Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

εγω ακουσα πως οι τιμες στο πλαισιο εινα ιγια 1-2 βδομαδες το πολυ ωστε να παρουν ολα τα κοροιδα και μετα να δινουν τα cpu δωρο με καθε αγορα 6990/6970/6950.

επισης. πιο αργο απο τον ανταγωνισμο?

μαζι σου. στα benchmarks ειναι φολα.

ΑΛΛΑ

AMD FX 8150 processor review

και γενικα σε τετοιου ειδους εφαρμογες ειναι ΟΚ τσιπακι.

ακομα και στο cinebench που δεν ειναι το φορτε του, περναει πανω απο τον 2500Κ.

αρα? αν τον συγκρινες με 2600κ τοτε ναι, να το δεχομουν το χανει κατα κρατος που και παλι καπου βγαινει μπροστα.

anyway, εγω θα παρω εναν και μετα θα μπορουμε να κανουμε online κοντρες με τους SB και τους 980Χ (με κλειστο το ΗΤ:p)

τελος θα ηθελα να πω πως ολο το fail το εκανε το marketing τμημα της amd που οπως λεει και ο φιλος μου ο Μπιλπεππας, πρεπει να τους διωξουν στα μπαμ.

Αν πήγαινε καλά στο gaming και κατανάλωνε λίγο λιγότερο θα άξιζε τα χρήματα που ζητάει . Εκεί σκαλώνει το όλο πράγμα γιατί (handbrake, pov-ray, x264 enc, espresso trans. και λίγο cinebench) καλά τα πάει, αρκετά καλύτερα από 2500Κ.

Το θέμα είναι πως μόλις πάει σε single thread πατάει απότομα φρένο ....:bigsmile:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
o 2600K πάει πολύ πιο πάνω απο 5

ο 2500Κ 5 χαλαρά..

σε ΟΛΟΥΣ τους πυρηνες

Πολυ πιο πανω απο 5ghz δεν πανε, λιγοστεύουν οι πιθανότητες...

Ειδικα απo 5,3ghz-5,4ghz και πανω ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες λογου του multi....

δηλαδη ολοι οι 2Χ00Κ πανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5g για καθε μερα? εγω αυτο καταλαβαινω.

αν το πιστευεται αυτο, τοτε τζαμπα συζηταμε.

για να λεει ο ανεστης που εχει φαει με το κουταλι τα SB, τοτε κατι παραπανω θα εχει δει.

δηλαδη ολοι οι 2Χ00Κ πανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5g για καθε μερα? εγω αυτο καταλαβαινω.

αν το πιστευεται αυτο, τοτε τζαμπα συζηταμε.

για να λεει ο ανεστης που εχει φαει με το κουταλι τα SB, τοτε κατι παραπανω θα εχει δει.

Τσαμπα, εντελως τσαμπα. Απο guru3d παντως που βλεπω μια χαρα τα παει εναντιον των ιντελ τουλαχιστον σε benchmark που αφορουν τον πραγματικο κοσμο (Η264,Espresso κλπ). Το θεμα για εμενα ειναι η αλοπροσαλη συμπεριφορα του. Σε καποια τεστ περναει η ειναι ισος του 2600κ και σε καποια του Phenom 1100. Θα ειχε ενδιαφερον ενα review με τα windows 8, εστω και σε πρωιμη μορφη. Εκει ειμαι πολυ περιεργος να δω τι κανει. Τελος θελω να πω πως οποιος τον συγκρινει με τον 2500κ, ΑΠΛΑ δεν ξερει τι λεει.

Τελος θελω να πω πως οποιος τον συγκρινει με τον 2500κ, ΑΠΛΑ δεν ξερει τι λεει.

Ε ναι.

Σε 24/7 oc on air/water ποιός από τους 2 βγαίνει γρηγορότερος στις περισσότερες εφαρμογές/games ? Ο 2500K των 190€ @ 4.6GHz ή ο 8150 των 220€ @ 4.7GHz ?

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION]

ε μπιλ, πες και εσυ στα παιδια που σε ακουνε οτι δεν πανε ολα τα SB 5+ για 24/7 και προφανως δεν πανε ουτε για απλο boot σε win καποια.:offtopic2:

Τα ευκόλως αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα λέμε γενικώς.

Αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουνε κάτι, δεν θα το καταλάβουνε, είτε το πεί ένας, είτε 2 είτε 1000, είτε το πούνε απλοϊκά, είτε επιστημονικά, είτε βγεί ο ίδιος ο Θεός ( sorry [MENTION=9387]victor[/MENTION] :p ) να το πεί.

Για τα 4.5GHz - 4.6GHz on air/water για 24/7 με safe voltages θα έλεγα ok.

Και στα 2 στρατόπεδα κάπου εκεί είναι ο μέσος όρος τους, παραπάνω λίγο θα πάνε λίγα κομμάτια, και αυτά δεν ξέρουμε ΑΝ και ΠΟΣΟ θα αντέξουνε εκεί δίχως να πάθουνε degrade ( λόγω electron migration ) και να θέλουνε πιο πολύ ρεύμα ή να πέσουνε αναγκαστικά κάμποσα MHz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.