billpeppas Σεπτέμβριος 20, 2011 #1241 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 H.264 Video Encoding, PhotoShop CS5, Premiere CS5, After Effects CS5, WinRAR, BISS key decrypter, AutoCAD, dbPowerAMP ( multiple Audio files Encoding για το αμάξι & το κινητό/player ), Nuendo, LightWave 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Σεπτέμβριος 20, 2011 #1242 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 H.264 Video Encoding, PhotoShop CS5, Premiere CS5, After Effects CS5, WinRAR, BISS key decrypter, AutoCAD, dbPowerAMP ( multiple Audio files Encoding για το αμάξι & το κινητό/player ), Nuendo, LightWave 3D.οκ. και; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 20, 2011 #1243 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Κοίτα που πάλι άναψαν τα αίματα ............ Βρέ εγώ κόβω το τσιγάρο και έχουν γίνει τα νεύρα μου κρόσια ......:smoke::smoke: , εσείς είστε νευρικοί ?? :slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Σεπτέμβριος 20, 2011 #1244 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 4η μέρα άκαπνος...Εγώ ούτε τσατίστηκα ούτε τίποτα. Δυστυχώς παρεξηγήθηκα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 20, 2011 #1245 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Ακούγεται για 350+€ για τιμή λιανικής του 8150 !!! Λέτε ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Σεπτέμβριος 20, 2011 #1246 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 μιλάμε για τιμη Ελλάδος?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 20, 2011 #1247 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 μιλάμε για τιμη Ελλάδος?:wassat: Αν μιλάμε για Visionstudio μάλλον ΝΑΙ ! Αν μιλάμε για Πλαίσιο, multirama, e-shop ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ! :P Πάντως αν ισχύουν τα 350+€ και με δεδομένες τις τιμές του ανταγωνισμού, προβλέπω απόδοση σε single ανάλογη του Sandy και πολύ καλύτερο multithread ! Για να δούμε ........ Εκεί που με ξενερώνει η AMD με τις καθυστερήσεις :smoke::smoke: εκεί ξαφνικά με ξεσηκώνει πάλι...:clap::clap: :giveup::giveup: Δεν θα την παλέψω όμως άλλο για πολύ .. Θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο και φρέσκο. Εδώ ψήνομαι και για υδρόψυξη για πρώτη φορά σε σύστημά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk1pper Σεπτέμβριος 20, 2011 #1248 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Ακούγεται για 350+€ για τιμή λιανικής του 8150 !!! Λέτε ????? Λέμε? Τι θα σημάνει αυτόματα μια τέτοια τιμή όταν η AMD έχει μιλήσει και για πιο value for money μοντέλα? :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 20, 2011 #1249 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Λέμε? Τι θα σημάνει αυτόματα μια τέτοια τιμή όταν η AMD έχει μιλήσει και πιο value for money τιμές? :drool: Εξαρτάται αν εννοεί σε όλα τα cpu της ή πως θα υπάρξουν και τέτοια cpu. Πχ. 8120 ή 6100 ίσως .... Πάντως ένα είναι το θέμα. Αν πουλάς πάνω από τα 350€ τον 8150, με τον 2600Κ να έχει κάτω από 300€ αυτή την στιγμή και τον μικρό 6C/12T Sandy-E να τον περιμένουμε στα 450+€ , το chip θα είναι πλήρως ανταγωνιστικό !!! Μακάρι, μιας και άκουσα πως και η επόμενη γενιά της AMD θα είναι σε AM3+ και όχι FM2, οπότε θα έχουμε α)καλή /φτηνή και πληρέστατη πλατφόρμα , β)καλό επεξεργαστή, γ) δυνατότητες αναβάθμισης σε επόμενη γενιά δ) Καλό πρώτο chip άρα υπάρχει πάτημα για βελτίωση και συνέχεια του ανταγωνισμού στην επόμενη γενιά. =================================================================== ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk1pper Σεπτέμβριος 20, 2011 #1250 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ! Αυτό κρατάμε, -ελπίζουμε - και ας πούμε at last. Αν ισχύσει αυτό με τους Piledriver (συνέχεια του AM3+), τότε θα είναι απλά μια επιβεβλημένη απάντηση κόντρα στην συνέχεια του s1155. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 20, 2011 #1251 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Πάντως ένα είναι το θέμα. Αν πουλάς πάνω από τα 350€ τον 8150, με τον 2600Κ να έχει κάτω από 300€ αυτή την στιγμή και τον μικρό 6C/12T Sandy-E να τον περιμένουμε στα 450+€ , το chip θα είναι πλήρως ανταγωνιστικό !!!Ειτε θα βγει η πατατα του αιωνα και θα της κουνησουμε το μαντηλι οριστικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 20, 2011 #1252 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Και ποιός λέει δηλαδή ότι θα έχει 350+ € ο 8150 ?Product Manager του NewEgg ? Του Amazon ? Του Πλαίσιου ? του Κοζμοντάτα "λαΐκή" Α.Ε. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Σεπτέμβριος 20, 2011 #1253 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 οφφτοπικ πεππα, το κοζμοντατα επεκτάθηκε όμως, πήρε και το μικρολαντ απο διπλα και το επλωσε και εκει το παζάρι βεβαια εχει και τα καλα του. ψαχναμε σαββατιατικα win server 2008 για το γραφειο και ολα τα μεγαλομαγαζα λεγανε σε 15 εργασιμες. ο κοζμοντάτας είχε /οφφτοπικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 20, 2011 #1254 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Αν ισχύσει αυτό με τους Piledriver (συνέχεια του AM3+), τότε θα είναι απλά μια επιβεβλημένη απάντηση κόντρα στην συνέχεια του s1155.Τέρμα τα Comodo και το FM2 ! Τώρα πάνε σε Vishera με Piledriver και παραμένουν σε AM3+ !!AMD Cancels Next-Gen Komodo Processor, Corona Platform in Favour of New Chips - X-bit labshttp://www.fudzilla.com/processors/item/23982-amd-cancels-komodo-cpu-and-corona-platformΚαι ποιός λέει δηλαδή ότι θα έχει 350+ € ο 8150 ?Product Manager του NewEgg ? Του Amazon ? Του Πλαίσιου ? του Κοζμοντάτα "λαΐκή" Α.Ε. ? Στάλθηκε η τιμή του σε έναν από τους Ελληνες εισαγωγείς . The AMD Bulldozer thread - σελίδα 152 | Oktabit CommunityΑν διαβάσεις την συζήτηση θα δεις πως εκεί περίπου παίζει χωρίς να το αναφέρουν ξεκάθαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Σεπτέμβριος 20, 2011 #1255 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Πάντως αν ισχύουν τα 350+€ και με δεδομένες τις τιμές του ανταγωνισμού, προβλέπω απόδοση σε single ανάλογη του Sandy και πολύ καλύτερο multithread ! Για να δούμε ........ Εκεί που με ξενερώνει η AMD με τις καθυστερήσεις :smoke::smoke: εκεί ξαφνικά με ξεσηκώνει πάλι...:clap::clap: : Δεν νομίζω να έβγαζε τέτοιο τέρας η AMD (8 πυρήνες με Single thread perfo ίσο με Sandy bridge) και να το τιμολογούσε μόνο 350 ευρώ αν ισχύει η φήμη...πρώτον μου φαίνεται αδύνατο όταν ο ένας BD πυρήνας έχει το μισο μεγεθος του αντίστοιχου ι7 core,και δευτερον το να κάνει τέτοιο τεχνολογικό άλμα επιδόσεων μου φαίνεται τραβηγμένο απο τα μαλιά. Επιτυχία θα θεωρείται αν μπορεί έστω να κοντράρει τον 2600k έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk1pper Σεπτέμβριος 20, 2011 #1256 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Δεν νομίζω να έβγαζε τέτοιο τέρας η AMD (8 πυρήνες με Single thread perfo ίσο με Sandy bridge) και να το τιμολογούσε μόνο 350 ευρώ αν ισχύει η φήμη...Επιτυχία θα θεωρείται αν μπορεί έστω να κοντράρει τον 2600k έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματαΒρε εδώ πριν 1 εβδομάδα τον είδαμε στα $260 και άρχισαν αμέσως τα όργανα. Όπως έχω ξαναπεί ναι συμφωνώ ότι μας έχουν ζαλίσει με τις αναβολές αλλά... αν τα chipακια αποδίδουν τα αναμενόμενα (και οι προσδοκίες δεν είναι μικρές) τότε who cares πόσο άργησε. Επιτυχία ως προς την αξία του 2600Κ σαν cpu ναι. Βάσει των specs του όμως θα είναι αποτυχία να μην είναι μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Σεπτέμβριος 20, 2011 #1257 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Ρε Malibu ξεκόλα ρε φίλε. Όταν η AMD έχει μείνει πίσω οικονομικά δεν θα κάτσει να βγάλει τιμές ύψους 990Χ. Αυτή την στιγμή το παιχνίδι στα desktop παίζεται στους sandy οπότε σύμφωνα με τις δικές τους τιμές θα κινηθεί. Άλλωστε από το 2012 έρχεται το FM2. Συνεπικουρούμενης και της κρίσης το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι τα 350 ευρώ είναι μια καλή τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 20, 2011 #1258 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Ρε Malibu ξεκόλα ρε φίλε. Όταν η AMD έχει μείνει πίσω οικονομικά δεν θα κάτσει να βγάλει τιμές ύψους 990Χ. Αυτή την στιγμή το παιχνίδι στα desktop παίζεται στους sandy οπότε σύμφωνα με τις δικές τους τιμές θα κινηθεί. Άλλωστε από το 2012 έρχεται το FM2. Συνεπικουρούμενης και της κρίσης το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι τα 350 ευρώ είναι μια καλή τιμή...Πάει το FM2. Aκυρώθηκε και αυτό.[Αν καταλάβα καλά] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Σεπτέμβριος 20, 2011 #1259 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Καλά φαντάζεστε να έχουν ανεβάσει τις τιμές μόνο και μόνο επειδή τα fanboys ξενέρωσαν,θεωρώντας ότι είναι αποτυχία το chip;;:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Σεπτέμβριος 20, 2011 #1260 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 Δεν νομίζω να έβγαζε τέτοιο τέρας η AMD (8 πυρήνες με Single thread perfo ίσο με Sandy bridge) και να το τιμολογούσε μόνο 350 ευρώ αν ισχύει η φήμη...πρώτον μου φαίνεται αδύνατο όταν ο ένας BD πυρήνας έχει το μισο μεγεθος του αντίστοιχου ι7 core,και δευτερον το να κάνει τέτοιο τεχνολογικό άλμα επιδόσεων μου φαίνεται τραβηγμένο απο τα μαλιά.Επιτυχία θα θεωρείται αν μπορεί έστω να κοντράρει τον 2600k έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματαΔηλαδη αν τον περναει τι θα ειναι? Τεχνολογικα αλματα γινονται και θα γινονται για παντα (Athlon64) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.