Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

Είχα έναν athlon ii x4 620 με τον οποίο δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά τον πούλησα μαζί με ένα pc.Αναγκαστικά λοιπόν κάτι πρέπει να πάρω τώρα.

Ξέρω πως ότι και να πάρω καλύτερο θα είναι αλλά δεν θέλω μέσα σε 1-2 χρόνια να ψάχνω πάλι cpu γιατί δεν θα παίζει ξέρω γω το νέο gta.

Εκεί είναι το πρόβλημα μου.Να επιλέξω κάτι που θα με βγάλει μια 3ετια άνετα.

και παλι, οποιον επεξεργαστη και να επιλεξεις, για να σε βγαλει οπως λες μια 3ετια ανετα, εξαρταται απο την χρηση που κανεις στο πισι σου...! και δεν μιλαμε πλεον για ιντερνετ, ταινιουλες και μουσικη!!! αυτα τα κανουν ολοι οι επεξεργαστες και τα πισια πλεον!! εννοω, αν κανεις κατι πολυ βαρυ, οπου θα σου χρειαστει η επεξεργαστικη ισχυς!

Πχ., ενας πολυ καλος φθηνος επεξεργαστης που σε βγαζει πιστευω, υπερανετα μια 3ετια, για τις παραπανω χρησεις + gaming, ειναι αυτος

AMD AMD Phenom II X4 960T BE | Skroutz.gr

4 πυρηνες -thuban chip- πιθανοτητα ξεκλειδωματος σε 5-6 πυρηνο, μολις 115€ και αργοτερα βλεπεις τι παιζει στην αγορα και βαζεις εναν BD!

εξαλλου οι BD τωρα, θυμιζουν PHENOM πρωτης γενιας, οι οποιοι ηταν λιγο δυσκοιλιοι...!!!!

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Ένα μικρό preview.

Ίσως ακολουθήσει και Windows 7 preview.

Και μετά το πλήρες review με δώρο 2 φλυτζάνια καφέ για την ανάγνωση όλων των σελίδων :D

.:: BenchZone ::. Get in the Zone, stay in the Zone! - AMD FX-8150 Preview 1: Linux Performance

Μερικές πληροφορίες που δεν μπορώ να εξακριβώσω αν είναι αλήθεια λένε πως οι DRIVERS της NVIDIA για SLI πάνω στο ΑΜD 990FX θέλουν ακόμα δουλειά για να αποδόσουν.

Υπάρχει κάτι ανάλογο σε CROSSFIRE με ATI GPU να δούμε τι scaling έχει ???

Απ' ό,τι φαίνεται πρόβλημα υπήρχε με τους 275. Με τους 285 φαίνεται να έχει λυθεί.

SLI Problems with 990FX using 275.50 Drivers! - NVIDIA Forums

Scalling. Να έχει τόσο μεγάλες διαφορές 890/990. Ή απλά το τσιτώσανε μέσω drivers για να φανεί;

MSI 990FXA-GD80 Motherboard Review - AMD 990FX Chipset - AMD CrossFireX Scaling Performance - Legit Reviews

• 2 weeks later...

Από το review του Anandtech για την server έκδοση του Bulldozer που λέγεται Interlagos και έχει διπλάσια modules από τον FX-8150, δηλαδή 8 modules = 16 cores, φαίνεται ότι δεν πάει καλά.

Υστερεί σε πολλές περιπτώσεις και από τον AMD Magny-Cours με τα 12 cores και από τον Intel Xeon με τα 6 cores.

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Για περισσότερα εδώ:

AnandTech - Bulldozer for Servers: Testing AMD's "Interlagos" Opteron 6200 Series

• 2 weeks later...

παιδιά μια απλή ερώτηση!έχω γνωστό που δίνει 700 για νέο tower.ο τύπος ασχολείτε με τη μουσική,παιχνίδια και τέτοια δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου.επειδή από ότι ξέρω τα προγράμματα επεξεργασίας ήχου απαιτούν πολύ επεξεργαστική ισχύ και ραμ όπως και αυτά επεξεργασίας βίντεο (διορθώσται με αν κάνω λάθος),θέλω να ρωτήσω 8120 με μία γραφικών 50-60 ευρό απλά να υπάρχη κυρίως για καμία ταινιούλα?2500κ και τα ίδια απο γραφικά?Ή 1090Τ με μια καλύτερη καρτούλα ώστε να μπορέι να παίξει και κάτι αν του έρθει όρεξη?Δηλαδή για την χρήση που ζητάμε είναι μικρές οι διαφορές 1090Τ με 8120?Αυτό ρωτάω στην ουσία μιάς και τα προγράμματα που χρησημοποιεί (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά) εκμεταλεύονται πλήρος τους πολός πυρήνες οπότε μάλλον ο 2500κ είναι έξω και ο 2600κ είναι εκτός budget! (μην κολήσετε στο "κ" και τα 10 ευρό διαφορα)

Κάτι τελευτάιο αν είχαμε δυνατότητα 8150 και 2600κ που έπρεπε να πάμε λέτε?αν και νομίζω και εκεί θα μας έκανα παλί καλύτερη δουλειά οι περισσότεροι πυρίνες..η όχι?!

παρακαλώ δώστε έμφαση στη χρήση για την οποία προορίζεται το pc γιατί ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ GAMING ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ALLARROUND ΣΥΣΤΗΜΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

o 2600 είναι εκτός budget (όπως είπα) my friend!και να σημειώσω ειναι 600 για το tower μονο και όχι 700!αλλά anyway πιστεύεις ο 2600 με 4c/8t είναι καλύτερος απο τον 4m/8c 8150 για αυτά τα θέματα?Εννοείτε έχω διαβάσει μόνο 10 απο τις άπειρεσ σελίδες αυτο΄θ του θέματος όπως και 3 μόνο απο τα 1003 review!για αυτό ρωτάω εσάς (δηλαδή κάποιον που παρακολουθεί πιο πολύ) να μου πει τη γνώμη του γιατί μέχρι να τα διαβάσω όλα καήκαμε!

Αν κάνεις επαγγελματική επεξεργασία video είναι απαραίτητη μια κάρτα video (matrox πχ).

Εφόσον έχεις κάτι τέτοιο, ένας 1090τ σου είναι υπεραρκετός.

Αν όχι κοιτάς να πάρεις τον πιο δυνατό επεξεργαστή που σηκώνει η τσέπη σου.

Επεξεργασία ήχου είπαμε βρε cyberdyne οχι βίντεο..και επειδή και εμένα με προβλιμάτισε αυτό υποθέτω πως για κάποιο καιρό θα δουλέψει την κάρτα ήχου που έχει τώρα επάνω!Αυτό που λες ισχύει και για επεξεργασία ήχου?Δηλαδή άμα έχουμε μια πολύ καλή κάρτα ήχου ένας 1090Τ μας είναι υπέραρκετός?Βασικά τραβάει πολύ και μήπως έπρεπε να ανοίξω θέμα στο "νεα pc" η πως λέγεται αλλά ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για τον επεξεργαστή και σκέφτομαι πολύ amd για αυτό το άνοιξα εδώ!

Δεν νομίζω οτι είναι θέμα η cpu (am3-sb) στην επεξεργασία ήχου, υποθέτω ότι είναι κάρτας ήχου όπως και στο βίντεο.

Ειδικός δεν είμαι σε θέματα ήχου, αλλά αν μπορείς να πάς σε intel-SB πλατφόρμα θα είσαι πιο πολύ καιρό χωρίς ανάγκη αναβάθμισης.

Από θέμα επιδόσεων δεν νομίζω να δεις ουσιαστικές διαφορές, σε τέτοιες εργασίες.

Καλό θα ήταν όντως να έκανες ένα νέο θέμα μιας και θα πάρεις και πιο πολλές απαντήσεις από παιδία που έχουν ασχοληθεί με παρόμοια ζητήματα ήχου!

:)

Τέτοια μπανάνα (ΒD) δύσκολα χωνεύεται Nord οσο και να την πασπαλίσεις με μπόλικες δόσεις marketing!

...τουλάχιστον να μην πάρει στον κατήφορο και την ΑΤΙ!

Τέτοια μπανάνα (ΒD) δύσκολα χωνεύεται Nord οσο και να την πασπαλίσεις με μπόλικες δόσεις marketing!

...τουλάχιστον να μην πάρει στον κατήφορο και την ΑΤΙ!

μονοπωλειο θα τα κανει η ιντελ και η nvidia και αμεσως αμεσως το ποιο φθηνο cpu και η ποιο φθηνη vga θα εχει μονο 1000 ευρουλακια!

μονοπωλειο θα τα κανει η ιντελ και η nvidia και αμεσως αμεσως το ποιο φθηνο cpu και η ποιο φθηνη vga θα εχει μονο 1000 ευρουλακια!

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ωστε να ανεβάσει τις τιμες στο θεο η Intel και η Nvidia....

Αν ο 2600Κ κανει 500 ευρω στο μελλον τοτε ο καρμίρης BD στα 250 θα φανταζει ιδανικό cpu...

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ωστε να ανεβάσει τις τιμες στο θεο η Intel και η Nvidia....

Αν ο 2600Κ κανει 500 ευρω στο μελλον τοτε ο καρμίρης BD στα 250 θα φανταζει ιδανικό cpu...

Δεν προκειται να ανεβάσουν τιμες. Απλα θα μειωθεί ο ρυθμός παραγωγης νεας τεχνολογιας στους επεξεργαστές. Πολυ απλα θα αρμεγουν τους καταναλωτές με μια πλατφορμα, και θα δινουν με το σταγονομετρο νεα chipακια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.