Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
λοιπόν , από τα πρώτα info που βλέπω στο web το cpu έχει ανεβάσει στροφές στις εφαρμογές με 1-4 thread.

...

Ο επεξεργαστής εμφανίζεται πλέον σε κάποιες εφαρμογές σαν 4c/8t κάτι το οποίο δεν ήθελαν οι εξυπνάκηδες (απολυμένοι πλέον) του marketing ωστε να τον προμοτάρουν σαν TRUE 8-core ενώ πρόκειται για υβριδική σχεδίαση, πιθανώς αυτό φταίει που δεν υπείρχε 0-day patch.

πολύ λογικό εφόσον ο επεξεργαστής είναι 4πύρηνος, άσχετα με το τι λέει η AMD ή οποιοσδήποτε άλλος. μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε schedule σε οποιδήποτε λειτουργικό διεργασίες στα 8 "modules" ενός i7 να δούμε τι θα έβγαζε.

Εχει δοκιμάσει κανεις απο εδώ που έχει καποιο bulldozer?

Σιγά μην τον αγοράσει κανείς σε αυτό το forum (εκτός από μένα :p)

Αποτι βλεπω online το patch εχει χειρότερα αποτελέσματα σε βελτίωση απότι έχει το να κάνεις disable το antivirus..

εγώ πάντως που το δοκίμασα το patch (με FX8120) δεν είχε καλά αποτελέσματα. Επίσης η microsoft το απέσυρε γιατί την ανάγκασε η AMD...άρα φτου και από την αρχή...

http://www.brightsideofnews.com/news/2011/12/16/microsoft-releases-amd-bulldozer-patch-by-mistake2c-incomplete-download.aspx

Σιγά μην τον αγοράσει κανείς σε αυτό το forum (εκτός από μένα :p)

και εγω εχω αγορασει εναν 8150 πριν 1.5 μηνα περιπου:p

αρα δεν εισαι μονος :magic:

επειδή δεν γνωρίζω κανέναν με FX εσύ είσαι ικανοποιημένος; Εγώ πάντως είμαι (βέβαια έκανα άλμα από τον Phenom 9600 2.4ghz σε bulldozer, άρα η διαφορά ήταν χαώδης), απλά αναγκάστηκα να πάρω BD γτ οι φίλοι μου μου είχαν κάνει δώρο την mb (MSI-990FXA-GD80)...και ήμουν αποφασισμένος για Ι5-2500Κ...

επειδή δεν γνωρίζω κανέναν με FX εσύ είσαι ικανοποιημένος; Εγώ πάντως είμαι (βέβαια έκανα άλμα από τον Phenom 9600 2.4ghz σε bulldozer, άρα η διαφορά ήταν χαώδης), απλά αναγκάστηκα να πάρω BD γτ οι φίλοι μου μου είχαν κάνει δώρο την mb (MSI-990FXA-GD80)...και ήμουν αποφασισμένος για Ι5-2500Κ...

Δεν έχασες και τίποτα. Πάνω κάτω στα ίδια με 2500Κ είσαι και με σαφώς καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Απλά ο φανμοισμός εδώ μέσα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Δεν έχασες και τίποτα. Πάνω κάτω στα ίδια με 2500Κ είσαι και με σαφώς καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

Απλά ο φανμοισμός εδώ μέσα βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

εννοείς το chipset το οποίο ΟΝΤΩΣ είναι σαφώς ανώτερο από την σειρά 67, (και overclockαρει, και 6ΧSATA3 έχει κλπ κλπ). τώρα από αυτό με τα fans αυτό που δεν καταλαβαίνω ακόμα είναι αν το μάτι τους πιάνει τα 10fps παραπάνω που βγάζει ο intel στα παιχνίδια (στα 80fps), ή τα 5msec παραπάνω που θα κάνει να ανοίξει το excelloφυλλο... πάντως για μένα εκεί που υστερεί σημαντικά είναι στην κατανάλωση...

... και σε μια βδομαδα ερχονται αυξησεις στη ΔΕΗ:(
και με το ΕΕΤΗΔΕ είσαι κομπλέ, μια λύση που σκέφτηκα πάντως είναι να απενεργοποιώ τους πυρήνες από το BIOS άμα θέλω να κάνω browsing κλπ...δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει όμως

.

Ωχ παναγία μου.

Καλά,ευτυχως έχουν link-αριστει ένα σωρό benchmark ανα το thread που δείχνουν κάτα πόσο είναι αληθή (:tomato:) τα λεγόμενα σου,οπότε πάω στη γαλοπούλα μου :big_boss:

Ωχ παναγία μου.

Καλά,ευτυχως έχουν link-αριστει ένα σωρό benchmark ανα το thread που δείχνουν κάτα πόσο είναι αληθή (:tomato:) τα λεγόμενα σου,οπότε πάω στη γαλοπούλα μου :big_boss:

πολύ χρήσιμο το ποστ σου....

ο 8150 είναι εφάμηλος τον 2500, και μάλιστα σε multithreaded εφαρμογές (4+ thread) του ρίχνει για πλάκα.

Τον κερδίζει clock for clock και στην ίδια συχνότητα.

Kαι φυσικά έχει καλύτερη πλατφόρμα από το Ζ68.

τώρα αμα σου αρέσει να κοιτάς benchmark 5ετίας και παιχνίδια 3-ετίας, ή να ψάχνεις το αν τα fps είναι 80 ή 81,345 δικαιωμά σου. :rolleyes:

ειχα για καμοσο καιρο pc με 980+ραμπατζ 3 μπλακ/2600κ+μαξιμους/8150+κροςχερ 5/1090+ κροςχερ 4.

πρακτικα σε games/browsing/λιγο επεξεργασια video/λιγο photoshop και γενικα δουλειες περα απο βεnchmarks η διαφορες ειναι πολυ μικρες για να φανουν με το ματι.

τωρα για τα benchmarks ειναι αλλη ιστορια.

Ωχ παναγία μου.

πρέπει να είσαι απο αυτούς που καταλαβαίνουν τα 90fps από τα 100fps...και αντιλαμβάνονται το 1msec...(κάνω χιούμορ αποτυχημένο :p) anyway εγώ θεωρώ πάντως ότι και οι δύο μια χαρα cpu είναι και άμα έβαζες τα pc δίπλα δίπλα το ίδιο gaming και την ίδια δουλειά θα έκανες...

πάντως αναβάθμιση εγώ θα κάνω του χρόνου χωρίς να αλλάξω mb...για τους ivybridge ξέρουμε αν θα παίξουν στο 1155???ή θα έχει 1156;;;;:p

πολύ χρήσιμο το ποστ σου....

ο 8150 είναι εφάμηλος τον 2500, και μάλιστα σε multithreaded εφαρμογές (4+ thread) του ρίχνει για πλάκα.

Ναι

AMD FX-8150 Image Editing and Video Encoding | bit-tech.net

AMD FX-8150 Multi-tasking and Overall Performance | bit-tech.net

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/10/12/amd-fx-8150-review/9

Benchmark Results: World of Warcraft: Cataclysm : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

Benchmark Results: F1 2011 : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

Benchmark Results: Media Encoding : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

Benchmark Results: Productivity : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

AMD FX-8150 Review » Page 5 - Testing: Apophysis, WinRar, Geekbench, Bibble 5 - Overclockers Club

AMD FX-8150 Review » Page 6 - Testing: Office 2007, POVray, ProShow, Handbrake - Overclockers Club

AMD FX-8150 Review » Page 10 - Testing: Sid Meier's Civilization V - Overclockers Club

Bulldozer Arrives: AMD FX-8150 Review > Application Performance - TechSpot Reviews

Bulldozer Arrives: AMD FX-8150 Review > Encoding Performance - TechSpot Reviews

Bulldozer Arrives: AMD FX-8150 Review > Gaming Performance - TechSpot Reviews

Aυτά με 5 λεπτά googling. Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες φωναχτά και προσπάθησε να μη γελάσεις :p

bonus cookie

41703.png

41702.png

Με το να κάνετε αυτό

stroutho.jpg

δεν νομίζω να πείθετε καν τον εαυτό σας.

Ναι

AMD FX-8150 Image Editing and Video Encoding | bit-tech.net

AMD FX-8150 Multi-tasking and Overall Performance | bit-tech.net

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/10/12/amd-fx-8150-review/9

Benchmark Results: World of Warcraft: Cataclysm : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

Benchmark Results: F1 2011 : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

Benchmark Results: Media Encoding : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

Benchmark Results: Productivity : AMD Bulldozer Review: FX-8150 Gets Tested

AMD FX-8150 Review » Page 5 - Testing: Apophysis, WinRar, Geekbench, Bibble 5 - Overclockers Club

AMD FX-8150 Review » Page 6 - Testing: Office 2007, POVray, ProShow, Handbrake - Overclockers Club

AMD FX-8150 Review » Page 10 - Testing: Sid Meier's Civilization V - Overclockers Club

Bulldozer Arrives: AMD FX-8150 Review > Application Performance - TechSpot Reviews

Bulldozer Arrives: AMD FX-8150 Review > Encoding Performance - TechSpot Reviews

Bulldozer Arrives: AMD FX-8150 Review > Gaming Performance - TechSpot Reviews

Aυτά με 5 λεπτά googling. Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες φωναχτά και προσπάθησε να μη γελάσεις :p

χαχαχ έχασες όλο αυτό το χρόνο από τη ζωή σου για να μου ποστάρεις ένα σωρό review από τους γνωστούς (μπλε) αγνώστους? :tomato:

αφού δεν σου αρέσει μην αγοράσεις, αυτό δεν αλλάζει τα γεγονότα.... :triniti:

χαχαχ έχασες όλο αυτό το χρόνο από τη ζωή σου για να μου ποστάρεις ένα σωρό review από τους γνωστούς (μπλε) αγνώστους? :tomato:

αφού δεν σου αρέσει μην αγοράσεις, αυτό δεν αλλάζει τα γεγονότα.... :triniti:

Μην στεναχωριέσαι 5 λεπτά έχασα:T:

Το ανέκδοτο με τον Πόντιο που οδηγεί ανάποδα το ξέρεις φαντάζομαι.

Μην στεναχωριέσαι 5 λεπτά έχασα:T:

Το ανέκδοτο με τον Πόντιο που οδηγεί ανάποδα το ξέρεις φαντάζομαι.

όχι αλλά μια και ποστάρεις ότι-να-ναι σε ένα thread για τους bulldozer, φαντάζομαι ότι μπορείς να το στείλεις και αυτό...

ενώ άλλα μέλη ανταλλάζουν χρήσιμες απόψεις για τους Bulldozer, αρχίζεις να ποστάρεις ιστορίες για γαλοπούλες και να ξαναποστάρεις τα ίδια και τα ίδια χιλιοποσταριμένα links.

αν θέλεις να γράψεις ένα ύμνο για το πόσο καλύτερος είναι ο αγαπημένος σου επεξεργαστής από αυτόν των άλλων, γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο thread μονο χαλάς τη συζήτηση των άλλων...

@Malibu

μάλλον σε νοιάζουν μόνο τα benchmarks γιατί όπως όλοι ξέρουν το μάτι αντιλαμβάνεται 24fps...εγώ είπα πιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και λέγετε ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...όσο για τα site και αυτά που βγάζουν είμαι σίγουρος ότι υποστηρίζουν intel...εις αναμονή για το patch γιατί η microsoft παραδέχτηκε ότι δεν υποστηρίζει το threading Των bulldozer (αν και έλεγα ότι ήταν παραμύθια της χαλιμάς)...ίσως λοιπόν δούμε διαφορετικά νούμερα στο άμεσο μέλλον...

όχι αλλά μια και ποστάρεις ότι-να-ναι σε ένα thread για τους bulldozer, φαντάζομαι ότι μπορείς να το στείλεις και αυτό...

ενώ άλλα μέλη ανταλλάζουν χρήσιμες απόψεις για τους Bulldozer, αρχίζεις να ποστάρεις ιστορίες για γαλοπούλες και να ξαναποστάρεις τα ίδια και τα ίδια χιλιοποσταριμένα links.

αν θέλεις να γράψεις ένα ύμνο για το πόσο καλύτερος είναι ο αγαπημένος σου επεξεργαστής από αυτόν των άλλων, γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο thread μονο χαλάς τη συζήτηση των άλλων...

Δεν χάλασα καμία κουβέντα. Είπες

το οποίο θεώρησα λάθος και απάντησα με links από 4-5 διαφορετικά site (για να αποφύγω τα: "Αυτό το site είναι πληρωμένο!!") για να τεκμηριώσω την άποψη μου. Στον bulldozer παραμένει η κουβέντα και ούτε εκτός θέματος βγήκα,ούτε αγενής έγινα,ούτε δεν έκανα backup με πολλές μετρήσεις αυτά που υποστήριξα. Οπότε αν χαλάει κάποιος αυτο το θέμα μάλλον εσύ είσαι που βγάζεις δεδομένα απο το κεφάλι σου για να υποστηρίξεις μια εταιρία που δεν σε ταίζει.

ps. [MENTION=22080]tavliban[/MENTION]: Επίσης όλοι ξέρουν οτι αυτό με τα 24 fps είναι μύθος αλλά αυτό είναι οφ-τοπικ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.