Jump to content
  • Sign Up

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Thermalright IFX-14 - Review - Coolers | XSReviews

4 headpipes, υπαρχουν και καλυτερες και υπαρχει και η υδροψυξη. Το λεω με την ενοια οτι δεν χρειαστικε και καμια extreme ψυξη για να γινει αυτο το αποτελεσμα.......

Thermalright IFX-14 - Review - Coolers | XSReviews

4 headpipes, υπαρχουν και καλυτερες και υπαρχει και η υδροψυξη. Το λεω με την ενοια οτι δεν χρειαστικε και καμια extreme ψυξη για να γινει αυτο το αποτελεσμα.......

η IFX 14 είναι κτήνος! ειδικά όταν είναι lapped.... είναι σίγουρα δίπλα δίπλα με τις κορυφαίες που κυκλοφορούν τώρα...

εδώ η δικία μου TRUE lapped και είναι σημαντικά καλύτερη από h50 push pull στο intake (την είχα πριν). και η TRUE έχανε 2 βαθμούς τότε από την ifx 14

Γιατί η TRUE είναι κακή νομίζεις αν έχεις ίσια βάση ή την έχεις κάνει εσύ ίσια με lapping ?

Πόσο νομίζεις ότι απέχει από την DH14, Megahalems revB, etc

την έχω lapαρει πολύ προσεκτικά, είναι εξαιρετική όντως. πρέπει να είναι κάπου 1-3 βαθμούς πίσω από τις κορυφαίες ΑΝ τις δοκιμάζεις όλες με τους ίδιους ανεμιστήρες πάνω...

Δηλαδη μπορει να ειναι πραγματικοτητα τα 8κατι ghz που εβγαλε πριν την επισημη διαθεση ο 8150?

Edit: Πραγματικοτητα εννοω οχι αν ηταν αληθηνο το νουμερο που εβγαλαν αλλα αν μπορει να γινει παλι απο ενα επεξεργαστη τυχαιο και οχι αναμεσα σε 1000 επεξεργαστες βρεθηκε ενα 3% που μπορει να βγαλει αυτα τα νουμερα!

Δηλαδη μπορει να ειναι πραγματικοτητα τα 8κατι ghz που εβγαλε πριν την επισημη διαθεση ο 8150?

Edit: Πραγματικοτητα εννοω οχι αν ηταν αληθηνο το νουμερο που εβγαλαν αλλα αν μπορει να γινει παλι απο ενα επεξεργαστη τυχαιο και οχι αναμεσα σε 1000 επεξεργαστες βρεθηκε ενα 3% που μπορει να βγαλει αυτα τα νουμερα!

Έχουνε πιάσει 2-3-4 άτομα 8GHz+.

Ο επεξεργαστής που παίξανε στο event της AMD πάντως τυχαίο δείγμα δεν ήτανε όσο και αν προσπαθήσανε να πείσουνε τον κόσμο για αυτό.

Το κύριο θέμα, και το πιο σημαντικό είναι να δούμε αρκετούς retail FX-8120 για να δούμε αν πιάνουνε τις συχνότητες που πιάνουνε για 24/7 και οι FX-8150, ή όχι.

Και εγω το πιστευω αυτο οτι τυχαιο δειγμα δεν γινεται να ειναι.Και το event για εμενα απ' οτι εδειξε το πραγμα ηταν μια κινηση απογνωσης παρα διαφημισης.

Θα σου κανω μια ερωτηση που πιστευω οτι εχουν την απορια πολλοι...

Πες οτι θελω να κανω αναβαθμιση (που θελω αυτο τον καιρο), θεωρω τον εαυτο μου κατι παραπανω απο τον μεσο χρηστη εχω στησει υδροψυξη, κοιταω μαζι με την αναβαθμιση να στησω ενα eyefiniti, μου αρεσει να κανω κανενα bench ετσι για να βλεπω τι παιζει, παιζω παιχνιδια οχι συνεχεια,δεν προλαβαινω!,θελω να ανοιγω 50 παραθυρα στον mozilla οταν χαζευω,ταινιες κλπ κλπ...

Και πες οτι με ψηνει να δοκιμασω λιγο απο τον μπουλντοζα ετσι για το γαμωτο.Εκτος των bench που εκει σιγουρα δεν θα παρω τα νουμερα που θελω αλλα δεν βαριεσαι νουμερα πες οτι ειναι, σε συνθηκες πραγματικης χρησης θα δω μεγαλη διαφορα απο εναν 2600Κ, 2500Κ δηλαδη θα κολλησω καπου ή απλα οι διαφορες δεν ειναι ορατες με το "ματι" και βγαινουν μονο στα bench?

Ορατές διαφορές δεν θα δείς.

Το SB ( πιο συγκεκριμένα ο SATA Controller ) τους δεν ξέρω τι λέει στο 990FX.

Ελπίζω να είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Αν δεν έχουνε βελτίωση στον SATA3 controller, εκεί θα δείς κάποιες διαφορές με κάποιο καλό SSD SATA3 ( και πάλι μόνο σε benchmarks, σε αίσθηση σε καθημερινή χρήση και προγράμματα πάλι δεν θα αισθανθείς διαφορά )

Ορατές διαφορές δεν θα δείς.

Το SB ( πιο συγκεκριμένα ο SATA Controller ) τους δεν ξέρω τι λέει στο 990FX.

Ελπίζω να είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Αν δεν έχουνε βελτίωση στον SATA3 controller, εκεί θα δείς κάποιες διαφορές με κάποιο καλό SSD SATA3 ( και πάλι μόνο σε benchmarks, σε αίσθηση σε καθημερινή χρήση και προγράμματα πάλι δεν θα αισθανθείς διαφορά )

Σε κατι reviews που ειχα διαβασει για την crosshair V πριν την παρω ελεγαν οτι ειναι λιγο ποιο γρηγορη στα SΑΤΑ. Κατα πασα πιθανοτητα το μονο μου θα καταλαβεις διαφορα ειναι στο bootαρισμα. Με SSD οπως τα λεει ο billy. Παντως απο 790 σε 990 ειδα διαφορα (σε οτι εχει να κανει με την μητρικη), 890 δεν ειχα.

Δεν πιστεύω να ήταν έτσι :

knife.jpg%27,%27Thermalright%20IFX-14%27%29knife.jpg

στραβή .....:hm:

Θα είχα εγώ τέτοια ψύκτρα πιστεύεις? :hehe:

η IFX 14 είναι κτήνος! ειδικά όταν είναι lapped.... είναι σίγουρα δίπλα δίπλα με τις κορυφαίες που κυκλοφορούν τώρα...

εδώ η δικία μου TRUE lapped και είναι σημαντικά καλύτερη από h50 push pull στο intake (την είχα πριν). και η TRUE έχανε 2 βαθμούς τότε από την ifx 14

Είναι lapped :D

Και όπως λέει και ο Nord, είναι "τεσσερα, παχουλα, τροφαντα, 8αρια heatpipes". Είναι πολύ καλύτερη απ' όσο νομίζετε. Κοιτάει στα μάτια κάτι D14 και prolimatech... Απλά δεν κυκλοφόρησε ιδιαίτερα γιατί ήταν πανάκριβη (είχε 60 όταν η true είχε 40) ;)

Δεν εχει να λεει πιστευω, αποδιδει "καλα" για...2πυρηνος...εφοσον εχει ακουστει οτι μονο

στο ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ειναι 4πυρηνος...

Α ρε amd τι μας εκανες.

Αναμενω το review των παιδιων μπας και διαφοροποιηθει τιποτα αν και δε νομιζω..

Εγω να επαναλαβω: πανε οι εποχες που παίρναμε μια cpu με 100 και κατι ευρω και καθαριζαμε. Απο την μια η ιντελ με κληδωμενα multi απο την αλλη η AMD που απ οτι φαινετε δεν πολυτραβανε. Εξαιρεση ο 6(και καλα)πυρηνος αν παει γυρω στα 150, με επιφυλαξη. Εχετε ολοι κολυσει με τον 8150 και δεν βλεπετε τι γινετε παραπερα.

Πολύ καλά κάνει και τους συγκρίνει γιατί:

1) Η AMD το λέει και μας τον πουλάει για 4πήρυνο

2) Έχουν την ίδια τιμή

Α ρε AMD που κατάντησες... Να χάνεις από τον ίδιο σου τον εαυτό :clap:

Η ανυσηχια μου ειναι κατα ποσο η καινουργια αρχιτεκτονικη ειναι αξιοπιστη. Τοσα χρονια με Κ8 δεν εχω φαει ουτε ενα bluescreen αδικαιολογητο (σε αντιθεση με intel). Ελπιζω να συνεχισουν την καλη παραδοση.

Ουτε προφήτης να ήμουν: AMD Bulldozer, can it get even worse? | Scali's blog . Αυτα ειναι που δεν μου αρεσουν. Καθε τι καινουργειο εχει και παιδικες ασθενιες.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.