Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

μιλαμε για B0 step, δεν μπορεις να ξερεις εαν η AMD επιτηδες εβγαλε αυτα τα σαπια cpus για να μπερδεξει τον ανταγωνισμο...

Τα αποτελεσματα ειναι σαν phenom 2 και χειροτερα....

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι ρεαλιστικά νούμερα αυτά. Ο Q6600 μου στα default βγάζει ίδιο σούπερ π με τον BD στα 3.2. Άμα δεις στο AIDA επίσης στα L2/L3 έχει 0, το πρόβλημα το οποίο διάβαζα. Μάλλον τα engineering samples είναι cap-αρισμένα με κάποιον τρόπο.

EDIT:

ίδιο π με τον bd στα 4 εννοούσα. Στα 3.2 του ρίχνει και 5-6 sec...

η ουσια ειναι οτι εχει πολλα προβληματα, πολυ ρευμα, χαλια επιδοσεις...δεν το θεωρω επιτυχια και αμφιβαλλω οτι θα βελτιωθει δραματικα...δυστυχως...

εχω μαθει μια φραση, η καλη μερα απο το πρωι φαινεται...

ηταν ολο υποσχεση και παντοδυναμια ο ΑΜΔ και ξαφνικα καθυστερηση...και χανει και απο τον παλιο φενομ ιι χ6...οσο ελαττωματικο να ναι δε χανεις απο παλαιο 6πηρυνο...:wall:

το καλο ειναι οτι επιτελους σηκωνει ευπρεπεις ταχυτητες στη μνημη...ισως και να κρυβεται εκπληξη στο τελικο stepping...αλλα...τι να ελπιζεις...σε υλικο σφαλματος...

Δεν είναι ρεαλιστικά νούμερα αυτά. Ο Q6600 μου στα default βγάζει ίδιο σούπερ π με τον BD στα 3.2. Άμα δεις στο AIDA επίσης στα L2/L3 έχει 0, το πρόβλημα το οποίο διάβαζα. Μάλλον τα engineering samples είναι cap-αρισμένα με κάποιον τρόπο.

O Q6600 μπροστα με αυτα τα νουμερα του bulldozer φανταζει IBM WATSON, πλακα κανουμε!!!

Ειδικα το cinebench δεν παιζει απλα...

Αρα ο Bulldozer 6core θα χανει απο τον Phenom 6core ? και θα παιζει μαζι με τα deneb και τα celeron! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Aποψη μου μιλαμε για κομμενα chipakia απο AMD μονο και μονο να δει διαρροές αλλα και να ριξει σταχτη στα ματια του ανταγωνισμου....

ελάτε πάρτε το χαμπάρι ρε συς...έλεος πια 23 σελίδες φτάσαμε...

θα βγάλει τελικά η amd τους φανταχτερούς cpu που όλο εφέδια θα είναι και θα πετάξει η intel μια μείωση τιμών και νέους cpu μαζί που θα αφήνουν σκόνη τους bd...

τόσα χρόνια αυτό γίνεται ακόμα να το καταλάβετε?

Θα το ξαναπω, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ CHIP BD ΕΚΕΙ ΕΞΩ!

Αυτα ολα ειναι SAMPLES 6-7 μηνων πριν...

.....και ολα τους ειναι κομμενα με microcode για να μην παιζουν σωστα! Ειναι dev samples για TESTING BIOS ONLY!

Πειτε μου ειναι ποτε δυνατον το 580gtx να ειναι καλυτερο απο το 680gtx ? Απαντήστε.... εστω και 1% το 680gtx θα ειναι καλυτερο απο το 580gtx

θα δουμε...αν εστω τεστ CPU δε πιανει τον SB...και το ολοκληρωμενο θα παθει πανωλεθρια απο το Χ79...μπορει και 25-50% πανω ο high-end...αδυναμη η amd...mid-end με το ζορι...

Θα το ξαναπω, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ CHIP BD ΕΚΕΙ ΕΞΩ!

Αυτα ολα ειναι SAMPLES 6-7 μηνων πριν...

.....και ολα τους ειναι κομμενα με microcode για να μην παιζουν σωστα! Ειναι dev samples για TESTING BIOS ONLY!

Πειτε μου ειναι ποτε δυνατον το 580gtx να ειναι καλυτερο απο το 680gtx ? Απαντήστε.... εστω και 1% το 680gtx θα ειναι καλυτερο απο το 580gtx

Ακριβώς, δεν νομίζω να παρουσίαζε καινούριο chip η Εηεμμμ;ντι που να έχει παρόμοιες επειδώσεις με τον εξαπύρηνο phenom τόσο καιρό μετά.

Δεν νομίζω να πάει να παίξει τέτοιο marketing trick(δηλαδή να είναι 8απύρηνος phenom που λέγεται bulldozer).

εκτος κι αν τελικα δεν τους κυκλοφορησει καθολου τους BD! :p

superpi1.png

Αρκετά καλύτερα νούμερα από αυτά που είχαν παρουσιαστεί σαν STEP. B0 & B1 !

Αν είναι αληθινά βέβαια.

Αν είναι 8 πύρηνος και έχει μόνο 15sec σε έναν πυρήνα, καλά είναι.. Ειδικά ακόμα τώρα που είναι νωρίς με Beta steppings.. Το θέμα είναι πως ξέρεις ότι πρόκειται να τον FX..? Μπορεί να είναι ένας 1100T o/ced σε υψηλά επίπεδα.

Πως το καταφερες αυτο; Και δευτερον ολοι εσεις που σκατε με ES εχετε γνωστους πληρωνετε 1000 Ε και σας τα φερνουν;

Δεν είναι στην κατοχή μου. Απλά υποδεικνύω πως μπορεί κάποιος να μας δώσει κάποια Fake Screenshots, που δεν σημαίνουν απλά τίποτα.. Όσο για την φώτο στο Google την βρήκα, καλά το LOL δεν το είδατε που έγραψα...?

Σιγά μην τον είχε κάποιος και να τον πήγε κιόλας 6GHz...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.