Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

Αλλάξε μόνο μηρική και επεξεργαστή..

Όσο για την διαφορά ήταν εμφανής μια και το τεστάρισα και εγώ. Η κάρτα γραφικών είναι gtx 580 και τα παιχνίδια που έιδαμε διαφορά ήταν το Crysis 2 Multiplayer (τεράστια διαφορά) WOW (άπειρη διαφορά) Στο crysis 2 τα fps με τον Phenom ii πέφτανε στα 15 αρκετές φορές εκεί που είχε πολούς παίκτες ενώ με τον Intel δεν πέφτανε ποτέ κάτω απο τα 50. Στο World of Warcraft (WOW) στα 25man raids τα fps παιζανε μεταξύ 20 και 30 max ενώ με τον Intel δεν είδαμε ποτέ κάτω απο τα 40fps. Στα max fps η διαφορά ήταν αμελητέα αλλά λόγω ότι o Intel κράταγε καλύτερα τα fps το αποτέλεσμα ήταν η μέρα με την νύχτα

Billpepas κανε μου μια χαρουλα ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ Bench στο CRYSIS 2 MULTI, ολα ομως! με μονη καρτα με διπλες καρτες, με ενα πυρηνα, με 2 πυρηνες, 3 πυρηνες σε ολα τα ρολογια...

LIVE GAMING μιλαμε παντα....

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Αλλάξε μόνο μηρική και επεξεργαστή..

Όσο για την διαφορά ήταν εμφανής μια και το τεστάρισα και εγώ. Η κάρτα γραφικών είναι gtx 580 και τα παιχνίδια που έιδαμε διαφορά ήταν το Crysis 2 Multiplayer (τεράστια διαφορά) WOW (άπειρη διαφορά) Στο crysis 2 τα fps με τον Phenom ii πέφτανε στα 15 αρκετές φορές εκεί που είχε πολούς παίκτες ενώ με τον Intel δεν πέφτανε ποτέ κάτω απο τα 50. Στο World of Warcraft (WOW) στα 25man raids τα fps παιζανε μεταξύ 20 και 30 max ενώ με τον Intel δεν είδαμε ποτέ κάτω απο τα 40fps. Στα max fps η διαφορά ήταν αμελητέα αλλά λόγω ότι o Intel κράταγε καλύτερα τα fps το αποτέλεσμα ήταν η μέρα με την νύχτα

Γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα απο αυτα που λες? και εχω και τετραπυρηνο με 570. Ιδιως στο crysis καμια σχεση, στο λεω γιατι παιζω.

Γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα απο αυτα που λες? και εχω και τετραπυρηνο με 570. Ιδιως στο crysis καμια σχεση, στο λεω γιατι παιζω.

Δεν ειμαι fanboy κανενός και εγώ αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα. Υπάρχει το ενδεχόμενο το board που είχε να τον φρενάριζε τόσο πολύ? An θυμάμαι καλα ήταν ένα της MSI με 890fx chipset δεν γνωρίζω το ακριβές μοντέλο όμως

Billpepas κανε μου μια χαρουλα ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ Bench στο CRYSIS 2 MULTI, ολα ομως! με μονη καρτα με διπλες καρτες, με ενα πυρηνα, με 2 πυρηνες, 3 πυρηνες σε ολα τα ρολογια...

Θα ήθελα και εγώ να το δώ αυτό plx

Δεν ειμαι fanboy κανενός και εγώ αν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα. Υπάρχει το ενδεχόμενο το board που είχε να τον φρενάριζε τόσο πολύ? An θυμάμαι καλα ήταν ένα της MSI με 890fx chipset δεν γνωρίζω το ακριβές μοντέλο όμως

Τι να σου πω? Ψαξε παντως ,γιατι σιγουρα το Crysis τρεχει σφαιρα σιγουρα.

Πάντως όταν πήγα απο Phenom 2 965->i5 2500 και το crysis 2 και το crysis warhead και το WoW είχαν αρκετή άνοδο στα fps. (Προφανώς και πολλά άλλα games πλην Metro 2033,αλλά δεν ειναι της παρούσης)

Δεν αμφιβαλει κανεις οτι θα εχει ανοδο, αλλα παραπανω ειναι πολυ μεγαλες οι διαφορες και κατι αλλο μαλλον εχει συμβει.

Δεν μου φαίνεται απιθανο για το WoW πάντως η τεράστια διαφορά που λέει..και σε μένα απο ~60 fps,στο ίδιο σημείο με τον ι5 έχω 110+

Τα blizzard games αγαπάνε intel.

Με ρήμαξες, καλύτερα να 'γραφα το κείμενο για όλη την σελίδα για το Crysis 2 λέμε :p

Θα ήθελα και εγώ να το δώ αυτό plx

Wish granted, actually over-granted :)

crysis1.png

crysis2.png

crysis3.png

Billpepa σε ευχαριστουμε αλλα πες μας και μερικα πραγματακια, δεν ηταν ολοι εκει μπροστα να ξερουν με τι παίξαμε....:hehe:

Ειμα σιγουρος οτι θα τα ετοιμάσει wait λιγακι boys....

Λογικα το 3ο ειναι με 2χ580gtx και το πρωτο πακετο με 480gtx εαν τα θυμαμαι καλα...

Στο 3ο πακετο διαγραμμάτων το πανω αριστερα με τον 980Χ στα 4,55ghz + 2χ580gtx υπαρχει λαθος παιδες....θα κοιταχτεί!

Ποια καρτα ειχατε στο 1ο πακετο εικονων, με το Hz scaling του 980X και ποια στο 3ο?

GTX 480 @ 800MHz GPU 1600MHz SPs 2100MHz MEM ( GDDR5-4200 )

Και το ίδιο και στο scaling με τον 2600K αν εννοείς το 3ο γράφημα ( προτελευταίο κάτω δεξιά ) που κατάλαβα εγω.

Περισσότερα αργά το βράδυ, είναι μια 35αριά σελίδες χαρτιά Α4 με τα αποτελέσματα και για να βρω και τα 3 π.χ. αποτελέσματα ενός chart πρέπει να βρω 3 διαφορετικές σελίδες.

Κάνω και μετρήσεις για review ταυτόχρονα, οπότε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.