sfk9039 Οκτώβριος 17, 2011 #1921 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Στο εχω ξαναπει και πριν στο λεω και τωρα: ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ. Μπορει να διαφωνουμε, μπορει να λεω χαζομαρες, αλλα σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπεται να μιλας με αυτον τον τροπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Οκτώβριος 17, 2011 #1922 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Εγώ βλέπω πάντως πως στις πολυπύρινες εφαρμογές τα πάει πάρα πολύ καλά. Τόσο κράξιμο δε το καταλαβαίνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 17, 2011 #1923 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Εγώ βλέπω πάντως πως στις πολυπύρινες εφαρμογές τα πάει πάρα πολύ καλά. Τόσο κράξιμο δε το καταλαβαίνω... Όταν ο FX-8150 των 240€ νικάει ( είτε οριακά είτε αρκετά ) τον 2500K των 190€ σε 7-10 από τα 25-30 heavily multi-threaded tests είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ? Μάλλον πολύ χαλαρός κριτής είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Οκτώβριος 17, 2011 #1924 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 AMDZone.com • View topic - List of Useful Bulldozer AppsΣε μερικά περνάει και τον 2600k...Δε καταλαβαίνω το τόσο κράξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 17, 2011 #1925 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 AMDZone.com • View topic - List of Useful Bulldozer AppsΣε μερικά περνάει και τον 2600k... Δε καταλαβαίνω το τόσο κράξιμο. Έχει ξαναμπεί αλλά και αγνοηθεί προφανώς AnandTech - Bench - CPU By the way με το κράξιμο... Όταν η ίδια η AMD: 1) Έχει αμολύσει τα σκυλιά της ( Simon S. & John F. ) στα forum να λένε ψέμματα όπως "περιμένετε θα πάθετε πλάκα", "μην ακούτε τα leaked benchmarks αυτά είναι με το BS aka BullShit revision που έχει bug στις cache", "ο Bulldozer θα έχει καλύτερο IPC από τον Thuban" 2) Βγάζει διαφημιστικό video που έχει δήθεν σύγκριση CineBench 11.5 μεταξύ 980X & FX-8150 και στου 980X έχει αποτέλεσμα από stock 2500K 3) Τιμολογιακά δεν στέκουνε καθόλου τα προϊόντα ( προφανώς πιστέψανε πως θα τα βγάζανε τα λεφτά τους πουλώντας στα fanboys που έτρεχαν εδώ και μήνες να πάρουνε 990FX mobos ) Πιστεύω πως το κράξιμο που φάγανε ίσως είναι και λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Οκτώβριος 17, 2011 #1926 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ρε παιδιά, ο ίδιος ο Thuban 1100T (που βγήκε πριν από 1 χρόνο) περνάει τον "οχταπύρηνο" 8150 σε πολλά tests. Δηλαδή κατάφερε η AMD και έβαλε αυτογκόλ, όχι απλά χάνει από τον αντίπαλο (Intel), αλλά από τον ίδιο της τον εαυτό :clap:. Εάν αυτό δεν είναι epic fail, τότε δεν ξέρω τι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 17, 2011 #1927 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Έχει ξαναμπεί αλλά και αγνοηθεί προφανώς AnandTech - Bench - CPU By the way με το κράξιμο... Όταν η ίδια η AMD: 1) Έχει αμολύσει τα σκυλιά της ( Simon S. & John F. ) στα forum να λένε ψέμματα όπως "περιμένετε θα πάθετε πλάκα", "μην ακούτε τα leaked benchmarks αυτά είναι με το BS aka BullShit revision που έχει bug στις cache", "ο Bulldozer θα έχει καλύτερο IPC από τον Thuban" 2) Βγάζει διαφημιστικό video που έχει δήθεν σύγκριση CineBench 11.5 μεταξύ 980X & FX-8150 και στου 980X έχει αποτέλεσμα από stock 2500K 3) Τιμολογιακά δεν στέκουνε καθόλου τα προϊόντα ( προφανώς πιστέψανε πως θα τα βγάζανε τα λεφτά τους πουλώντας στα fanboys που έτρεχαν εδώ και μήνες να πάρουνε 990FX mobos ) Πιστεύω πως το κράξιμο που φάγανε ίσως είναι και λίγο. από την άλλη η Intel ξαμόλυσε τον ΤOM και το Anand που είναι τα χειρότερα σε αντικειμενικότητα σαν φερέφωνα της Intel που είναι, ενώ στην Ελλάδα τον bill ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Οκτώβριος 17, 2011 #1928 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Billpeppas, νομιζω οτι εχεις αρχισει να γινεσαι κουραστικος. Εισαι σε αυτο το thread τοσο καιρο ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ειναι να θαβεις τους bulldozer και την AMD. Οποιος πει κατι καλο για την AMD η κατι κακο για την intel, αμεσως πεταγεσαι και απαντας. Ο τροπος που απαντας μερικες φορες ειναι εντελως απαραδεκτος, οπως πχ εμενα πριν (μου οφειλεις μια εξηγηση). Πολλες φορες εγω και αλλα παιδια εχουμε προσπαθησει να ανοιξουμε διαφορα θεματα οσο αφορα τον bulldozer και συνεχεια γυριζεις την κουβεντα στο θαψιμο. Εχεις αναρωτηθει ποτε αν μας ενδιαφερει η γνωμη σου??? Κρατα την (αν μπορεις) για εσενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 17, 2011 #1929 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ρε παιδιά, ο ίδιος ο Thuban 1100T (που βγήκε πριν από 1 χρόνο) περνάει τον "οχταπύρηνο" 8150 σε πολλά tests. Δηλαδή κατάφερε η AMD και έβαλε αυτογκόλ, όχι απλά χάνει από τον αντίπαλο (Intel), αλλά από τον ίδιο της τον εαυτό :clap:. Εάν αυτό δεν είναι epic fail, τότε δεν ξέρω τι είναι.Αυτό δεν ισχυει στο 90% των περιπτώσεων ...Σε απόδοση τιμή κερδίζει πάρα πολύ ο THUBAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 17, 2011 #1930 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 ενώ η Intel ξαμόλυσε τον ΤOM και το Anand και την Ελλάδα τον bill ...Ξέχασες τα υπόλοιπα sites... Περιμένουμε επίσης να τα χώσεις και για το thelab αν δεν σου αρέσει το review που θα βγάλουνε τα παιδιά.Οποιος πει κατι καλο για την AMD η κατι κακο για την intel, αμεσως πεταγεσαι και απαντας.Όταν ανακυκλώνει κάποιος εντελώς αναληθή εώς και τραγικά λάθη/ψέμματα sorry δεν θα το αφήσω ασχολίαστο.Ο τροπος που απαντας μερικες φορες ειναι εντελως απαραδεκτος, οπως πχ εμενα πριν (μου οφειλεις μια εξηγηση).Όταν βγαίνεις και λες ότι σε stock ρυθμίσεις έχεις φάει ανεξήγητες BSODs με Intel ενώ με AMD ποτέ, κάτι το οποίο είναι λάθος γιατί πολύ απλά σε stock conditions και με το ένα και με το άλλο ΔΕΝ θα φας BSOD δίχως λόγο.Το "για το thread με τα ανέκδοτα" το είπα χιουμοριστικά, αν σε πείραξε τόσο δεν φταίω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 17, 2011 #1931 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Αυτό δεν ισχυει στο 90% των περιπτώσεων ...εεε.., αλλιως δεν θα ηταν απλως αυτογκολ, αλλα.... "δεν κατεβαινω στο γηπεδο ,καν...!!!"σημασια εχει οτι διεψευσε τις ιδιες τις ανακοινωσεις της περι +50% επιδοσεις!! δεν περιμενεις, τοσο καιρο μετα, ενα σχεδον ισαξιο προιον με την προηγουμενη γενια...!!!! ασχετα αν βελτιωθει στο μελλον, με νεα steppings..!!edit, αν διορθωσει τις τιμες, κατι μπορει να γινει....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Οκτώβριος 17, 2011 #1932 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ναι το anandtech το φοβεροτρομερό.Λοιπόν ας βγάλουμε όλα τα bench απ'έξω και ας δούμε εφαρμογές πραγματικές και καθημερινές...AnandTech - Bench - CPUΠέρα από τα games, που και πάλι για μένα το να βγάζει σε high settings ή 90 ή 120 είναι μικρλης σημασίας, μια χαρά τα πάει στο 90% πάνω είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 17, 2011 #1933 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Ξέχασες τα υπόλοιπα sites... Περιμένουμε επίσης να τα χώσεις και για το thelab αν δεν σου αρέσει το review που θα βγάλουνε τα παιδιά.Αν είσαι εσύ που θα το επιμεληθείς, σίγουρα .Λοιπόν εσύ τα συμπεράσματά σου τα έχεις βγάλει για το προιόν, οπότε ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος να παρακολουθείς την συζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα.Αφού έχεις βγάλει συμπερασμα άσε και εμάς τους υπόλοιπους να βγάλουμε. Εγώ λοιπόν που δεν γνωρίζω τόσα και που δεν έχω αποκτήσει πλήρη εικόνα για το προιόν θα ήθελα να μάθω και να ακούσω απόψεις από άτομα που τον έχουν και τον δουλεύουν αλλά και τις διάφορες απόψεις από το net. Μυάλό και κρίση έχω οπότε μπορώ και μόνος μου να κρίνω όπως και ο οποιοσδήποτε άλλος.Δεν θα μου στερήσεις το δικαίωμα στο να κρίνω μόνος μου το προιόν κύριε Bill, διαβάζοντας και διαβάζοντας το trollάρισμά σου. Είσαι ελεύθερος να εκφράσεις την άποψή σου. Την ακούσαμε !!Την σεβόμαστε !!Αλλά δεν μπορούμε να την βλέπουμε σαν τις αφήσες του Γιωργάκη στις εκλογές ανά δυο πόστ να επαναλαμβάνεται. ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Οκτώβριος 17, 2011 #1934 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Intel denies core i7 tlb bug - The Inquirer"backstage trouble between Intel and Microsoft" - SemiAccurate ForumsIntel Core i7 (Nehalem) mit TLB-Bug - News - Hardware-InfosSerious Bug found in Core 2 Duo, Intel and Microsoft release patch - [H]ard|ForumΘες και αλλα???? Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας, ξεχασετα αυτα, πες οτι δεν τα ειπα. Το θεμα ειναι ο τροπος που μιλας και το ποσο κουραστικος γινεσαι. Αν θες να μιλησεις για intel, υπαρχουν αλλα threads. Πηγαινε εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 17, 2011 #1935 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Το thread χαλάει απο τον billpepa ? To οτι πρέπει να απαντάει ο άνθρωπος στο κάθε τυχάρπαστο fanboy για τις ανακρίβειες που ξεστομίζει... ..... βγήκαν τα αποτελέσματα του BD! Τα ειδατε εσείς, τα ξέραμε εμείς, επιβεβαιωθήκαμε...ωραια τωρα τι θέλετε ? Τι είδους ενημέρωση προσφέρετε ? με ένα σωρό ανακρίβειες....Patch τάζετε, windows 8 αναμονή...Ντροπή! Levelone θελω να εισαι σκληρός reviewer ( το thelab ειναι λιγο light στις βαθμολογήσεις που βαζει στα review του ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 17, 2011 #1936 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Το thread το χαλάει ο billpepas ?To οτι πρέπει να απαντάει ο άνθρωπος στο κάθε τυχάρπαστο fanboy για τις ανακρίβειες που ξεστομίζει... ..... βγήκαν τα αποτελέσματα του BD! Τα ειδατε εσείς, τα ξέραμε εμείς, επιβεβαιωθήκαμε...ωραια τωρα τι θέλετε ? Τι είδους ενημέρωση προσφέρετε ? με ένα σωρό ανακρίβειες....Ντροπή! Levelone θελω να εισαι σκληρός reviewer ( το thelab ειναι λιγο light στις βαθμολογήσεις που βαζει στα review του ) Δεν κατάλαβα, ποιος του ζήτησε να απαντάει. Ο κάθε ένας είναι σε θέση να κρίνει και δεν διορίσαμε κριτή των πάντων ούτε τον Κύριο bill ούτε κανέναν άλλον ...... Το να κάνεις επικοδομητική συζήτηση είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που γίνεται παραπάνω . Αμάν πια ...... Εγώ είμαι από τους πρώτους που ειπα πως ο BD είναι πατάτα για το κόστος που έχει και για αυτά που προσφέρει, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Οκτώβριος 17, 2011 #1937 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Αυτό δεν ισχυει στο 90% των περιπτώσεων ...Σε απόδοση τιμή κερδίζει πάρα πολύ ο THUBAN.Για αυτό είπα αυτογκόλ και δεν είπα uber pwnage (o cadbik το 'πιασε). Και μόνο που τον πάει κόντρα και τον κερδίζει έστω και σε αυτό το 10% είναι epic fail. Απορώ πως τον έβγαλε σε κυκλοφορία η AMD. Αν καθόταν στα αυγά της να βελτιώσει τις υπάρχουσες αρχιτεκτονικές της τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Οκτώβριος 17, 2011 #1938 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Εγώ βασικά θα ήθελα το review να μην έχει κανένα ("αμερόληπτο") bench αλλά πραγματικά προγράμματα σε πραγματικές συνθήκες με πανομιότυπα στησίματα (ram + gpu + hd). Εκεί δείχνει την αξία του ο επεξεργαστής. Χεστήκαμε για τα bench... Βαλε photoshop, video encoding, games,win zip, rar κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Οκτώβριος 17, 2011 #1939 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Εγω δεν εχω καταλαβει (ακομα) εσεις τι θελετε. Εδω μιλαμε για τον bulldozer, δεν θαβουμε την AMD και αποθεονουμαι την ιντελ........... πηγεντε αλλου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Οκτώβριος 17, 2011 #1940 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Μερικές σκόρπιες σκέψεις:Οι AMDάκηδες φταίνε που όταν έγινε η πατάτα με τα chipset των SB τον Γενάρη δεν γέμισαν 200 σελίδες στο αντίστοιχο θέμα. Αλλά βέβαια, όταν κάνει πατάτες η Intel δεν πειράζει, πρέπει να συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε όμως απαγορεύεται η AMD να κάνει πατατάκια μιας και έτσι δεν θα ρίξει τις τιμές η Intel για να αγοράσουμε φθηνά. Λίγο common sense βρε παιδί μου δεν υπάρχει εδώ πέρα; Στην τελική πρόκειται για νέα αρχιτεκτονική η οποία μάλιστα πάει το θέμα Hyperthreading ένα βήμα πιο πέρα. Όπως κάθε νέα αρχιτεκτονική υποφέρει και αυτή από παιδικές ασθένειες. Θεωρητικά θα έπρεπε να σαρώνει τους HyperThreaded Sandybridge αλλά προφανώς πάσχει στις λεπτομέρειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.