Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι αν ανεβάσει λίγο την απόδωση των πυρήνων με τον piledriver, και με τη βελτίωση των yields οι 8-core θα πιάνουν τέτοιες συχνότητες (5-6 ghz on air) που η κατάσταση θα μεταβληθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό προς όφελός τους.....

Και υπόψην οτι το latency που εισάγει το Nf200 δίνει συνολικά χειρότερα αποτελέσματα από το P67/Z68 μόνα τους.

NVIDIA NF200 x16/x16 vs. Intel x8/x8 P67 Performance Analysis - Benchmarks - Aliens vs. Predator :: TweakTown USA Edition

To να κάνουν τέτοιο τεστ με NVIDIA είναι λάθος γιατί από τα πρώτα αποτελέσματα που είχαν φανεί ο DRIVER της NVIDIA για multi-gpu setup πάνω σε AMD 990FX chip ήθελε αρκετή δουλειά για να δουλέψει σωστά.

Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω cpu το πολύ μέχρι την επόμενη εβδομάδα.Έχω mobo gb 990xa-ud3 που παίρνει τον 8150.Το δίλημμά μου είναι αν αξίζει να παω σε 8150 ή να πάρω έναν phenom2?

γενικα.., ειναι μπερδεμενη η κατασταση! και περισσοτερο εξαρταται απο την χρηση που κανεις!

αν θες για gaming και τις συνηθισμενες καθημερινες εργασιες που κανουμε στο πισι μας, και ο Χ3 450 ειναι αρκετος!!!!!

αν κανεις εργασιες multithreaded, οπως πχ video editing επαγγελματικου επιπεδου, που ο χρονος ειναι χρημα, καλυτερα θα σε βοηθησει ο 8150!!

οι γενικες επιδοσεις με τον χ6 1100Τ ειναι κοντινες, αλλα εχουν και, ποσο? 80-100€ διαφορα? o 1090T εχει 160-165€, ο 8120 εχει 200€ και ο 8150 εχει 240-250€ !!

εσυ θα αποφασισεις αναλογα με το τι κανεις!!

εγω παντως επειδη υπερκαλυπτομαι απο τον -θρυλικο πλεον- ξεκλειδωμενο 4πυρηνο 720BE, λεω να περιμενω την επομενη γενια BD...!! :beer:

γενικα.., ειναι μπερδεμενη η κατασταση! και περισσοτερο εξαρταται απο την χρηση που κανεις!

αν θες για gaming και τις συνηθισμενες καθημερινες εργασιες που κανουμε στο πισι μας, και ο Χ3 450 ειναι αρκετος!!!!!

αν κανεις εργασιες multithreaded, οπως πχ video editing επαγγελματικου επιπεδου, που ο χρονος ειναι χρημα, καλυτερα θα σε βοηθησει ο 8150!!

οι γενικες επιδοσεις με τον χ6 1100Τ ειναι κοντινες, αλλα εχουν και, ποσο? 80-100€ διαφορα? o 1090T εχει 160-165€, ο 8120 εχει 200€ και ο 8150 εχει 240-250€ !!

εσυ θα αποφασισεις αναλογα με το τι κανεις!!

εγω παντως επειδη υπερκαλυπτομαι απο τον -θρυλικο πλεον- ξεκλειδωμενο 4πυρηνο 720BE, λεω να περιμενω την επομενη γενια BD...!! :beer:

Είχα έναν athlon ii x4 620 με τον οποίο δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά τον πούλησα μαζί με ένα pc.Αναγκαστικά λοιπόν κάτι πρέπει να πάρω τώρα.

Ξέρω πως ότι και να πάρω καλύτερο θα είναι αλλά δεν θέλω μέσα σε 1-2 χρόνια να ψάχνω πάλι cpu γιατί δεν θα παίζει ξέρω γω το νέο gta.

Εκεί είναι το πρόβλημα μου.Να επιλέξω κάτι που θα με βγάλει μια 3ετια άνετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.