Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Λοιπόν, για να πάρουμε επιτέλους μια ιδέα, αλλά θα το βγάλω σε 15 γιατί το έχω unlisted', δείτε ένα πραγματικό sample...

amdFX.flv - YouTube

Oχι τόσο καλό όσο βλέπουμε με έναν 1090T να πιάνει τα 7,6 stock στα 3,6GHz..

Αλλά είναι sample και είναι στα 4 :p οπότε εντάξει..

βλέπω και εδώ 55 σελίδες άρα δεν είναι μόνο σε άλλα forum (λογικό βέβαια) το τελευταίο ποθ διάβασα ήταν πως θα έρθουν σίγουρα πριν το Δεκέμβρη,άντε να δούμε...ελπίζω μονο να μην είναι και εδώ η κοινότητα intel vs amd ή desktop vs mac όπως στα περισσότερα άλλα computer-ίστηκα forum που έχω δει...ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!:clap:

Στην oktabit μιλανε για 12 Οκτωβρη.

The AMD Bulldozer thread - σελίδα 136 | Oktabit Community

Η AMD με το FX Giveaway το είπε μεταθέτοντας τον διαγωνισμό. :p

Δεν μιλήσαμε για καμία ακριβή ημερομηνία αν και έχει υπάρξει ενημέρωση και φυσικά δεν είμαι εγώ ο ειδήμων να σας την πω. Μέχρι τώρα έχουμε πει (μέσω δηλώσεων του admin μας) ότι έχει ειδοποιηθεί η ίδια η Oktabit -ως συνεργάτης- για fixed ημερομηνία (και γενικά περί FX) και ότι φυσικά δεν είναι η 19/9 (από τις αρχές του μήνα το έχουμε πει).

Επισης εχουν ξεκινησει οι προπαραγγελιες για Bulldozer (μονο USA) και μπορειτε να δειτε και τιμες (ενδεικτικες) http://www.shopblt.com/cgi-bin/s.cgi?order_id=!ORDERID!&s_lastpos=0&s_mfg=AMD&s_cat=&t_desc=1&s_desc=fx&t_mfgpart=1&s_mfgpart=&t_item=1&s_item=&s_costcomp=&s_cost=&s_max=100

BLA5134 FD8150FRGUBOX FX-8150 EIGHT CORE AM3+ 16MB BOX 125W 3600MHZ $266.28

BDT9468 BX80623I72600K I7-2600K PROCESSOR 3.40GHZ 8MB L3 SMART CACHE LGA-1155 $337.83

χμμμμ

Περίεργα τα πράγματα έτσι ???:yu:

Στην OKTABIT που είναι ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ , είδη μου ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ επειδή τους είπα πως με τα τεχνοοικονομικά στοιχεία που διαρρέουν φαίνεται πως ο 8120 είναι λίγο επάνω από τον 2500Κ και πως η AMD θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία DESKTOP CPUS όταν δίνει ΠΡΩΤΗ τιμή τον 8-core BD κάτω από 200€ .... :clap::clap::clap::clap:

Να χαιρόμαστε τα "βαθιά δημοκρατικά" και "διαλεκτικά" Ελληνικά φόρουμ που πιστεύουν πω η κάθε άποψη έχει την αξία της και πρέπει να ακούγεται, ειδικά αν φέρει λογικό επιχείρημα ........ Να μας ζήσουν, τρομάρα τους!!!

Περίεργα τα πράγματα έτσι ???:yu:

Στην OKTABIT που είναι ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ , είδη μου ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ επειδή τους είπα πως με τα τεχνοοικονομικά στοιχεία που διαρρέουν φαίνεται πως ο 8120 είναι λίγο επάνω από τον 2500Κ και πως η AMD θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία DESKTOP CPUS όταν δίνει ΠΡΩΤΗ τιμή τον 8-core BD κάτω από 200€ .... :clap::clap::clap::clap:

Να χαιρόμαστε τα "βαθιά δημοκρατικά" και "διαλεκτικά" Ελληνικά φόρουμ που πιστεύουν πω η κάθε άποψη έχει την αξία της και πρέπει να ακούγεται, ειδικά αν φέρει λογικό επιχείρημα ........ Να μας ζήσουν, τρομάρα τους!!!

Α ναι??? Γιαυτό σε έδιωξαν??? :slap::slap::slap::slap:

iiq77xee0m.jpg

Α ναι??? Γιαυτό σε έδιωξαν??? :slap::slap::slap::slap:

Μπορείς να το δεις και μόνος σου.

Ξέρω πως πονάει πολύ τις εταιρίες να ακούγεται κριτική για τα προιόντα τους, όταν προσπαθούν να τα προωθήσουν μέσα από τέτοια φόρουμς , αλλά να σε διαγράφουν γιατί εξέφρασες μια άποψη βάση των στοιχείων που διαρρέονται δεξιά και αριστερά, τα οποία είναι γνωστά σε όλους, είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.

Εγώ φίλε δεν είμαι ούτε αντιπροσωπεία, ούτε εισαγωγική εταιρία, ούτε μαγαζί γωνία που θέλει να προωθήσει τα προιόντα που του αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος. Επίσης δεν είμαι και παραμάγαζο κανενός.

Funboy είμαι της AMD έως ένα σημείο, περισσοτερο σε ότι έχει να κάνει με την μέχρι τώρα τιμολογηση των προιόντων της, μιας και μέχρι σήμερα αυτός είναι ο παράγοντας με τον οποίο κρίνω και αγοράζω. Αν αλλάξει θα υποστηρίξω την εταιρία που θα μου προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο το value for money.

Δεν δέχομαι λοιπόν από κανέναν να προσπαθεί να μου βουλώσει το στόμα επειδή δεν τον συμφέρει (οικονομικά) , δεν δέχομαι από κανέναν να προσπαθεί να καλύψει και να παραποιήσει τα λεγόμενά μου.

Στην OKTABIT ήμουν μέλος εδώ και αρκετό καιρό και ανάλογα με το τι διαρροή υπήρχε στο θέμα των Bd έγραφα και εγώ την γνώμη μου για το αν είναι θετική ή αρνητική η εξέλιξη αυτή και τι ενδέχεται να αντικατοπτρίζει η εκάστοτε διαρροή στην γενικότερη απόδοσή τους. .......

Εκεί λοιπόν θέλουν να επικρατεί ατμόσφαιρα πανηγυρική , να υπάρχουν τυμπανοκρουσίες, να μην σχολιάζει κανείς τίποτε αρνητικά, να παρακάμπτεις οποιαδήποτε αρνητική πληροφορία σαν ΜΗ έγκυρη, όταν από την άλλη για τον 8120 διαρρέει η τιμή των 221$ ............ Να είχαν και κανένα στοιχείο να μας δείξουν που δείχνει το αντίθετο από τις διαρροές ή κάτι τέλος πάντων που να διέφερε από όλα όσα κυκλοφορούν, να πω ΟΚ. ....... αλλά τώρα ..?

Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε .......

Και για να κλέψω και κάτι πολύ πετυχημένο για την περίσταση.

----------------------------------------------------------------------------

49Dt.jpeg

-----------------------------------------------------------------------------

Καλά ντάξει Τάκη,γιαυτό σε έδιωξαν...:slap::slap:

Χώρια που δεν σε φύμωσε κανείς θα μπορείς να πείς ότι θέλεις μετά την κυκλοφορία τους...Το trollάρισμα που κάνεις αντιμετωπίστηκε με απενεργοποίηση του λογαριασμού σου,προσωπικά δεν συμφωνούσα,αλλά μην το συνεχίζεις και εδώ,γιατί θα αποδείξεις ότι είχαν δίκιο.

Καλά ντάξει Τάκη,γιαυτό σε έδιωξαν...:slap::slap:

Χώρια που δεν σε φύμωσε κανείς θα μπορείς να πείς ότι θέλεις μετά την κυκλοφορία τους..

1) Aν ο εκάστοτε mod στο εκάστοτε φορουμ θεωρεί πως σε κάποιο θέμα ΔΕΝ υπάρχει κάτι νέο που θα πρέπει να υποθεί αλλά το θέμα ξεφεύγει , τότε ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ προσωρινά για όλους και δεν αφαιρεί την δυνατότητα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ άτομα να ποστάρουν όπως έκανε σε εμένα.

Αρα με φυμώνει !

2)

Το trollάρισμα που κάνεις αντιμετωπίστηκε με απενεργοποίηση του λογαριασμού σου,

Τρολάρισμα ??? Από που και ως που απόψεις με συγκεκριμένο επιχείρημα είναι τρολάρισμα ??? Μήπως και τα 1395 ποστ που έχουν σε αυτό το θέμα είναι ποσταρίσματα με ανάλυση της αρχιτεκτονικής των bulldozer, και των λοιπών χαρακτηριστικών τους και δεν το κατάλαβα ή μήπως έχουν δόσει πουθενά στοιχεία για την απόδοση του BD και προσπάθησα να τους βγάλω ψεύτες ?

Παραπάνω από το 75% των ποστ που υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα της oktabit εκφράζουν άποψη πάνω σε διαρροές που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς.

Αρα θα έπρεπε να έχει κλειδώσει τον λογαριασμό σε όλους ..... με αυτό το σκεπτικό.

3)

αλλά μην το συνεχίζεις και εδώ,γιατί θα αποδείξεις ότι είχαν δίκιο.

Αν με άφηναν να ποστάρω στο φορουμ τους και να τους ζητήσω τον λόγο τότε θα πόσταρα εκεί. Από την στιγμή που δεν με αφήνουν πολύ καλά κάνω και εκφράζομαι από εδώ για να μάθουν και οι υπόλοιποι για τις πρακτικές που εφαρμόζονται. Εξάλου ματιές ρίχνουν και εδώ όλοι τους και μια χαρά θα δουν - πληροφορηθούν για όσα τους πόσταρα.

Τέλος έχεις δίκιο. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν είναι του θέματος.

Για εμένα αν η τιμή του 8150/8120 είναι αυτή που εχει διαρεύσει τότε ο bulldozer θα είναι ένα chip με καλύτερες επιδόσεις από τον THUBAN στα σημεία και με αρκετά χαμηλότερη κατανάλωση, που όμως ΔΕΝ θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους sandy και sandy-E .

Αυτό θα φέρει την AMD σε πολύ κακή θέση στα DESKTOP CPUS, αλλά λόγο της αρχιτεκτονικής του BD ίσως να πατήσει πολύ καλά στις APUs κερδίζοντας χώρο για περισσότερους stream pr. για το IGP κομμάτι σε σχέση με τους Llano (K10 CORE) και βάζοντας την IGP να τρέχει ότι θα έτρεχε παραδοσιακά η FPU της CPU ( BD) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.