Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι στο BFBC2 ειδα και εγω διαφορα απο μεταβαση απο 2πυρηνο σε 4πυρηνο.

Απο C2D σε C2Q (και οι δυο @3,4Ghz) , με την ιδια καρτα γραφικων (5850) σε 1920Χ1080 max settings , ο πρωτος επαιζε ~35fps και ο δευτερος ~51fps στο ιδιο σημειο/πιστα.

ΥΓ. Διαβαζοντας ολα αυτα που αναφερει ο billpeppas μου γεννηθηκε μια απορια.

Σε ενδεχομενη αγορα PC μονο για games σε 1080p, θα πρεπει να προτιμησει καποιος εναν απλο μονοπυρηνο επεξεργαστη;

Και αν συνεχίσεις να διαβάζεις αυτά που γράφει στο τέλος θα βγάλεις τον επεξεργαστή τελείως και θα παίζεις με το <<Northbridge>> σου!! :p :clap: :p :clap:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
πέστα ρε συνάδελφε, τα timedemos και τα fixed benchmark κάνουν μόνο για GPU testing,

ο επεξεργαστής στρεσσάρεται σε real gaming scenarios και κυρίως Online!!

όσο περισσότεροι παίχτες (18+) μπουκώνουν και τα thread!

Time to feed the troll ( μην πάθει τίποτα και δεν έχουμε κάποιον να ασχολούμαστε :D )

Εφόσον είσαι BFBC2 player μεγάλος και τρανός, θα ήξερες πως δεν έχε timedemo ούτε fixed benchmark το game.

Οπότε προφανώς έγιναν manual Single Player & Multi-Player benchmarks παίζοντας κανονικά το game.

... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4nj3Rj_ghIU]‪BenchZone's BattleField: Bad Company 2 ( MultiPlayer ) Benchmarking Routine‬‏ - YouTube[/ame]

Για πλάκα κάθομαι και σου απαντάω, μην νομίζεις ότι σε παίρνω στα σοβαρά, να περάσει η ώρα να φύγω για ποτάκι μετά από μια κουραστική μέρα.

Για πλάκα κάθομαι και σου απαντάω, μην νομίζεις ότι σε παίρνω στα σοβαρά, να περάσει η ώρα να φύγω για ποτάκι μετά από μια κουραστική μέρα.

:offtopic2: έλιωσες μέχρι να τελειώσουν τα bench με ένα πυρήνα? :confused:

Στην υγειά σου :beer::offtopic2:

:offtopic2: έλιωσες μέχρι να τελειώσουν τα bench με ένα πυρήνα? :confused:

Στην υγειά σου :beer::offtopic2:

Απίστευτα.

Ξέρεις πόσο χρόνο θέλουνε για να περάσουνε 3 + 3 + 3 λεπτά με 1 πυρήνα στα 50fps average ?

Γιατί του δίνετε τόση σημασία ήθελα να ήξερα.

Καλά η photo με τους πασαλειμένους με πάστα CPU ( που κάλιστα μπορεί να ήταν και Athlon 64 S754... ) απλά απίστευτη :D

Παντως εγω για το bad company 2 δεν ειπα οτι οι δυπηρυνοι στο multiplayer δεν βγαζουν fps. Το framerate μπορει να ειναι και πανω απο 50 με μια καλη καρτα. Αυτο που λεω ειναι οτι οι διπυρηνοι εχουν ενα lag. Εγω προσωπικα δεν μπορω να παιξω καλα. Στα battlefield μπορω να πω πως ειμαι απο τους καλους παιχτες, αυτο φαινετε και απο τα στατιστικα μου..... ψαξτε εχω το ιδιο nickname σε ολα. Το τελευταιο δεν το λεω για να πενεψω τον εαυτο μου αλλα γιατι μετα απο τοσα χρονια στο πεδιο της μαχης (!!!) μπορω να πω πως μπορω να εχω μια αποψη

Ολοι εχουν μια αποψη, εσυ, ο ΟΒR, στην Ελλαδα ειμαστε εξάλλου οπου οι απαντες εχουν αποψη για τα παντα και το δεν ξερω δεν απαντω και ακουω 5-10 πραγματα δεν ισχύει...

Θελω να δω πάντως ποτε θα σταματήσει ο ΟΒR, φαντάζομαι ποσο εχει λιώσει στο γελιο οταν το καθε τι που ανεβαζει βλεπει οτι ενα τσουρμο users το περνουν για ευαγγέλιο!!!!

Θα βγει και FX τριπύρηνος bulldozer, ο FX-3150 χωρίς L3 CACHE :clap::clap::clap: Ενάμιση module δηλαδή ...:hmm::hmm::hmm::hmm:

Google

Βρε ούτε ένα chip να μην πάει χαμένο εκεί στην AMD ...

Sebastian εγω απλος ειπα αυτο που βλεπω, τιποτα παραπανω. Στη συγκεκριμενη σειρα παιχνιδιων εχω 3 με 4 χιλιαδες ωρες gaming και εχω παιξει σε αγωνες της clan base με τους hellinic phallanx (HEL-PX) που ειμαι μελος. Δηλαδη αν δεν εχω εγω αποψη ποιος μπορει να εχει? Δεν ειμαι τεχνικος δεν ειμαι τιποτα απλα μιλαω για μια εμπειρια μου και τιποτα αλλο.

Sebastian εγω απλος ειπα αυτο που βλεπω, τιποτα παραπανω. Στη συγκεκριμενη σειρα παιχνιδιων εχω 3 με 4 χιλιαδες ωρες gaming και εχω παιξει σε αγωνες της clan base με τους hellinic phallanx (HEL-PX) που ειμαι μελος. Δηλαδη αν δεν εχω εγω αποψη ποιος μπορει να εχει? Δεν ειμαι τεχνικος δεν ειμαι τιποτα απλα μιλαω για μια εμπειρια μου και τιποτα αλλο.

Το έχεις παίξει με "2"-πύρηνο Core i7 ας πούμε ?

Δεν θυμάμαι να είχα θέμα όταν έκανα τα tests.

Αλλά από περιέργεια και μόνο θα το ξανακάνω.

Θα παίξουνε και πολλά videos με 720p/1080p cam γιατί άπιστοι θωμάδες κυκλοφορούν πολλοί, ιδιαιτέρως όταν κάτι έρχεται κόντρα με αυτά που τους έχουνε εντρυφίσει οι εταιρίες με το marketing τόσα χρόνια και άλλο τόσο τα "καλά" site τους πιάνει κάτι ρε παιδί μου.

Οχι δεν το εχω παιξει σε 2πυρηνο i7. Οι επεξεργαστες της intel που το εχω παιξει ειναι: q6600 2,4 + 3 ghz, q9505 2,83 + 4 ghz, c2d e8200 3,2 ghz, c2d e 6600 3ghz. Απο amd phenom 9950 2,6 ghz, phenom ii 940+955, phenom ii x2 545. Με τον τελευταιο με χ2 στα 3,7 ειχε προβλημα, οταν ανοιγα εστω εναν πηρηνα ακομα τα πραγματα γινοταν εμφανως καλητερα με πολυ λιγοτερα mhz. Δεν χρειαζεται να κανεις κανενα τεστ παρε εναν διπυρηνο (2 cores - 2 threads) και παιξε. Τωρα με το intel hyperthreading δεν το εχω δοκιμασει, δεν λεω τιποτα. Βεβαια οφειλω να πω πως με διπυρινο ειναι μεχρι στιγμης το μονο παιχνιδι που ειδα κατι τετοιο. Εχουν πιστευω λιγη ζωη ακομα. Και κατι τελευταιο τα benchmarks δεν λενε παντα την αληθεια. πχ εχω δοκιμασει 5770 vs 9800gx2 στο crysis. Στο παιχνιδι η 5770 ηταν καλυτερη στο benchmark η 9800, ο λογος ηταν μαλλον η μνημη 512 vs 1024, αλλα στο benchmark δεν φαινοταν τιποτα (αναλυση 1920χ1080). Για αυτον τον λογο εγω προσωπικα αν δεν δω real-time δεν αγοραζω...............

Οχι δεν το εχω παιξει σε 2πυρηνο i7. Οι επεξεργαστες της intel που το εχω παιξει ειναι: q6600 2,4 + 3 ghz, q9505 2,83 + 4 ghz, c2d e8200 3,2 ghz, c2d e 6600 3ghz. Απο amd phenom 9950 2,6 ghz, phenom ii 940+955, phenom ii x2 545. Με τον τελευταιο με χ2 στα 3,7 ειχε προβλημα, οταν ανοιγα εστω εναν πηρηνα ακομα τα πραγματα γινοταν εμφανως καλητερα με πολυ λιγοτερα mhz. Δεν χρειαζεται να κανεις κανενα τεστ παρε εναν διπυρηνο (2 cores - 2 threads) και παιξε. Τωρα με το intel hyperthreading δεν το εχω δοκιμασει, δεν λεω τιποτα. Βεβαια οφειλω να πω πως με διπυρινο ειναι μεχρι στιγμης το μονο παιχνιδι που ειδα κατι τετοιο. Εχουν πιστευω λιγη ζωη ακομα. Και κατι τελευταιο τα benchmarks δεν λενε παντα την αληθεια. πχ εχω δοκιμασει 5770 vs 9800gx2 στο crysis. Στο παιχνιδι η 5770 ηταν καλυτερη στο benchmark η 9800, ο λογος ηταν μαλλον η μνημη 512 vs 1024, αλλα στο benchmark δεν φαινοταν τιποτα (αναλυση 1920χ1080). Για αυτον τον λογο εγω προσωπικα αν δεν δω real-time δεν αγοραζω...............

Αν διαβάσεις καλύτερα ότι έχω γράψει, θα δείς ότι ( βασικά κάτσε μωρή παιχτούρα, με τόσες χιλιάδες ώρες στο BFBC2, έχεις δεί πουθενά επιλογή για benchmark και δεν την βλέπω εγω ο 500ώρος ? :D ) ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ BENCHMARK, ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ GAME και καταγράφω fps με το fraps.

Επαναλαμβάνω, δεν θυμάμαι στα tests με τον Sandy Bridge ( 2600K ) με μόνο 2 cores enabled ( 2 real cores / 2 threads, HyperThreading disabled... ) να είχα θέμα με "lag" ( προφανώς εννοείς micro-stuttering ή κάτι παρόμοιο, το "lag" [ το ping δηλαδή ] δεν έχει σχέση με τον επεξεργαστή ).

Επειδή δεν θυμάμαι καλά όμως, θα το ξανατρέξω σε λίγες μέρες για επιβεβαίωση και θα καταγραφούνε όλα και σε video με digicam.

Κατα αρχην χαμηλωσε τους τονους σου και μιλα μου οπως σου μιλαω, τα μωρη και τα παιχτουρα πεστα σε κανενα φιλαρακι σου. Αν προσεξες εχω πει οτι frame rate μπορει να δωσουν καλο οποτε ασε το fraps. Οπως παιζεις ( με 2 πυρηνες) κοιτα προσεκτικα την κινηση, παρουσιαζει μια υστερηση, σαν να πηδαει καποια frames. Μπορει να μην λεγετε lag, μπορει να λεγετε και οπως αλλιως θες (σου ειπα δεν ειμαι ειδικος).

ΥΓ. :ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ Κ Α Τ Α Ν Τ Α Σ ΓΡΑΦΙΚΟΣ

ΥΓ2. : στο bad company2 βλεπω οτι εχεις κατι 100+ ωρες και 0.85 k/d ratio, εχεις βαλει για υπογραφη στατιστικα αλλου? τελος παντων.......... τα λογια ειναι περιττα ,μεσα στο παιχνιδι ο καθενας δειχνει την αξια του. Ελπιζω να το κανει και ο buldozer.

Κατα αρχην χαμηλωσε τους τονους σου και μιλα μου οπως σου μιλαω, τα μωρη και τα παιχτουρα πεστα σε κανενα φιλαρακι σου.

Πρώτα από όλα το είπα περιπαιχτικά και όχι ειρωνικά.

Από την άλλη όμως, το πόσες ώρες έχεις παίξει το παιχνίδι ή τι kill/death ratio έχεις ουδεμία σχέση έχει με το τι ξέρεις από PC.

Αν προσεξες εχω πει οτι frame rate μπορει να δωσουν καλο οποτε ασε το fraps.

Αν πρόσεξες, σου είπα ότι δεν παρατήρησα καμμία διαφορά στο gameplay.

Και επίσης είπα πως θα το ξανατρέξω δίνοντας ακόμα περισσότερη προσοχή στο game ( όχι ότι όταν έκανα τις μετρήσεις δεν έδινα σημασία, το game έπαιζα και εκεί είχα τον νου μου φυσικά, δεν σημειώνα frames σε μπλοκάκι το κάνει το fraps :p )

ΥΓ2. : στο bad company2 βλεπω οτι εχεις κατι 100+ ωρες και 0.85 k/d ratio

Αυτό το χαζό με τα kill/death ration είναι ότι πιο γελοίο μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για στατιστική.

Εσύ μπορεί να camperώνεις σε ένα δέντρο ή γωνία και να πεθαίνεις μια στις τόσες.

( campers suck big balls btw ).

Εγω μπορεί να τρέχω όλη την ώρα χύμα στο κύμα, μέσα στο κέντρο της μάχης σαν τον Rambo μην νοιάζοντας αν θα πεθάνω πυροβολόντας τον εχθρό #1 ανάμεσα στους άλλους 10.

Αν θες τόσο πολύ να μας δείξεις το πόσο παιχταράς είσαι, μπές στο thread του BFBC2 και κάνε μας ένα challenge να παίξουμε 1v1 να σε δούμε.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.

Αν θέλετε να ψαχθείτε και να κάνετε κάτι ( κουνηθείτε και λίγο, γιατί όλο λέτε αλλά σε πράξη 0, πόσοι έχετε κάτσει να κάνετε σωστά μετρήσεις με διάφορους CPU, VGAs, configurations, κλπ να δείτε αν αυτά που λέτε ισχύουνε ή είναι λάθος ή ακόμα και placebo effect ? ), ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ THREAD ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ On-Topic και περιμένετε να ετοιμάσω όλο το άρθρο, και τα videos και όλα, να ανοιχθεί το δικό του thread, και λέτε εκεί ότι θέλετε.

1) Αν δεν παρατηρησες διαφορες σιγουρα δεν φταιω εγω.....

2) Συνεχισε να ασχολησε με υ/η αλλα με μετρο και μην παραμελης την προσωπικη σου ζωη (εχω να παιξω bc2 μηνες)

3) ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σου να γυρισουμε on topic

4) Καλα με τοσα χρυσα και πλατινενια στις καραμπινες, πως ειναι δυνατον να ειμαι καμπερης???? στα sniper δεν εχω ουτε χαλκινο!!! τα υπολοιπα στο bc2 thread...............

billpeppas, σεβαστά τα όσα λες όπως και ο χρόνος που ξόδεψες για τα τεστς σου. Αλλά γιατί δεν τα κάνεις με έναν C2D ή κανέναν i3 και κλείνεις(!) τους πυρήνες από τον 2600Κ;

Και στο φινάλε φινάλε για πια θύματα του marketing μιλάς όταν έχεις τέτοιο high-end hardware που θεωρείς άχρηστο;

Σχολιάζω σαν ένας απλός αναγνώστης που παρακολουθεί την off-topic "κόντρα" σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.