billpeppas Μάϊος 30, 2011 #301 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Στην oktabit πάντως λένε πως θα υπάρξει event στο οποίο είναι καλεσμένοι μερικοί από μέσα στις 8 Ιουνίου για τον bulldozer ! Αν δεν υπάρχει bulldozer τότε τι event θα κάνουν ? Eπίσης πιστεύω πως η AMD δεν θα κυκλοφορήσει bulldozer 8-πύρηνο που να μην είναι μπροστά από τον 2600K . Θα καθυστερήσει μέχρι να το πετύχει αλλά δεν θα δώσει στην αγορά κάτι κατώτερο. Αυτό πιστεύω εγώ. Καλά στην Oktabit είναι τρείς λαλούν και δύο χορεύουν. Από όλες τις απόψεις. Μάλλον extreme overclocking event με Gigabyte G31M-S2L και Intel Pontium Dual-Core E5200 + ice cubes Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 30, 2011 #302 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Στην oktabit πάντως λένε πως θα υπάρξει event στο οποίο είναι καλεσμένοι μερικοί από μέσα στις 8 Ιουνίου για τον bulldozer ! Έλα, τώρα ξεκόλλησε το μυαλό μου.Νόμιζα ότι έλεγες ότι η Oktabit θα έκανε αυτή event.Στις 8 του μηνός έχει press (media + distributors/partners) event η AMD ( τυπική ενημέρωση/briefing όπως είχανε κάνει στην Ibiza στο launch της X1900 ).Αυτό εννοεί ο Webmaster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Μάϊος 30, 2011 #303 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Πάντως το θέμα είναι και έτσι και γιουβέτσι. Το annand λέει για αναβολή ενώ άλλα sites λένε ότι την Τετάρτη η AMD έχει event στην Computex όπου μάλλον θα παρουσιάσει τους bulldozer ενώ εταιρίες όπως η Asus μοιράζουν φυλάδια όπου θα παρουσιάζουν σε λειτουργία τις νέες τους μητρικές συνοδευόμενες από bulldozer cpu. Ό,τι να ΄ναι ένα πράγμα. Πάντως η AMD επίσημα τηρεί σιγή ιχθύος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 30, 2011 #304 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Πάντως το θέμα είναι και έτσι και γιουβέτσι. Το annand λέει για αναβολή ενώ άλλα sites λένε ότι την Τετάρτη η AMD έχει event στην Computex όπου μάλλον θα παρουσιάσει τους bulldozer ενώ εταιρίες όπως η Asus μοιράζουν φυλάδια όπου θα παρουσιάζουν σε λειτουργία τις νέες τους μητρικές συνοδευόμενες από bulldozer cpu. Ό,τι να ΄ναι ένα πράγμα. Πάντως η AMD επίσημα τηρεί σιγή ιχθύος.Το να τρέχουνε BD στην computex οι mobo makers δεν λέει κάτι.Δεν θα τρέξουνε benchmarks.Ένα απλώς λειτουργικό CPU θέλουνε ( ας είναι και A1 revision ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 30, 2011 #305 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Τελικά δεν μας βλέπω για καλοκαιρινό upgrade. Καλύτερα χειμώνα λοιπόν που βγαίνουν και καλά παιχνίδια. Για να τους ανεβαζεις περισσοτερο με τις χειμωνιατικες χαμηλες θερμοκρασιες το κανουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 30, 2011 #306 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Καλά στην Oktabit είναι τρείς λαλούν και δύο χορεύουν.Από όλες τις απόψεις. Μάλλον extreme overclocking event με Gigabyte G31M-S2L και Intel Pontium Dual-Core E5200 + ice cubes ρε μανία με το pc μου θα πάω να πάρω amd και μετά θα δω τι θα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 30, 2011 #307 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Πάντως το θέμα είναι και έτσι και γιουβέτσι. Το annand λέει για αναβολή ενώ άλλα sites λένε ότι την Τετάρτη η AMD έχει event στην Computex όπου μάλλον θα παρουσιάσει τους bulldozer ενώ εταιρίες όπως η Asus μοιράζουν φυλάδια όπου θα παρουσιάζουν σε λειτουργία τις νέες τους μητρικές συνοδευόμενες από bulldozer cpu. Ό,τι να ΄ναι ένα πράγμα. Πάντως η AMD επίσημα τηρεί σιγή ιχθύος.Αυτά τα δυο μαζί δεν πάνε ..... Σαν κάτι να μου λέει πως όλες αυτές οι διαρροές περί καθυστερήσεων είναι κόλπο για Δωρεάν διαφήμιση!!! Στρέφεις το βλέμα και του ποιο αδιάφορου προ τα εσένα και το προιόν σου όταν φιγουράρεις σαν πρώτο θέμα στις ειδήσεις ...Δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται τέτοια... Επίσης σε τέτιες περιπτώσεις χάνεται προς στιγμή το ενδιαφέρον για αποτελέσματα από benches και έτσι δεν διαρρέει τίποτα για τις επιδόσεις των cpus. Δεν μένουν πολλές ημέρες. Θα δούμε τι θα γίνει πολύ σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Μάϊος 30, 2011 #308 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Αυτά τα δυο μαζί δεν πάνε ..... Σαν κάτι να μου λέει πως όλες αυτές οι διαρροές περί καθυστερήσεων είναι κόλπο για Δωρεάν διαφήμιση!!! Στρέφεις το βλέμα και του ποιο αδιάφορου προ τα εσένα και το προιόν σου όταν φιγουράρεις σαν πρώτο θέμα στις ειδήσεις ...Δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται τέτοια... Επίσης σε τέτιες περιπτώσεις χάνεται προς στιγμή το ενδιαφέρον για αποτελέσματα από benches και έτσι δεν διαρρέει τίποτα για τις επιδόσεις των cpus. Δεν μένουν πολλές ημέρες. Θα δούμε τι θα γίνει πολύ σύντομα. Μακάρι να ήταν έτσι,και εγώ θέλω μάχη στα ίσια Intel vs AMD αντι για μονοπώλιο,αλλα πιστευω πως κοροιδεύεις τον εαυτό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 30, 2011 #309 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει πιθανότητα οι bulldozer να μην είναι αντάξιοι των sandy bridge. Οπότε στο τέλος όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι(και αυτοί που έκανα μετάβαση σε sandy bridge αλλά και αυτοί που περίμεναν για να αναβαθμίσουν τους Phenoms τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 31, 2011 #310 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει πιθανότητα οι bulldozer να μην είναι αντάξιοι των sandy bridge. Οπότε στο τέλος όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι(και αυτοί που έκανα μετάβαση σε sandy bridge αλλά και αυτοί που περίμεναν για να αναβαθμίσουν τους Phenoms τους)και γω το πιστευω αυτο. Αλλα φοβαμαι πως θα ειναι για πολυ λιγο. Η intel ξερει καλα τον τροπο να βγαζει χρηματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 31, 2011 #311 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Ποιός αλήτης διαρέει τις info μου σε ανταγωνιστικά site ρε ?AMD Needs to Boost Clock-Speed of FX "Bulldozer" Chips - Sources - X-bit labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 31, 2011 #312 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Μ'αρεσει που οι διαρροές έλεγαν και για καλούς o/cers... Για άλλη μια φορά τρελές αποκλίσεις απο cpu σε cpu βλέπω... Και εφόσον χρειάζεται περισσότερα mhz για τις "ίδιες" επιδόσεις το πράμα δεν τσουλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάϊος 31, 2011 #313 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Ποιός αλήτης διαρέει τις info μου σε ανταγωνιστικά site ρε ?AMD Needs to Boost Clock-Speed of FX "Bulldozer" Chips - Sources - X-bit labs δεν ισχυει αυτο bill. απλα ο ενας παιρνει την ειδηση/φημη του αλλου και το τραβαει οσο παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 31, 2011 #314 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Μ'αρεσει που οι διαρροές έλεγαν και για καλούς o/cers... Για άλλη μια φορά τρελές αποκλίσεις απο cpu σε cpu βλέπω... Και εφόσον χρειάζεται περισσότερα mhz για τις "ίδιες" επιδόσεις το πράμα δεν τσουλα...Βασικά ποτέ δεν υπήρξε διαρροή από την AMD όσον αφορά τις επιδόσεις ή το overclockability των BD από την AMD.CPUs δεν είχανε δώσει σε reviewers, οι μπλαμπλάδες ( marketing ) δεν λέγανε λέξη.Οι περισσότερες φήμες ξεκίνησαν από posts απλού κόσμου ( κυρίως fanboys @ XtremeSystems βασικά ) και μερικές από site που πάντα δημοσίευαν ότι να 'ναι δήθεν ως "inside info" για να παίρνουνε hits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 31, 2011 #315 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 δεν ισχυει αυτο bill. απλα ο ενας παιρνει την ειδηση/φημη του αλλου και το τραβαει οσο παει. Wishful thinking. Διέψευσε κάτι η AMD επίσημα ? ( βασικά και να το κάνει, δεν είναι αξιόπιστοι πλέον ούτε οι ίδιοι ) Κάποιος από κατασκευαστή ? Μην μου πείτε για τον Christian γιατί αυτός είναι πιο άσχετος και από τον Terminator Εκτίμηση μου, αν ο 8 core BD παίζει για 24/7 on air στα 3.8GHz ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα είναι. Αν τώρα κάποιοι περιμένουνε 4.5GHz 24/7 stable on air για τον 8πύρηνο, τότε μπορούνε εξίσου να πιστεύουνε πως του χρόνου η Ελλάδα θα είναι πολύ μεγάλη οικονομική δύναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 31, 2011 #316 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Εκτίμηση μου, αν ο 8 core BD παίζει για 24/7 on air στα 3.8GHz ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα είναι. Αν τώρα κάποιοι περιμένουνε 4.5GHz 24/7 stable on air για τον 8πύρηνο, τότε μπορούνε εξίσου να πιστεύουνε πως του χρόνου η Ελλάδα θα είναι πολύ μεγάλη οικονομική δύναμη Εγώ πιστεύω πως μέχρι να το πετύχει αυτό ΔΕΝ θα βγάλει μπουλντόζα στην αγορά! Και επίσης ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις πως ΔΕΝ μπορεί να τον χρονίσει τόσο αν φτιάξει όπως πρέπει το chipάκι. Δεν μιλάμε για κάποιο chip που είναι μεγάλύτερο του SANDY .... Πολλά ακούγονται αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο. Σιγουρα θα υπάρξει ανακοίνωση και από την AMD για την καθυστέρηση οπότε ας περιμένουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 31, 2011 #317 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 εφοσον δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση για καθυστερηση ή για οτιδηποτε αλλο, δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται τοσος ντορος...!!! για καποιες φημες που εσπειρε καποιος? καντε λιγο υπομονη. λιγες μερες εμειναν πλεον!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 31, 2011 #318 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Πάντως υπάρχει άτομο στην oktabit που ισχυρίζεται πως είχε BULLDOZER στα χέρια του 6-πύρηνο στην περιοχή των 3Ghz με σκορ στο 3dmark vantage = P33827 CPU Marks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 31, 2011 #319 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Πάντως υπάρχει άτομο στην oktabit που ισχυρίζεται πως είχε BULLDOZER στα χέρια του 6-πύρηνο στην περιοχή των 3Ghz με σκορ στο 3dmark vantage = P33827 CPU Marks. Πρώτα από όλα, ΔΕΝ είναι άνθρωπος που δουλεύει στην Oktabit, ένας απλός χρήστης του forum της Oktabit είναι με το nickname.... AMD ( omg ) Το 'παμε αυτό. Ναι και η γιαγιά μου έχει ρόδες και πετάει. Πρώτα από όλα τα Marks του είναι απίστευτα, βασικά αδύνατα. Θες μέτρο σύγκρισης ? Ένας Core i7 980X ( 6 cores, 12 threads, *πιάνει το HyperThreading στο Vantage, δεν είναι κούφιο, συμπεριφέρεται περίπου σαν 8πύρηνος ) στα 3.33GHz βγάζει CPU Score 32k. Να βγάζει 33.8k ο 6 core BD @ 3GHz χλωμότατο. Μετά αν είδα καλά τα γύρισε και έλεγε ότι το P33827 είναι αυτό που πρέπει ( το CPU Score δεν έχει P μπροστά by the way ), δηλαδή το Total Score του Performance Preset, και λέει ότι το έτρεξε με μια GTX 560 Ti. Ναι καλά. Ένας 980X @ 4.4GHz & 1* GTX 560 Ti @ 1.01GHz GPU Core βγάζει P24.7xx score. Μην το ψάξεις τζάμπα. Το ψηλότερο score με 560 Ti είναι με την κάρτα και 990X σε υγρό άζωτο, και είναι... P32192. Με τον επεξεργαστή ψηλά... πολύ ψηλά, 5.97GHz και την κάρτα στα... 1390MHz GPU & 1290MHz MEM ( GDDR5-5160 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 31, 2011 #320 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 κι εγω μπορω να ισχυριστω οτι ειμαι ο προεδρος της AMD. μπορω να το αποδειξω? αυτη ειναι η ουσια. οχι λογια του αερα........βαρεθηκαμε πια, με το τι ισχυριζεται ο ενας και ο αλλος!!! :shout::shout::shout: αν εχει στοιχεια ο εν λογω κυριος, ας τα φερει στη δημοσιοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.