GoMaR Οκτώβριος 15, 2011 #1861 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 οτι πρεπει ειναι αυτο το θεμα , παρεα με ενα καφεδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 15, 2011 #1862 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 εδω δεν μπορει να περασει ο 8150 τον 860 μου την γρια μου τι να πω τουλαχιστον σε 2 μπεντσακια που το εψαξα προσωπικα για τα αλλα δεν ξερω δεν απαντω στα 4.3 με τον 860 cinebench 11.5 βγαλαμε το ιδιο σκορ(7.50) με τον 8150 στα 4.6 και στο vantage στα 4.2 εβγαλα cpu σκορ 25000 και ο 8150 στα 4.6 23000 AMD FX 8150 processor review AMD FX 8150 processor review περιμενα πολυ περισσοτερα κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Οκτώβριος 15, 2011 #1863 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2011 Ε, οχι και γρια ο 860!!! Δηλαδη αν πουλησω τον Athlon x2 5200+ 90nm του θειου μου θα με πανε για αρχαιοκαπυλο? Παντως ο billpeppas ειπε μια αληθεια και θα συμφωνησω: οι επεξεργαστες εχουν φτασει σε ενα επιπεδο που πλεον οι διαφορες δεν εντοπιζονται με το ματι. Προσωπικα η μονη διαφορα που ειδα με τον 955 που εχω ,σε σχεση αλλους μικροτερους, ηταν στο bad company 2. Απο εκει και περα ο atom που εχω στο netbook μου ειναι αρκετος (επαιξα και HD ταινιες με κατι καινουργιους codec). Πανε οι εποχες που επερνες ολοκληρο συστημα και σε 2 χρονια δεν ετρεχες τιποτα (286,386,486,Pentium κλπ). Σημερα αν δεν θελει καποιος κατι συγκεκριμενο η μονη παραμετρος ειναι η τιμη. Σε καποια ειναι καλυτερη η intel σε καποια η amd. Αυτο που με ανυσηχει και δεν το εχουμε ανοιξει καθολου στις πολλες σελιδες του thread, ειναι η χαμηλη κατηγορια. Η intel δινει κληδωμενα μοντελα (πανε οι εποχες που επαιρνες εναν 2πυρηνο και καθαριζες με λιγο overclock), για την amd παραμενει ερωτηματικο ακομα η αποδοση τον μικρων μοντελων. Εχουμε ακουσει τιποτα για αυτα? πως τα πανε σε σχεση με τους intel? Ο τελικος χρηστης εχει κερδος απο την κατασταση που διαμορφωθηκε ?(Ας πουμε πως δεν κυκλοφορουν τα πιο παλια μοντελα, μην πει κανεις πχ μπορει να παρει Phenom ii 955) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BulldozeR Οκτώβριος 16, 2011 #1864 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 [QuinEtiam] AMD FX/Bulldozer Registry Fix - 40% performance boost! - Overclock.net - Overclocking.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Οκτώβριος 16, 2011 #1865 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 [QuinEtiam] AMD FX/Bulldozer Registry Fix - 40% performance boost! - Overclock.net - Overclocking.netέχει σίγουρα βάση όπως έχει συζητηθεί και νωρίτερα στο forum.να χρησιμοποιεί για τα πρώτα βασικά thread ένα ολόκληρο Module και να ενεργοποιεί τους δεύτερους πυρήνες μετά τα 5 thread.Aυτή η βελτίωση θα πιάνει τα μέγιστα για εφαρμογές με 1-4 thread , και λιγότερο για αυτά με 5-6.Επιπλέον θα αυξήσει την κατανάλωση ρεύματος, φυσικά θα μπορούσε να έχει επιλογή όπως τα laptop για εξοικονόμιση ενέργειας ή μέγιστη ισχύ! Δεν ξέρω αν η microsoft θα επιτρέψει ποτέ τέτοια παπατζιλίκια στα windows 7. Φυσικά αν δουλεύει, δουλεύει.Γουστάρω ανατροπή!!!! :man_in_love:Φυσικά αν συμβεί αυτό με patch από 3rd party θα θυμίζει Rocky Balboa, μια μιση ώρα ξύλο και ανατροπή στο τελευταίο 5 λεπτο! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Οκτώβριος 16, 2011 #1866 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Όντως , όχι απλά ο rocky, ο mike o προπονητής θα αναστηθεί και θα νικήσει τον rocky o ίδιος. Πάντως η υπόθεση του μπουλντόζα χωρά fixes.:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1867 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 έχει σίγουρα βάση όπως έχει συζητηθεί και νωρίτερα στο forum.να χρησιμοποιεί για τα πρώτα βασικά thread ένα ολόκληρο Module και να ενεργοποιεί τους δεύτερους πυρήνες μετά τα 5 thread.Aυτή η βελτίωση θα πιάνει τα μέγιστα για εφαρμογές με 1-4 thread , και λιγότερο για αυτά με 5-6.Επιπλέον θα αυξήσει την κατανάλωση ρεύματος, φυσικά θα μπορούσε να έχει επιλογή όπως τα laptop για εξοικονόμιση ενέργειας ή μέγιστη ισχύ! Δεν ξέρω αν η microsoft θα επιτρέψει ποτέ τέτοια παπατζιλίκια στα windows 7. Φυσικά αν δουλεύει, δουλεύει.Γουστάρω ανατροπή!!!! :man_in_love:Φυσικά αν συμβεί αυτό με patch από 3rd party θα θυμίζει Rocky Balboa, μια μιση ώρα ξύλο και ανατροπή στο τελευταίο 5 λεπτο! :clap:Αν διαβάσεις παραπάνω γράφω πως τα αποτελέσματα του 8150 που έχω στα χέρια μου δεν έχουν επαφή με τα αναρτημένα στα διάφορα sites :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 16, 2011 #1868 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Αν διαβάσεις παραπάνω γράφω πως τα αποτελέσματα του 8150 που έχω στα χέρια μου δεν έχουν επαφή με τα αναρτημένα στα διάφορα sites :smoke:Είναι δηλαδή καλύτερα ?? :baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1869 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Είναι δηλαδή καλύτερα ?? :baby::baby:Ακόμη θέλει δουλειά αλλά ναι είναι καλύτερα. Υπομονή να δούμε αν το patch τελικά θα δουλέψει γιατι τα προβλήματα είναι πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 16, 2011 #1870 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ακόμη θέλει δουλειά αλλά ναι είναι καλύτερα. Υπομονή να δούμε αν το patch τελικά θα δουλέψει γιατι τα προβλήματα είναι πολλάΤο patchάκι τι προέλευσης είναι ?Aπό AMD unofficial, από Microsoft ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1871 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Το patchάκι τι προέλευσης είναι ?Aπό AMD unofficial, από Microsoft ?Δεν θέλω να πώ περισσότερα γιατί αν θές την γνώμη μου στην τελική δεν βλέπω αυτό το πράγμα να δουλεύει universal. Τα προβλήματα ειναι πολλά και είμαι σίγουρος πως αν με ένα patch η απόδοση θα ανέβαινε τότε είται η AMD κοιμάται ή τελικά αυτές οι μπλε οθόνες πάνε πακέτο με το patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1872 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Το IPC δεν ανεβαίνει για να μην υπάρξει παρεξήγηση.Επίσης δεν πρόκειται να ποστάρω τιπότα απο τα benches που έχω γιατί δεν έχει νόημα (για να πάρω ένα result της προκοπής το τρέχω 10φορές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 16, 2011 #1873 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Η AMD δεν κοιμάται,ξέρει τι κάνει το ίδιο δουλεύουν 20 τεχνικοί της, από μια κοινότητα linoux ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevolin Οκτώβριος 16, 2011 #1874 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Η AMD δεν κοιμάται,ξέρει τι κάνει το ίδιο δουλεύουν 20 τεχνικοί της, από μια κοινότητα linoux ??Τι εννοείς ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 16, 2011 #1875 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Πολυ σουσουρο ρε παιδια τελικα με τον μπουλντοζα εεε ; Ελα μωρη amd σουσουραδαααα. Καλημερες σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dop Οκτώβριος 16, 2011 #1876 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα τον τεστάρει τον επεξεργαστή όπως πρέπει; Κοινώς, με multithreaded πρόγραμμα που εκμεταλεύεται data locality και προσπαθεί να μειώσει το memory latency με SMT. Όπως και με NAS benchmarks, SPEC και άλλα ωραία που είναι standard εδώ και χρόνια compiled από το source... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Οκτώβριος 16, 2011 #1877 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Vaki, αν ανεβαίνει η αποδοση του επεξεργαστη 40% δεν νομίζω η AMD ουτε κανεις αλλος να εχει προβλημα με την καταναλωση. Μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 16, 2011 #1878 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Vaki, αν ανεβαίνει η αποδοση του επεξεργαστη 40% δεν νομίζω η AMD ουτε κανεις αλλος να εχει προβλημα με την καταναλωση. Μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα.Σιγά μην ανεβαίνει και 200% ........Απλά σε χρήση από 2-6 πυρήνες (παιχινίδια κυρώς) θα έχεις αρκετά καλύτερη εκμετάλευση του chip οπότε ίσως να πιάσεις και ένα +20% όπως λένε κάποιοι ανάλογα αυτά που τρέχεις.Κράτα μικρό καλάθι πάντως γιατί αν ήταν τόσο σημαντικό δεν νομίζω η AMD να το άφηνε για αργότερα. Θα το έφερνε πακετάκι με τα κιτάκια παρουσίασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 16, 2011 #1879 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 [QuinEtiam] AMD FX/Bulldozer Registry Fix - 40% performance boost! - Overclock.net - Overclocking.netΤο έχουμε ψιλό ξαναδεί το έργο....http://www.thelab.gr/eidiseis/amd-dual-core-optimization-utility-28692.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 16, 2011 #1880 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2011 Το IPC δεν ανεβαίνει για να μην υπάρξει παρεξήγηση.Επίσης δεν πρόκειται να ποστάρω τιπότα απο τα benches που έχω γιατί δεν έχει νόημα (για να πάρω ένα result της προκοπής το τρέχω 10φορές)Το CPU-z σου τρέχει ?Για δε μας δίνεις έστω ένα CPU-z validation στην συχνότητα που τρέχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.