astrovasilis Ιανουάριος 21, 2012 #2261 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2012 Ειχαν πει Q3 αρα αυγουστο-σεπτεμβρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Ιανουάριος 24, 2012 #2262 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Σε τεστ με 141 άτομα τα οποία έπαιξαν Battlefield 3 σε δύο μηχανήματα με τη 7970, το μηχάνημα Α είχε μέσα τον i7-2700 ενώ το Β τον 8150 είχε τα εξής αποτελέσματα.• Το 51,77% είπε πως το μηχάνημα Β (AMD - 8150) έπαιζε καλύτερα• Το 28,36% είπε ότι το Α ήταν καλύτερο (INTEL - 2700)• Το υπόλοιπο 19.8% είπε πως δεν είδε διαφορά.Επεξήγηση τα δύο μηχανήματα ήταν πανομοιότυπα σε περιφερειακά και σε κουτί κανείς δεν ήξερε τι έχουν μέσα από hardware, αυτή η μεθοδολογία λέγεται τυφλό τεστ.Το «τυφλό τεστ» είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες επιστημονικές μεθοδολογίες σήμερα.«Blind Test Shows AMD Machines Run Better Than Intel'sBlind Test Shows AMD Machines Run Better Than Intel's - SoftpediaRadeon HD 7970 graphics28 'no difference votes73 people felt that System B (AMD FX-8150) ran better. 40 votes for the Intel rig (i7-2700) got « Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Ιανουάριος 24, 2012 #2263 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 • Το 51,77% είπε πως το μηχάνημα Β (AMD - 8150) έπαιζε καλύτερα• Το 28,36% είπε ότι το Α ήταν καλύτερο (INTEL - 2700)• Το υπόλοιπο 19.8% είπε πως δεν είδε διαφορά.Αυτοί δεν είναι ψαγμένοι ρε, είναι αμερικάνοι ζωντόβολα, δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.Το «τυφλό τεστ» είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες επιστημονικές μεθοδολογίες σήμερα.Ασχετο αυτό! Αφού όλα τα benchmarks είναι ξεκάθαρα, οι AMD είναι "EPIC FAIL"... Τι ξέρουν αυτοί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 24, 2012 #2264 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 μαλιστα...μετα τους 29 κατασκευαστες που συνιστουν σκιπ εχουμε και τους 70 με την ΑΜΔ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Ιανουάριος 24, 2012 #2265 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Συγνώμη αν πάντως αν ισχύει είναι η καλύτερη μέθοδος και η πιο αδιάβλητη... Το τι λένε τα benches ειναι γτπκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιανουάριος 24, 2012 #2266 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 εμένα αυτό μου φαίνεται λογικό...δηλαδή να συνεργάζεται η GPU καλύτερα με την CPU της ίδιας εταιρείας...όπως επίσης και με τα Bench ΠΟυ λέτε...μπορεί τα Bench Να είναι Intel optimized όπως διαπίστωσα με το cinebench...Αυτό που είδα (το έχω γράψει και πιο πάνω σε άλλο ποστ δεν θυμάμαι) είναι ότι μετά το Patch του schedules των W7 είναι ότι κάτα την διάρκεια του τεστ και η 8 πυρήνες λειτουργούσαν σε full load, αλλά όχι και σε full clock rate. Στην περίπτωση μου δλδ οι 4 πυρήνες παίζαν 100% @ 3100Mhz και οι υπόλοιποι 100% @ 1400Mhz...Anyway εγώ εμπιστεύομαι πάντως τα ματάκια μου και σε παιχνίδια δεν βλέπω διαφορές ούτε όπως έχω πει ανοίγωντας excel και τέτοια πράματα...φαντάζομαι ότι το ίδιο πράμα θα δω και με core i7, ή και core i17 άμα βγει.. τα benches είναι για τους λοξούς που λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 24, 2012 #2267 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Αν η τυχαιοποίηση της επιλογής χρηστών έγινε σωστά, και η μελέτη έγινε πραγματικά τυφλά τότε δεν μπορεί να γίνει καλύτερα μία δοκιμασία.Τα λοιπά μπορούν να ταξινομηθούν ως δευτερευούσης σημασίας. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Ιανουάριος 25, 2012 #2268 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 εμένα αυτό μου φαίνεται λογικό...δηλαδή να συνεργάζεται η GPU καλύτερα με την CPU της ίδιας εταιρείας...όπως επίσης και με τα Bench ΠΟυ λέτε...μπορεί τα Bench Να είναι Intel optimized όπως διαπίστωσα με το cinebench...Αυτό που είδα (το έχω γράψει και πιο πάνω σε άλλο ποστ δεν θυμάμαι) είναι ότι μετά το Patch του schedules των W7 είναι ότι κάτα την διάρκεια του τεστ και η 8 πυρήνες λειτουργούσαν σε full load, αλλά όχι και σε full clock rate. Στην περίπτωση μου δλδ οι 4 πυρήνες παίζαν 100% @ 3100Mhz και οι υπόλοιποι 100% @ 1400Mhz...Anyway εγώ εμπιστεύομαι πάντως τα ματάκια μου και σε παιχνίδια δεν βλέπω διαφορές ούτε όπως έχω πει ανοίγωντας excel και τέτοια πράματα...φαντάζομαι ότι το ίδιο πράμα θα δω και με core i7, ή και core i17 άμα βγει.. τα benches είναι για τους λοξούς που λέμε...Πολύ συχνά αυτό που "φαίνεται λογικό" είναι το λάθος. Ας σκεφτούμε πως μπορεί να συνεργάζεται καλύτερα η CPU με τη GPU και ίσως καταλήξουμε στο αν είναι αυτό που συμβαίνει.Για αυτόν ακριβώς το λόγο σε μεγάλες αγορές μηχανημάτων (μεγάλοι οργανισμοί ή εταιρείες) τεστάρουν αυτό που θα τρέξουν πάνω στο μηχάνημα για να αποφασίσουν τι θα αγοράσουν και δεν αποφασίζουν με βάση benchmarks. Αυτό το πείραμα είναι όλη η ουσία στο τι αξίζει να αγοράσει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιανουάριος 26, 2012 #2269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 αυτό που λέω είναι ότι με το μάτι δεν βλέπω διαφορά σε διαφορετικά συστήματα. Εγώ πάντως τα bench τα θεωρώ πλέον χάσιμο χρόνου...και για να μην παρεξηγούμαι δεν είμαι fanboy τις AMD απλά θεωρώ ότι είναι καλύτερη επένδυση μια μητρική της AMD (δεν θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα να αλλάξω και mb για να βάλω την επόμενη γενιά BD).Πάντως η intel έχει τα πρωτεία αυτή τη στιγμή στις cpu (κατα κύριο λόγο για θερμοκρασίες, κατανάλωση αλλά και compatibility με εφαρμογές), αλλά κατ' εμέ πρέπει να αλλάξει την πολιτική της με τα slots που βγάζει για τις cpu...κάθε χρόνο τα αλλάζει και έχει καταντήσει αηδία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Ιανουάριος 26, 2012 #2270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Ούτε εγώ είμαι fanboy, σε γενικές γραμμές η Intel έχει τους καλύτερους επεξεργαστές. Αυτό που έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πω τελικά είναι ότι δεν υπάρχει ο γενικά απόλυτος επεξεργαστής, ανάλογα τις ανάγκες και το κόστος θα έπρεπε να αποφασίζει ο κάθε ένας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιανουάριος 26, 2012 #2271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Ούτε εγώ είμαι fanboy, σε γενικές γραμμές η Intel έχει τους καλύτερους επεξεργαστές. Αυτό που έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πω τελικά είναι ότι δεν υπάρχει ο γενικά απόλυτος επεξεργαστής, ανάλογα τις ανάγκες και το κόστος θα έπρεπε να αποφασίζει ο κάθε ένας.+10000000000000000000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Ιανουάριος 28, 2012 #2272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Ούτε εγώ είμαι fanboy, σε γενικές γραμμές η Intel έχει τους καλύτερους επεξεργαστές. Αυτό που έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πω τελικά είναι ότι δεν υπάρχει ο γενικά απόλυτος επεξεργαστής, ανάλογα τις ανάγκες και το κόστος θα έπρεπε να αποφασίζει ο κάθε ένας.έτσι όπως τα λες είναι φίλε..και ένα επιπλέον πλεονέκτημα των amd είναι πως είναι ΠΟΛΥ φθηνότεροι..πχ πρότεινα σε κολημένο με intel/nvidia [άσχετα που δεν ήξερε καλά καλά τι είναι τα fps-έτσι επειδή το λένε όλοι (οι υπόλοιποι άσχετοι φίλοι του)] των 960Τ..με τα λευτά που διέθεται θέλοντας των 2500/κ και μία αξιοπρεπεί mobo ήμασταν με το καλημέρα στα 300,μετά ήθελε να στριμώξη την 550ti (για gaming σε 1080p) και μνήμες 8GB με άλλα 200-230 και ήρθε να μου πει να του στριμώξω και ψύκτρα και αργότερα θα έβαζε και ένα ssd 30GB για το λειτουργικό!ε πάρε μια σωστή μητρικούλα με 90,πάρε τον 960Τ με 115,πάρε και την 560ti TF II στα 205,βάλε και 50Ε μνήμες (2x4 στα 1600),πάρε και ένα 30GB ssd με 50 και με τα 10 που μένουν βάλε και άλλα 10 και πάρε και ψύκτούλα να τελειώνουμε!:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Ιανουάριος 30, 2012 #2273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Some new data: ps. Μην το ξανακουράσουμε λέγοντας τα ίδια και τα ίδια. Απλά έβαλα τα αποτελέσματα απο το άρθρο του Tomshardware για όποιον διαβάζει το νήμα πρώτη φορά και θέλει να διαμορφώσει άποψη.Saludos:innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 30, 2012 #2274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Κραταει καλα ο i3-2100 ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 30, 2012 #2275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Κραταει καλα ο i3-2100 ε? Εεεεεεεεεεεεε πως θα προωθήσει το προιόν της Intelας ο Tom ........ Χρόνια τώρα την ίδια δουλειά κάνει ....χαχαχααχα Τα αποτελέσματα έτσι κι αλλιώς είναι αλλού για αλλού, μόνο και μόνο για να βοηθήσουν την Inteλα στις χαμηλές κατηγορίες τιμής !!! Και για να φαίνεται στα screen μπροστά αρκετά ο 2500Κ του έκανε και ένα overclock ..........ΧΑΑΧΑΧΑ Από μ@λ@κ@ άλλο τίποτα ............:hang3::hang3: Ααααααα και κάτι άλλο, αυτό μόνο στην κατηγορίας AMD BULLDOZER δεν πρέπει να είναι !!! Πάρτε το PROMO της Intelas στο αντίστοιχο θέμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Ιανουάριος 30, 2012 #2276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Εεεεεεεεεεεεε πως θα προωθήσει το προιόν της Intelας ο Tom ........ Χρόνια τώρα την ίδια δουλειά κάνει ....χαχαχααχαΚαι για να φαίνεται στα screen μπροστά αρκετά ο 2500Κ του έκανε και ένα overclock ..........ΧΑΑΧΑΧΑ Από μ@λ@κ@ άλλο τίποτα ............:hang3::hang3:Δεν ξέρω πως πας άπο όραση,αλλά ο i5@4 ghz με τον ι5 2400 στα παραπάνω γραφήματα πλην Skyrim έχουν ~1 frame διαφορά.Για τα υπόλοιπα,ξέρω ξέρω όλα στημένα είναι όταν δεν μας βολευούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 30, 2012 #2277 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Δεν ξέρω πως πας άπο όραση,αλλά ο i5@4 ghz με τον ι5 2400 στα παραπάνω γραφήματα πλην Skyrim έχουν ~1 frame διαφορά.Για τα υπόλοιπα,ξέρω ξέρω όλα στημένα είναι όταν δεν μας βολευούν.Ακριβώς βρε , και ο 2500K στα 4ghz είναι πίσω από τον I3-2100 και 2400 στο DIRT 3 !! Ετσι έτσι, είπαμε τα promo είναι πάντα καλά !! Να πουλήσει η Intela κανά cpu και στις μικρές κατηγορίες ... Ελά τα promo να ρέουν .χαχαχαΦάε εσύ το δούλεμα του TOM , μην πως τίποτε άλλο βραδυάτικο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιανουάριος 30, 2012 #2278 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 [MENTION=16089]Mallibu[/MENTION] Δεν κρατήθηκες τελικά εεεεε? :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Ιανουάριος 30, 2012 #2279 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Ακριβώς βρε , και ο 2500K στα 4ghz είναι πίσω από τον I3-2100 στο DIRT 3 !!Φάε εσύ το δούλεμα του TOM , μην πως τίποτε άλλο βραδιάτικο .... Καλά,λες και μιλάω με καμένο οπαδό για μπάλα είναι. Χεσ'το λεβέντη μου,εντάξει όλα στημένα είναι και όλος ο κόσμος είναι ενάντιον σου γιατί..έτσι. Άντε,τα'παμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 30, 2012 #2280 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 • Το 51,77% είπε πως το μηχάνημα Β (AMD - 8150) έπαιζε καλύτερα• Το 28,36% είπε ότι το Α ήταν καλύτερο (INTEL - 2700) • Το υπόλοιπο 19.8% είπε πως δεν είδε διαφορά. Μερικοι εξακολουθουν να πιστευουν οτι ο 8150 παιζει καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.