Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Buldozer Engineering Sample vs 990x Intel 6-core

αν ισχύουν τα αποτελέσματα και δεδομένου του SLI (χάνει λίγο σε AMD boards) και του Engineering sample, μου φαίνονται εξαιρετικά. Μιλάμε για CPU των 300 Ευρώ και κάτω.

AMD Bulldozer chip allegedly benchmarked | bit-tech.net

δε δειχνουν τιποτα τα παραπανω benches. Αμα ειναι gpu limited οι καταστασεις (που δε το ξερουμε...) και με phenom τα ιδια αποτελεσματα θα ειχε...

Βαλε ενα starcraft2 που ειναι cpu intensive να δουμε πραγματικα τι πιανει ο bulldozer....αλλα δεν....

Οχι μόνο δε λένε τίποτα για τον επεξεργαστή, δε λένε τίποτα γενικώς... Και για παιχνίδια να το δει κανείς έχει διαφορά 1-2 frame στα ποια "βαριά" που είναι τρίχες, ειδικά εφόσον μιλάμε για quad SLI!!!! Αρκετά frame διαφορά εχει σε μερικά, αλλά τότε μιλάμε για διαφορές στα 100+frame!!!! :wall::wall::wall:

Φυσικά ο κάθε ένας μπορεί να δεί ότι θέλει...

Εκεί γύρω θα παίζουν πιστεύω και εγώ, 50% up από τους 6απύρηνους phenom. Είναι λογική απόδοση για τις τιμές που διέρευσαν.

Tο θέμα είναι, σε παιχνίδια θα υπάρχει αυτή η διαφορά;

νεα σοδια! Bulldozer performance figures are in. φαινονται πολυ καλα τα νουμερα....

Δεν θέλω να σας την χαλάσω, αλλά ο bszilla απλά ανακυκλώνει τα νούμερα του τούρκικου Donanimhaber...

Το πιο lol είναι το... ο BD βγάζει P6200 ενώ ο 2600K βγάζει ~P6000 @ 3D Mark11.

Το οποίο 3D Mark11 ( P6000 βγάζει με μια GTX 580 ) είναι ακλόνητο το score από την CPU :D

Για τα games και τους 6πύρηνους και 8πύρηνους θα τα πούμε σύντομα ( seba μην αποκαλύψεις τίποτα, seriously :) )

Το οποίο 3D Mark11 ( P6000 βγάζει με μια GTX 580 ) είναι ακλόνητο το score από την CPU :D

Το πιο lol από όλα είναι να μετράμε ακόμα τα CPU της AMD στο 3dmark για να βλέπουμε την απόδοσή τους... στο gaming ...

Δεν θέλω να σας την χαλάσω, αλλά ο bszilla απλά ανακυκλώνει τα νούμερα του τούρκικου Donanimhaber...

Για τα games και τους 6πύρηνους και 8πύρηνους θα τα πούμε σύντομα ( seba μην αποκαλύψεις τίποτα, seriously :) )

:hehe:

Λιγο, λιγο, σε δώσεις...

Κατάλαβα, της μπανανιας θα γίνει ... Για να βρεις cpu που clockαρει χωρίς τον φόβο της τρελής μπανανας θα πρέπει να περιμένεις 2rev και 1 γενιά μετά... Τι μου θυμίζει να δεις....

Κατάλαβα, της μπανανιας θα γίνει ... Για να βρεις cpu που clockαρει χωρίς τον φόβο της τρελής μπανανας θα πρέπει να περιμένεις 2rev και 1 γενιά μετά... Τι μου θυμίζει να δεις....

Μπορεί να ΜΗΝ εννοεί αυτό !!! Πιστεύω ωπς αυτό που τους κάνει να καθυστερούν είναι η προσπάθεια να βγάλουν ΥΨΗΛΑ ΡΟΛΟΓΙΑ με ΤDP έως 125Watt ! Iσως δηλαδή το πρόβλημά τους είναι στην συχνότητα /κατανάλωση και όχι στην μέγιστη συχνότητα που μπορούν να πιάσουν !

Latest info btw = ο 8πύρηνος στα 4.2GHz μέσω του Turbo θα παίζει μάλλον μόνο με 2 cores ή 1, όχι 4 cores όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Μήπως μπερδεύεις ή μπερδεύουν το core με το mοdule ?

Γενικά έχει γίνει της τρελής με τις αντικρουόμενες πληροφορίες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.