gorg Μάϊος 27, 2011 #281 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 συμφωνώ..άμα θέλει η ιντελ βγάζει 10 φορες καλύτερες κάρτες γραφικών από αυτές της amd (oncpu)όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 28, 2011 #282 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Στα 307$ o FX-8130P !! http://www.inpai.com.cn/doc/hard/149975.htm compared with Intel aspects Sandy Bridge's most high-end models i7 2600K to be a lot cheaper Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Μάϊος 28, 2011 #283 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 σας φαίνεται δύσκολο να δώσει η ιντελ 1δις και να πει στην ινβιντια θέλω κάρτες γραφικών επιπέδου gts450 μες στους επεξεργαστές μους? απλά θα μεγαλώσουν λίγο τα τσιπάκια της. όλη αυτή η τεχνολογία υπάρχει, εδώ και καιρό αλλά τα δίνουν με το κουταλάκι... έτσι πέφτει το χρήμα. είναι όπως και με την τεχνολογία αφής. αν θυμάμαι καλά το 97 βγήκε και θυμάστε πότε ήρθε στο κοινό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Μάϊος 28, 2011 #284 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 σας φαίνεται δύσκολο να δώσει η ιντελ 1δις και να πει στην ινβιντια θέλω κάρτες γραφικών επιπέδου gts450 μες στους επεξεργαστές μους? απλά θα μεγαλώσουν λίγο τα τσιπάκια της. εντωμεταξύ το τσιπάκι της 450 παίζει να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το τσιπάκι της ΣΑΝΤΥ (ή πολύ κοντά) η λογική σου είναι σε φάση άμα τα σκάσω ΝΑ'ΟΥΜΕ θα μου βάλουν το αυτοκίνητό μου μέσα στο πορτοφόλι μου βασικά ακόμα και να εξαγοράσει την Nvidia θέλει 3 χρόνια minimum για να κάνει το fusion..... είπα ότι θα σταματήσω αλλά με αυτά που βλέπω.... ΤΡΟΜΕΡΗ τιμή τα 307! Σημαίνει ότι μετά το release θα πάει κάτω από 300! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Μάϊος 28, 2011 #285 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 ...ευρω.Γιατι σιγανα μη κρατησουν την ισοτιμια, για μια ακομη φορα.Τελικα εχουμε κανα επισημο νεο αν θα καθυστερησουν ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 28, 2011 #286 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Ναι η AMD είπε πως θα τηρήσει το roadmap και δεν ισχύει η καθυστέρηση που ακούστηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 30, 2011 #287 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 AMD originally wanted to launch Bulldozer at Computex but performance issues with its B0 and B1 stepping chips pushed back the launch. Now we're looking at a late July launch with B2 silicon, but performance today is a big unknown. Apparently the performance of B1 stepping silicon doesn't look too good. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 30, 2011 #288 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 AMD originally wanted to launch Bulldozer at Computex but performance issues with its B0 and B1 stepping chips pushed back the launch. Now we're looking at a late July launch with B2 silicon, but performance today is a big unknown. Apparently the performance of B1 stepping silicon doesn't look too good.thubanοδουλεια μυριζει και δε θελω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 30, 2011 #289 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Και λέω εγώ τώρα. Μήπως για αυτό απολύθηκε ο Dirk Meyer? Μήπως έριξε όλο το βάρος στην desktop πλατφόρμα μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν τελικά να χτυπήσουν την Intel σε επιδόσεις και άρα κακώς δεν κυνήγησαν όσο θα έπρεπε την mobile αγορά όπου έχουν το πλεονέκτημα των gpus της ΑΤΙ, χωρίς ταυτόχρονα να χρειάζεται να πετύχουν επιδόσεις Intel; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 30, 2011 #290 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 μας ξεφτιλίσανεεεεεεε ;p και δεν είχα όρεξη για sandy ρε γμτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 30, 2011 #291 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Βασικά είναι τραγικά γελοίο και κατακριτέο 3 μέρες πριν να λες "δεν είναι αλήθεια οι φήμες για καθυστέρηση, οι επεξεργαστές θα βγούνε όπως είπαμε στην ώρα τους, με την παρούσα ισχύουσα ημερομηνία" και 6 μέρες μετά να λες "ΜΑΛΛΟΝ τέλη Ιουλίου".Πρώτα από όλα δεν υπάρχει περίπτωση να διαγνώσθηκε πρόβλημα και να πάρθηκε απόφαση τόσο γρήγορα σε τέτοιου επιπέδου θέμα σε μόλις 5-7 μέρες.Τι θα πεί ο καταναλωτής πλήν hardcore fanboys ? Μου λες ψέμματα μες τα μούτρα μου, και τώρα θες να περιμένω κι άλλο πιστεύοντας εσένα πάλι ότι είναι σούπερ επιδόσεις και ότι θα είναι καλύτερα από τις προσφορές της Intel ?Τέσπα, όποιος πιστεύει ότι θα βγούνε καλύτεροι έστω και 1% από τους Intel και ότι δεν έχει απάντηση έτοιμη η Intel στο ντούκου είναι τουλάχιστον αφελής.Όσο πάει και χειρότερα φαίνεται το πράγμα.Μόνο μην φτάσουμε Σεπτέμβρη και να μην έχουμε στην αγορά επεξεργαστές και μη χειρότερα, να είναι και αρκετά πίσω των Intel εν τέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 30, 2011 #292 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 πάει το high-end, τουλάχιστον έχει τους Llano γιατί αλλιώς θα μας τυρανούσε η μπλε κυρια 1000 ευρώ ο μικρότερος! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 30, 2011 #293 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 AMD originally wanted to launch Bulldozer at Computex but performance issues with its B0 and B1 stepping chips pushed back the launch. Now we're looking at a late July launch with B2 silicon, but performance today is a big unknown. Apparently the performance of B1 stepping silicon doesn't look too good.Είναι επίσημο αυτό ή διαρροή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 30, 2011 #294 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 πάει το high-end, τουλάχιστον έχει τους Llano γιατί αλλιώς θα μας τυρανούσε η μπλε κυρια 1000 ευρώ ο μικρότερος! λολΜε ένα μήνα καθυστέρηση δεν νομίζω να χαλάει κάτι. Πάνω στην γενικότερη bulldozer αρχιτεκτονική ,η AMD στηρίζει τα επόμενα 3+ χρόνια της στην αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 30, 2011 #295 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Με ένα μήνα καθυστέρηση δεν νομίζω να χαλάει κάτι. Πάνω στην γενικότερη bulldozer αρχιτεκτονική ,η AMD στηρίζει τα επόμενα 3+ χρόνια της στην αγορά.ρε συ η υπόθεση θυμίζει τους πρώτους phenom, θέλει ένα revision για να την παλέψει.....θα το κατραπακώσει η sandy μου φαίνεται. εγώ λέω να κάνω το jump σε sandy 2600 και να περάσω τον x6 στο mini atx mobo της γυναικός. oi sandy-e είναι για δεκέμβρη έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 30, 2011 #296 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 ρε συ η υπόθεση θυμίζει τους πρώτους phenom, θέλει ένα revision για να την παλέψει.....θα το κατραπακώσει η sandy μου φαίνεται. εγώ λέω να κάνω το jump σε sandy 2600 και να περάσω τον x6 στο mini atx mobo της γυναικός. oi sandy-e είναι για δεκέμβρη έτσι?Κάτσε να δούμε αν αληθεύει πρώτα η είδηση. Η AMD δεν έχει πει τίποτα. Το annand το δημοσίευσε αυτό σαν διαρροή από μέσα και αναπαράγεται από όλους.Ας περιμένουμε να δούμε. Δεν νομίζω να είναι όπως οι phenom 1 γιατί πολύ απλά τότε ΔΕΝ κυκλοφορούσε για AM2+ ούτε μια μητρική της προκοπής. Δεν ασχολιώντουσαν οι εταιριές....Τώρα όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει γερά μηχανάκια ....! Αυτό ίσως κάτι να λέει !Επίσης έρχεται και I7 2800K νομίζω σε ελάχιστο διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 30, 2011 #297 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Το είπε στέλεχος της AMD, δύσκολο να είναι ράδιο αρβύλα εν τη προκειμένη.Αν έχει αλλαχθεί και η ημερομηνία του NDA τότε είναι χαλαρά τελεσίδικο.Το θέμα είναι να βγεί όντως στα 310$ ο 8πύρηνος και να είναι ανταγωνιστικός ( έστω να ανταλλάσουνε χτυπήματα μεταξύ τους με τον 2600K ) ώστε και να ωφεληθεί ο μέσος χρήστης ( low end & mid end ) και να αναγκαστεί η τεμπελοIntel να δώσει και στο LGA1155 6 cores / 12 threads CPUs που έχει τόσο καιρό έτοιμα.Έτσι εν τέλει να ωφεληθούμε όλοι.Όσο κοντύτερα είναι η AMD σε επιδόσεις τόσο καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 30, 2011 #298 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Στην oktabit πάντως λένε πως θα υπάρξει event στο οποίο είναι καλεσμένοι μερικοί από μέσα στις 8 Ιουνίου για τον bulldozer ! Αν δεν υπάρχει bulldozer τότε τι event θα κάνουν ?Eπίσης πιστεύω πως η AMD δεν θα κυκλοφορήσει bulldozer 8-πύρηνο που να μην είναι μπροστά από τον 2600K . Θα καθυστερήσει μέχρι να το πετύχει αλλά δεν θα δώσει στην αγορά κάτι κατώτερο. Αυτό πιστεύω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 30, 2011 #299 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Τελικά δεν μας βλέπω για καλοκαιρινό upgrade. Καλύτερα χειμώνα λοιπόν που βγαίνουν και καλά παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Μάϊος 30, 2011 #300 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 αφου θα εχει και φαι ρε Πάνε μια χαρα event θα κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.