι που δεν εχει βγει εχουμε πει οτι μπορει να φανταστει κανεις. Δυο πραγματα ξερουμε: 1) ποτε βγαινει 2) οτι θα εχει γυρω στα 30 ευρω φτηνοτερα απο τον 2600κ. Ολα τα υπολοιπα του τυπου ο λακης ο σπεσιαλ ειπα αυτο και ο μητσος ο σουγιας ειπε το αλλο, ειναι παραμυθακια. Βαση της ιστοριας της amd μπορουμε να πουμε οτι κατα πασα πιθανοτητα το προιον αυτο θα ειναι ανταγωνιστηκο. Παψτε να κανετε υποθεσεις, μπορειτε να πειτε μια προβλεψη αλλα ως εκει. Το να καυγαδιζουμε για να αποδειξουμε το τιποτα για το τιποτα ειναι χαζο.

Οταν έγινε το 95% των ποσταρισμάτων αυτού του θέματος δεν υπήρχαν slides . Εκεί αναφέρομαι και σε αυτούς.

Ειδικά τα Intel fun_boys που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον βγάλουν πιο άχρηστο και από P4 ......

Και όχι προσπαθούσαν. Προφανώς αυτό παρεξήγησα(?).

Εχει πολυ γελιο αυτο το ποστ. Για κατι που δεν εχει βγει εχουμε πει οτι μπορει να φανταστει κανεις. Δυο πραγματα ξερουμε: 1) ποτε βγαινει 2) οτι θα εχει γυρω στα 30 ευρω φτηνοτερα απο τον 2600κ. Ολα τα υπολοιπα του τυπου ο λακης ο σπεσιαλ ειπα αυτο και ο μητσος ο σουγιας ειπε το αλλο, ειναι παραμυθακια. Βαση της ιστοριας της amd μπορουμε να πουμε οτι κατα πασα πιθανοτητα το προιον αυτο θα ειναι ανταγωνιστηκο. Παψτε να κανετε υποθεσεις, μπορειτε να πειτε μια προβλεψη αλλα ως εκει. Το να καυγαδιζουμε για να αποδειξουμε το τιποτα για το τιποτα ειναι χαζο.

Αν και δεν εχω ιδιαιτερη συμετοχη στο εν λογο thread, αλλα απο αυτα που διαβασα ειδα οτι σχολιαστηκαν καποια leaks που σκασαν μυτη στο net..

Tωρα αν αυτα εχουν καμια σχεση με την αποδοση που θα εχει το chip, η ειναι αλλα αντι αλλων, μενουν 2 εβδομαδες για να δουμε..

Τωρα αν η ιδια η AMD δυσφημιζει (γιατι διαφημιση δεν το λες) το προιον της με αυτα τα αποτελεσμα που βγαλαν, δεν φταιμε εμεις που σχολιαζουμε..

Αν και δεν εχω ιδιαιτερη συμετοχη στο εν λογο thread, αλλα απο αυτα που διαβασα ειδα οτι σχολιαστηκαν καποια leaks που σκασαν μυτη στο net..

Tωρα αν αυτα εχουν καμια σχεση με την αποδοση που θα εχει το chip, η ειναι αλλα αντι αλλων, μενουν 2 εβδομαδες για να δουμε..

Τωρα αν η ιδια η AMD δυσφημιζει (γιατι διαφημιση δεν το λες) το προιον της με αυτα τα αποτελεσμα που βγαλαν, δεν φταιμε εμεις που σχολιαζουμε..

Δεν τα εβγαλε η AMD, αυτο ειναι το θεμα. Η AMD εβγαλε αυτο: AMD FX Giveaway: Official Rules . Τι τιμη παιζει ο Bulldozer??? 250 ευρω, οπως λενε τα slides??? Για αυτο λεω περιμενετε να δουμε....

Δεν τα εβγαλε η AMD, αυτο ειναι το θεμα. Η AMD εβγαλε αυτο: AMD FX Giveaway: Official Rules . Τι τιμη παιζει ο Bulldozer??? 250 ευρω, οπως λενε τα slides??? Για αυτο λεω περιμενετε να δουμε....

Εστω, οποιος και να τα εβγαλε...

Αυτο σημαινει οτι απογορευονται τα σχολια?

Five (5) AMD FX series eight-core processors. Approximate Retail Value: $300 USD each.

223 euro βγαίνει με την τρέχουσα ισοτιμία.

223€ + φάπα (51€) = 274€ + μεταφορικά+ το κέρδος του μεσάσοντα (κανένα 20€) .......... = κανένα 300€ το κόβω. Τα χρήματα είναι πολλά για σάπια cpu. Τι να πω....

Βάλε και το ΦΠΑ ;)

Έχω ξαναποστάρει (και άκουσα τα σχετικά) ότι η τελευταία ενημέρωση προς το κοινό από πλευράς AMD ήταν τα $300.

Edit: στο σχόλιο του yanni πήγαινε adpanos... δεν σε πρόλαβα.

όσο για τα σχετικά περί απόδοσης. Αν είναι ταχύτερος σε multithreaded εφαρμογές έναντι των HyperThreaded μοντέλων, αν κλοκάρουν καλά (αναπληρώνοντας μέρος του χαμένου εδάφους σε δύναμη πυρήνων έναντι των Sandy και ξεπερνώντας τους στα extremely high GHz) και φυσικά αποδίδουν καλά και στο boost της vga στα games θα είναι μια χαρά cpu.

Και όχι προσπαθούσαν. Προφανώς αυτό παρεξήγησα(?).

Οκ λάθος χρόνο διάλεξα! :beer: . Εγώ σου είπα που αναφερόμουν!

Με αυτά που διέρρευσαν έχεις δίκιο. Αν δεις στην OKTABIT έχουν ποστάρει και μετρήσεις από INTERLAGOS (es) VS MAGNY COURS.

Αν δεις τα αποτελέσματα θα δεις πως ΔΕΝ πάει καλά ειδικά στο integer κομμάτι ... Μακάρι να το έχουν διορθώσει.

Εντάξει δεν είπα ότι θα έρθει στα 223€. Απλά υπάρχει ένα κάποιο περιθώριο μέχρι τα 250€ και [MENTION=7477]adpanos[/MENTION] οι χρεώσεις που γράφεις χοντρικά ισχύουν και για το Αμέρικα. Δεν νομίζω να μην έχουν εκεί μεταφορικά, μεσάζοντες ή φόρο. Και όταν τα $300 είναι η retail τιμή προφανώς τα περιλαμβάνει. Σωστά; Μπορεί να είναι ποιο χαμηλά τα καπέλα, αλλά φαντάζομαι υπάρχουν και εκεί. Απλά στην Ελλάδα μπαίνει και ο επιπλέον φόρος "Είμαι και πολύ μαμάω όμορφος εμποράκλας ναουμ :man_in_love: ".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.