sfk9039 Οκτώβριος 16, 2011 #1881 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Βρε και 20% να ανεβαινει καλα ειναι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1882 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Το CPU-z σου τρέχει ?Για δε μας δίνεις έστω ένα CPU-z validation στην συχνότητα που τρέχεις ?Ακόμα δεν έχω τελειωσει με το O/C έχω κάποιο πρόβλημα με την μητρική και περιμένω αντικ/ση για να δω αν τουλάχιστον η μπλε οθόνες έχουν να κάνουν με την μητρική και όχι με κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 16, 2011 #1883 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Το patch από την ομάδα του kubuntu που δεν υπάρχει δοκιμάζεις ή το άλλο από τον dark_messiah ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Οκτώβριος 16, 2011 #1884 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ναι, είναι και πολύ αξιόπιστη η πηγή για το patch....Έχει και άρθρα του στυλ "Παγκόσμια οικονομική καταστροφή στις 15/10/2011 προέβλεψε υπερυπολογιστής ", "Τεράστιος αστεροειδής θα χτυπήσει την Ανταρκτική το 2012", Μεγαλοπόδαροι, Γ'ΠΠ, εξωγήινοι κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1885 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Το patch από την ομάδα του kubuntu που δεν υπάρχει δοκιμάζεις ή το άλλο από τον dark_messiah ?Το ποιο? :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 16, 2011 #1886 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ποιό είναι το περίτρανο patch που δοκιμάζεις φίλε. Απλά πράγματα ρωτάω νομίζω. Μην πείς το patch από τον... quinetiam γιατί ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Επειδή και εγω σήμερα, και άλλες 2-3 φορές από κανά 6ωρο θα δοκιμάζω Bulldozer, εφόσον έχεις εσύ το patch στην κατοχή σου, σε παρακαλώ να μου το στείλεις για να πάρω και εγω μετρήσεις και να το δοκιμάσω σε 2-3 setup. Ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που δεν έχουνε τίποτα στην κατοχή τους, φυσικά ούτε Bulldozer και λένε απλά ψέμματα έτσι για να κάνουνε το κέφι τους, την "φήμη" τους και να δίνουνε ελπίδες στα fanboys και μη, γιατί αν αποδειχθεί ότι δεν έχεις τίποτα από αυτά στην κατοχή σου, θα περάσεις καλάαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Οκτώβριος 16, 2011 #1887 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ναι, είναι και πολύ αξιόπιστη η πηγή για το patch....Έχει και άρθρα του στυλ "Παγκόσμια οικονομική καταστροφή στις 15/10/2011 προέβλεψε υπερυπολογιστής ", "Τεράστιος αστεροειδής θα χτυπήσει την Ανταρκτική το 2012", Μεγαλοπόδαροι, Γ'ΠΠ, εξωγήινοι κλπ... το patch θα έρθει και θα μας στείλει όλους για αναβάθμιση (και αγορά υδρόψυξης + φωτοβολταικών μαζί)! ...........μα καλά δεν ξέρεις ότι οι Μεγαλοπόδαροι θα ξεκινήσουν τον Γ' ΠΠ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1888 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ποιό είναι το περίτρανο patch που δοκιμάζεις φίλε.Απλά πράγματα ρωτάω νομίζω. Μην πείς το patch από τον... quinetiam γιατί ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Επειδή και εγω σήμερα, και άλλες 2-3 φορές από κανά 6ωρο θα δοκιμάζω Bulldozer, εφόσον έχεις εσύ το patch στην κατοχή σου, σε παρακαλώ να μου το στείλεις για να πάρω και εγω μετρήσεις και να το δοκιμάσω σε 2-3 setup. Ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που δεν έχουνε τίποτα στην κατοχή τους, φυσικά ούτε Bulldozer και λένε απλά ψέμματα έτσι για να κάνουνε το κέφι τους, την "φήμη" τους και να δίνουνε ελπίδες στα fanboys και μη, γιατί αν αποδειχθεί ότι δεν έχεις τίποτα από αυτά στην κατοχή σου, θα περάσεις καλάαα Δεν με νοιαζει ούτε για τους fanboys ούτε για τους μη fanboys. Patch με την έννοια του τρέχω ένα αρχείο και μου δίνει performance boost ΔΕΝ υπάρχει. H διαδικάσια περιλαμβάνει ΚΑΙ bios modding της μητρικής που δυστιχώς ενδεχομένως να δημιουργεί και πρόβλημα για την ίδια την μητρική (ήδη κατάστρεψα μια). Για αυτό και είπα πως δεν νομίζω τελικά αυτό το πράγμα να δουλέψει. Για την ιστορία η δουλειά έχει γίνει από ελληνικά χέρια και από ανθρώπους γνώστες. Λάθος μου που ξεκίνησα να σας μπριζώνω αλλά τα πρώτα benches ήταν πάρα πολύ καλά και ενώ ήμουν ενθουσιασμένος & έτοιμος να ανεβάσω τότε μας τα τίναξε η μητρική και μέχρι να ξεκαθαρίσουμε εαν φταίει το bios mod δεν μπορώ να ανεβάσω το παραμικρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 16, 2011 #1889 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Μετρήσεις μεταξύ FX 4100 και Χ4 955 έχουμε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 16, 2011 #1890 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Λοιπον παιδες εχω τρελο patch για τον BD! μου το εστειλαν μολις τωρα, λοιπον ακουστε για να δουλεψει πρεπει να εχεις 2600Κ και Ζ68 μητρικη. Λοιπον φλασαρεις τον επεξεργαστη με το patch και μετα κανεις restart το μηχανημα, μολις δεις bios screen ριχνεις το ρελε στο σπιτι. Μετα απο αυτο αφήνεις το pcaki να κρυώσει. Το αναβεις μετα απο 28 λεπτα, 31 δευτερόλεπτα και 3 κλάσματα δευτερολέπτου και τι βλεπεις ? Αντι να λεει 2600Κ λεει 8150P και αντι Ζ68 λεει 990FΧ και εχεις επιδοσεις ακριβως 2600Κ και Ζ69... Εαν περιμενετε patchakia, εχετε γεια βρυσουλες... [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Οκτώβριος 16, 2011 #1891 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 λοιπόν οι πληροφορίες για το patch έρχονται από πολλές πηγές και πέραν αυτού έχεουν ουσιαστική και λογική βάση. Τα windows 7 δεν έχουν δουλέψει με τέτοια αρχιτεκτονική έως τώρα με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ κακή χρήση των απαραίτητων πόρων. Οι λόγοι που η AMD δεν το έφτιαξε ως τώρα πρέπει να είναι στο γεγονός ότι αυξάνει την κατανάλωση σε πολύ μεγάλο βαθμό (διπλασιασμός του μέσου tdp) + του ότι μπαίνει τόσο βαθιά μέσα στον πυρήνα των windows 7 που η microsoft δεν θα δώσει ποτέ το οκ. Αντίθετα μάλλον θα τους είπαν να κάνουν υπομονή ως τα windows 8. περαν τούτου θέλω να παραθέσω μια πληροφορία για το συγγραφέα του λινκ που συζητάμε εδώ: "I am still calling ******* on this. ESPECIALLY after reading his article about where he talks about Aliens whom he calls "The Bone Lady", who visited him as a child and downloaded information into his head, warning him about some global cataclysm thats about to befall us all in 2013!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1892 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 λοιπόν οι πληροφορίες για το patch έρχονται από πολλές πηγές και πέραν αυτού έχεουν ουσιαστική και λογική βάση. Τα windows 7 δεν έχουν δουλέψει με τέτοια αρχιτεκτονική έως τώρα με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ κακή χρήση των απαραίτητων πόρων. Οι λόγοι που η AMD δεν το έφτιαξε ως τώρα πρέπει να είναι στο γεγονός ότι αυξάνει την κατανάλωση σε πολύ μεγάλο βαθμό (διπλασιασμός του μέσου tdp) + του ότι μπαίνει τόσο βαθιά μέσα στον πυρήνα των windows 7 που η microsoft δεν θα δώσει ποτέ το οκ. Υπάρχει ενδεχόμενο αυτή η αύξηση στο μέσο tdp να είναι και το αίτιο που η μητρική τα τίναξε.. τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 16, 2011 #1893 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ωραία ρε nevolin, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ CPU-z validation με το nickname σου και - thelab.gr @ valid.canardpc.com αλλιώς είσαι το ίδιο credible με τον Τουταγχαμόν και το kubuntu patch ( του οποίου κubuntu οι developers δήλωσαν πως δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο πέραν από την σφαίρα της φαντασίας του φαντασιόπληκτου παιδιού με τον bigfoot και τους εξωγήινους ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 16, 2011 #1894 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ωραία ρε nevolin, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ CPU-z validation με το nickname σου και - thelab.gr @ valid.canardpc.com αλλιώς είσαι το ίδιο credible με τον Τουταγχαμόν και το kubuntu patch ( του οποίου κubuntu οι developers δήλωσαν πως δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο πέραν από την σφαίρα της φαντασίας του φαντασιόπληκτου παιδιού με τον bigfoot και τους εξωγήινους ). http://1.bp.blogspot.com/-fzQXqO6qVv4/ThZ7zJkhTxI/AAAAAAAAAwI/SHWKma4mP1E/s1600/king-tut.jpg Ιερόσυλε να ο Τουταγχαμόν.... Aσε μας ρε peppa που θες και αποδείξεις...Ειπαμε το patchaki ειναι under construction απο έμπειρους patchικολογους! Novolin μαζι σου ειμαι ρε! Γουσταρω ατομα στιλ Λιακοπουλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 16, 2011 #1895 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Δεν με νοιαζει ούτε για τους fanboys ούτε για τους μη fanboys. Patch με την έννοια του τρέχω ένα αρχείο και μου δίνει performance boost ΔΕΝ υπάρχει. H διαδικάσια περιλαμβάνει ΚΑΙ bios modding της μητρικής που δυστιχώς ενδεχομένως να δημιουργεί και πρόβλημα για την ίδια την μητρική (ήδη κατάστρεψα μια). Για αυτό και είπα πως δεν νομίζω τελικά αυτό το πράγμα να δουλέψει. Για την ιστορία η δουλειά έχει γίνει από ελληνικά χέρια και από ανθρώπους γνώστες. Λάθος μου που ξεκίνησα να σας μπριζώνω αλλά τα πρώτα benches ήταν πάρα πολύ καλά και ενώ ήμουν ενθουσιασμένος & έτοιμος να ανεβάσω τότε μας τα τίναξε η μητρική και μέχρι να ξεκαθαρίσουμε εαν φταίει το bios mod δεν μπορώ να ανεβάσω το παραμικρόπολλα λογια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 16, 2011 #1896 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Νομίζω πως αυτό το θέμα θα πάει πολύ καλύτερα αν λείπαν 2-3 άτομα...Ξέρετε ποιοί είστε, τελευταία προειδοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Οκτώβριος 16, 2011 #1897 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Σήριαλ κατάντησε η ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 16, 2011 #1898 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Και δεν είναι γμτ σαν τα τούρκικα που έχουνε τουλάχιστον και ωραία σπίτια & αμάξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 16, 2011 #1899 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Τρίτη βραδάκυ θα παιχθεί κατά 99% η αζωτοδουλειά Πάρτε και ένα Pi 1M από τον NAMEGT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 16, 2011 #1900 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Τα 8 cores στα 8 γίγα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.Η απόδοση του core στο 1Μ όμως είναι αν μη τι άλλο 2004. Έχω να δω τόσο τραγική απόδοση ανά GHz από την χρυσή εποχή του Willamette... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.