cna Σεπτέμβριος 20, 2011 #1261 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Πάει το FM2. Aκυρώθηκε και αυτό.[Αν καταλάβα καλά]Λάθος κατάλαβες φίλε...το ενδιάμεσο στάδιο από FM1 σε FM2 ακυρώθηκε...Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 21, 2011 #1262 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Δεν νομίζω να έβγαζε τέτοιο τέρας η AMD (8 πυρήνες με Single thread perfo ίσο με Sandy bridge) και να το τιμολογούσε μόνο 350 ευρώ αν ισχύει η φήμη...πρώτον μου φαίνεται αδύνατο όταν ο ένας BD πυρήνας έχει το μισο μεγεθος του αντίστοιχου ι7 core,και δευτερον το να κάνει τέτοιο τεχνολογικό άλμα επιδόσεων μου φαίνεται τραβηγμένο απο τα μαλιά.Επιτυχία θα θεωρείται αν μπορεί έστω να κοντράρει τον 2600k έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματαΣε επεξεργαστική ισχύ ο BD θα τον σκοτώσει τον SANDY απόλυτα. Αυτό είναι σίγουρο. Το ερώτημα που πλανάται εδώ και καιρό είναι το κατα πόσο ο BULLDOZER θα μπορεί να δώσει την ισχύ που κρύβει μέσα του στις σημερινές καθημερινές εφαρμογές, γιατί πολύ εύκολα υπάρχει περίπτωση να έχεις ένα πολύ δυνατό serverάδικο chip στο σπίτι σου το οποίο να μην μπορείς να το εκμεταλευτείς . !! (Δες και τα πρώτα review του sandy -E 6C/12T σε σχέση με τον 2600Κ για να καταλάβεις. Ο SANDY-E είναι σίγουρα δυνατότερο chip και θα ξεκινά από τα 450€ απ`όσο άκουσα, αν και στα περισσότερα ήταν πίσω από τον 2600Κ στο review..) Εχω ξαναπεί πολλές φορές, είναι διαφορετικό να μιλάμε για επεξεργαστική ισχύ και διαφορετικό να μιλάμε για αποδοτικότητα και προσαρμοστικότητα της ισχύος ανα εφαρμογή. Θα μπορούσαμε να τα συσχετίσουμε αυτά τα δυο αν η κατάσταση στο software και στον τρόπο εκμετάλευσης του εκάστοτε hardware από τις εφαρμογές ήταν εντελώς στατική, πράγμα που όμως δεν ισχύει. Το FERMI ήταν και είναι πολύ πιο μεγάλο chip από το Cayman αλλά το Cayman ήταν αποδοτικότερο και με μικρότερη κατανάλωση. Η ATI ερχόταν από την αποτυχία της 2900XT όπως ήταν για την AMD οι phenom I, με μέτριες τις σειρές 3800 και 4800 (όπως οι deneb/thuban), ενώ τότε η Nvidia φαινόταν αξεπέραστη... Δες τι έγινε ...Επίσης θέλω να μου ορίσεις επάκριβώς τα ΟΡΙΑ του CORE στον Bulldozer !!! Οταν μου τα θέσεις θα το ξανασυζητήσουμε για το μέγεθος γιατί εγώ βλέπω περίπτωση που το 1 core έχει 256bit fpu (όση o sandy) και περίπτώσεις που έχει 128bit fpu (την μισή από τον sandy). Επίσης βλέπω περιπτώσεις που έχει 2MB L2 CACHE και περιπτώσεις που έχει 1MB L2 CACHE . οπότε πια είναι τα όρια του core ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 21, 2011 #1263 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Λάθος κατάλαβες φίλε...το ενδιάμεσο στάδιο από FM1 σε FM2 ακυρώθηκε...Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ...To FM2 ακυρώθηκε για τους COMODO ! Το FM2 θα βρει με τους TRINITY = FUSION 2 !Αργότερα η AMD θα προχωρήσει σε ενοποίηση αλλά όχι ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Σεπτέμβριος 21, 2011 #1264 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Τότε λάθος κατάλαβα εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Σεπτέμβριος 21, 2011 #1265 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 AMD FX Processor Prices Lower Than Expected | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Σεπτέμβριος 21, 2011 #1266 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Καλο ειναι αυτο, ή κακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Σεπτέμβριος 21, 2011 #1267 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Δεν ισχυει λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Σεπτέμβριος 21, 2011 #1268 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 σιγα μην τα δωσουν και δωρο με ενα οικογενειακο variete στο περιπτερο εκτος αν ανακαλυψαν καποιο θεμα στα τσιπακια και απλα δεν προλαβαινουν να τα φιξαρουν οποτε τα πλασαρουν φθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Σεπτέμβριος 21, 2011 #1269 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Μα όχι ρε παιδιά δεν γίνεται να μην είναι τόσο φθηνά! Ειδάλλως πώς θα δικαιολογήσουμε τον τόσο μαρασμό από πλευράς intel fanboys να βγει σκάρτος ο bulldozer; Διότι ως γνωστός η τιμή πάντα συνδέεται με την απόδοση άσχετα εάν οι εταιρίες έχουν να αντιμετωπίσουν μια παγκόσμια οικονομική κρίση στην οποία όσο πιο αδύναμη οικονομικά είναι μια εταιρία σε τόσο χειρότερη θέση βρίσκεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Σεπτέμβριος 21, 2011 #1270 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 To Θεμα με την Τσακα και τον πριγκιπα της Ζαμουντα το ξερετε φανταζομαι, καπως ετσι εχει γινει το θεμα εδω μεσα...Παιδια τα εχουμε πει σελιδες πισω το τι θα δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbois Σεπτέμβριος 21, 2011 #1271 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Sources among retailers told DonanimHaber thatΟ μπατζανακης του αδερφου της νυφης του προεδρου της AMD ειπε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Σεπτέμβριος 21, 2011 #1272 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Οκτωβριο περιμενουμε κατι ωραιοτατες μπεκατσες (Bekatsa2 -> B2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 21, 2011 #1273 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Οκτωβριο περιμενουμε κατι ωραιοτατες μπεκατσες (Bekatsa2 -> B2)Από πότε να περιμένουμε κάτι καλό ??? Πέρα από το B2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 21, 2011 #1274 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=TCum6cj7O5Q]Anna Vissi. Dodeka. - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 21, 2011 #1275 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Άμα ταυτίσω στο μυαλό μου την Βίσση με την AMD... τέλος. Έγινα Ιντελάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 21, 2011 #1276 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 του Οκτώβρη, όχι της Βίσσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 21, 2011 #1277 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 AMD FX Processor Prices Lower Than Expected | techPowerUp Καλά νέα αν είναι αληθινα για εμένα !!! Θα γλυτώσω με τρόπο το χαράτσι και θα τον αγοράσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk1pper Σεπτέμβριος 21, 2011 #1278 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 με τη Φάπα 220€ ο FX-8150 δηλαδή? no no no i don't think so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Σεπτέμβριος 21, 2011 #1279 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Άν υπολογισουμε πως ο 2600κ κοστίζει κόντα στα 300ευρώ τότε αν ο AMD παίζει στα 220 τοτε ή θα ειναι μεγάλη μπανάνα ή μεγάλη ευκαιρία. Μάλλον για το 1ο το κόβω μιας και ο τσάμπας έχει πεθάνει χρόνια τωρα :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk1pper Σεπτέμβριος 21, 2011 #1280 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Άν υπολογισουμε πως ο 2600κ κοστίζει κόντα στα 300ευρώ τότε αν ο AMD παίζει στα 220 τοτε ή θα ειναι μεγάλη μπανάνα ή μεγάλη ευκαιρία. Μάλλον για το 1ο το κόβω μιας και ο τσάμπας έχει πεθάνει χρόνια τωρα :clap:Αν υπολογίσουμε ότι ο 2600K έχει 290ευρώ και η τιμή του θα πέσει λόγω της κυκλοφορίας του 2700Κ καταλήγουμε ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό chipακι (βάσει τιμολόγησης)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.