Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

Και αφού ξεκινήσαμε τις παροιμίες, κάποιος εδώ μέσα είχε πεί κάποτε:

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κόψε τα ναρκωτικά, τα κεράσια δεν μιλάνε! :hehe:

Τα ίδια και τα ίδια έχουμε καταντήσει να λέμε...

χαχχα καλοο..:clap:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Το μονο ασφαλες συμπερασμα απο το review κατα την γνωμη μου ειναι οτι αν έκανε 170 ευρω θα ηταν μια καλή αγορα!

Προς το παρόν μου λεει να αγοράσω εναν 1100Τ για να μην αλλαξω και μητρική... (χμμ ολο κ καποιος θα τον πουλαει μεταχειρα... :p )

Το μονο ασφαλες συμπερασμα απο το review κατα την γνωμη μου ειναι οτι αν έκανε 170 ευρω θα ηταν μια καλή αγορα!

Προς το παρόν μου λεει να αγοράσω εναν 1100Τ για να μην αλλαξω και μητρική... (χμμ ολο κ καποιος θα τον πουλαει μεταχειρα... :p )

ακριβώς αυτό να κάνεις. ο 1090 είναι ίδιος με τον 1100 πάρε τον πιο φτηνό που θα βρείς.

ρε παιδιά να ρωτήσω τι έγινε με εκείνη την παρουσίαση του αποτυχημένου cpu, εγώ το πήρα απόφαση ότι θα περιμένω τον 8170 και αν αξίζει θα το σκεφτώ εν το μεταξύ ψάχνω για κάναν 955

Κατα την γνωμη μου παντως, δεν ειναι αναγκη κατι να ειναι πρωτο σε επιδοσεις ηια να παει καλα στην αγορα. Οι Phenom II πηγαν καλα, οι ΑΤΙ 4ΧΧΧ πηγαν και αυτες καλα αν και ηταν λιγο πιο πισω σε επιδοσεις απο τον ανταγωνισμο. Το παν ειναι αποδοση προς τιμη. Ο 8150 και ο 8120 στέκονται κατα την γνωμη μου αρκετα καλα. Για εμενα το προβλημα αυτην την στιγμη για τον καταναλωτη ειναι στην κατηγορια 100-200 ευρω. Ο 6100 ειναι ακριβος για αυτα που δινει, ο 2500κ ειναι τετραπυρηνος, ο 4100 ανυπαρκτος. Δεν ξερω με εχει χαλασει η κατασταση αυτη.........

AMD FX 8150 Black Edition 8-Core Review (with Gigabyte 990FXA-UD7) | KitGuru

Ενα καλο review. Εχει και μετρησεις απο Battlefield 3.

Στην σελίδα 9 "Synthetic PCMark 7" Δίνουν μόνο ένα αποτέλεσμα (3828) για τον FX8150 και σημειώνουν πιο κάτω:

We didn’t directly compare the overall scores with other systems, as differences in components will alter the score. That said, the overall result is healthy as we are using a single HD6970 for this particular test.
Αφού το ίδιο ακριβώς σύστημα χρησιμοποίησαν και με τον 1100Τ στο rewiew που κάνουν. Δεν μπορούσαν να δώσουν και με αυτόν ένα αποτέλεσμα; Πετάνε μόνο ένα ξερό "result is healthy"??!!

Μήπως "result is asta na pane compared to 1100T"? :p

Να ειναι καλα η amd που εδωσε αξια στο cpu μου. Για strategy παρτε phenom 955, με 100ευρω ξεμπερδεψατε, ειναι vfm! :T:

(προδοτη malibu θα τα πουμε απο κοντα εμεις! :fist::p)

Μπράβο στην Intelα που αύξησε τις τιμές! Δε βάζει την AMD στον κόπο να τις μειώσει... Αυτό θα πει ευγενής άμιλλα! Έτσι όλοι Intel! Σιγουρα θα υπάρξουν πολλοί που θα βρίζουν την AMD που η intel ανέβασε τις τιμές!!!! Όλοι intel έτσι; Μην παρεκτρεπόμαστε γιατί ο 2500 είναι μέρα με τη νύχτα με τον 8150... Καλά έκανε η Intel...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.