sfk9039 Αύγουστος 8, 2011 #801 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Δεν διαφωνω με οσα λετε. Στην προκειμενη περιπτωση ομως, εχω την ιδια μητρικη με τον τυπο. Στο post ειναι σαν και την δικη μου. Υπαρχει βεβαια περιπτωση να εχει κανει μαστορεμα και εκει, δεν λεω, αλλα δεν μπαινω και μην μπαινετε στην λογικη οτι πρεπει να εχει κανει ντε και καλα. Εγω παντως με τα ΛΙΓΑ που ξερω και απο αυτα που βλεπω (Post+ASUS software) δεν μου φαινετε κατι υποπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 8, 2011 #802 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Μετράει το Pussy socket ε; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 8, 2011 #803 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Μετράει το Pussy socket ε; :hehe: Μοιράζει ικανοποίηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Αύγουστος 8, 2011 #804 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Για εμενα το μονο ερωτιματικο ειναι γιατι δεν αφηνει να φανει το revision. Εχει να πει κανεις τιποτα πανω σε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 8, 2011 #805 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Παιδιά ότι θέλει μπορεί να είναι. Δε μπορείς να επιβεβαιώσεις κατά το πόσο είναι αυθεντικό κάποιο βίντεο ή όχι, μόνο άμα εμπιστεύσαι τον δημιουργό.Δείτε π.χ. σε 5mins, ο q6600 μου τρέχει στα 6ghz και κάτι ψιλά, δυστυχώς το camtasia δεν έγραψε τον cursorα, αλλά άμα θέλει κάποιος μπορεί να κάνει ότι να'ναι. Και χωρίς να κάνω pan outs και να κρύβω τμήματα της οθόνης.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oaXQbWMIKKw]2 - YouTube[/ame]Άμα δε βγάλει κάποιος reputable κανονικά benches δε πιστεύω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Αύγουστος 8, 2011 #806 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Volrath wallpaper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Αύγουστος 9, 2011 #807 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Ενα ακομα βιντεακι:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wlsJ0B04Ndo&feature=related]Amd Bulldozer B0 ES overclock to 5.2G under air - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Αύγουστος 9, 2011 #808 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Εύγε, καιρό είχα να διαβάσω τέτοιο thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 10, 2011 #809 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Παντως εγω για το bad company 2 δεν ειπα οτι οι δυπηρυνοι στο multiplayer δεν βγαζουν fps. Το framerate μπορει να ειναι και πανω απο 50 με μια καλη καρτα. Αυτο που λεω ειναι οτι οι διπυρηνοι εχουν ενα lag. Εγω προσωπικα δεν μπορω να παιξω καλα. Στα battlefield μπορω να πω πως ειμαι απο τους καλους παιχτες, αυτο φαινετε και απο τα στατιστικα μου..... ψαξτε εχω το ιδιο nickname σε ολα. Το τελευταιο δεν το λεω για να πενεψω τον εαυτο μου αλλα γιατι μετα απο τοσα χρονια στο πεδιο της μαχης (!!!) μπορω να πω πως μπορω να εχω μια αποψη Λοιπόν, επειδή εγω έχω μάθει να ψάχνομαι, και αν κάνω κάποιο λάθος να το αναγνωρίζω, έχουμε και λέμε: 1. Τυπικά δεν έκανα λάθος, μια χαρά τρέχει με 2πύρηνο LGA1155, LGA1156 επεξεργαστή ( δηλαδή Core i CPUs ) 2. Έπεσε στα χέρια μου ένας παλιός αδύναμος δυ-πύρηνος, ένας Pontium Dual-Core E5300 ( 2.6GHz default clocks, 2 cores, 2 threads ) και έτρεξα τα τεστ και με αυτόν. Στο BFBC2 έχει ένα θέμα κυρίως στο MultiPlayer, είναι χαμηλά τα fps και παίζουνε πολύ πάνω κάτω high & dips όποτε νοιώθεις ένα "lag" ( σπασίματα στην κίνηση συχνά πυκνά ). Στα 3.9GHz ( overclocked ο E5300 ) βελτιώνεται αρκετούτσικα η κατάσταση αλλά και πάλι δεν είναι τέλεια. Με τον Sandy Bridge με 2 μόλις πυρήνες ενεργούς ( και κλειστό το hyperthreading ) και στα μαμίσια 3.4GHz παίζει τέλεια και από fps αλλά και από gameplay, δεν εμφανίζει τα συμπτώματα του E5300. Θα ήθελα να δοκιμάσω όλα τα τεστ μου και με έναν E8500/E8600 & έναν Q6600 ( και Bulldozer αμα γίνει κανά θαύμα και πάρω πρίν επιτέλους κυκλοφορήσουνε ), αλλά θα πρέπει να βρω κάποιον να μου δανείσει τους CPUs αυτούς για 1-2 μέρες, δεν έχω τους δικούς μου πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Αύγουστος 10, 2011 #810 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Με 1155 και 1156 δεν εχω παιξει. Εχω παιξει με e8200 στα 3,2. Ο q6600 στα 2,4 και στα 3 το επαιζε ομαλα. Με εναν phenon x2 545 που ειχα οταν ξεκληδωνα τον εναν πηρηνα τα πραγματα και εκει ομαλοποιουνταν. Παντως οι δυπηρηνοι e8xx της intel ειναι καπως καλυτεροι απο αυτους της amd (phenom ii x2) στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ο q6600 δεν το επαιζε καλα (λιγοτερα fps, ομαλα παντως) οσο ο athlon ii x4 620 η ο phenom 9950. Τους περιμενα στα ιδια (και οι τρεις με 8800gt). Για bulldzer δεν το συζηταω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Αύγουστος 10, 2011 #811 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Μεχρι πριν 2 βδομαδες επαιζα εγω με E8500,χαλια η κατασταση κ με 8800gt αλλα δν βελτιωθηκε κ πολυ με 570 gtx..περιμενω τις ram και θα εχετε νεοτερα με i7 2600k.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Αύγουστος 10, 2011 #812 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Με 2600κ νεοτερα δεν υπαρχουν, το περναει απο πανω και δεν το βλεπει κιολας....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Αύγουστος 10, 2011 #813 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Παιδια ειναι εξακριβωμενα τα πραγματα στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Οι 4πυρηνοι με ενα o/c στα 3,4 το παιζουν αψογα. Οι 2πυρηνοι εχουν ενα "θεμα". Ξαναλεω αυτο που ειχα γραψει αρκετα ποστς πιο πριν... Εκανα μεταβαση απο Ε6600 @ 3,4 σε Q9550 @ 3,4 και το παιχνιδι "κερδισε" 15fps average και σταματησε να εχει τον λοξυγγα (lag). Απο 35 δηλαδη πηγε στα 51+. (Το υπολοιπο συστημα ηταν P5B-Dlx, 4GB DDR2 800Mhz, HD5850) Προσωπικη εμπειρια ειναι, οχι τι εχω δει σε αλλα sites. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 10, 2011 #814 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Παιδια ειναι εξακριβωμενα τα πραγματα στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Οι 4πυρηνοι με ενα o/c στα 3,4 το παιζουν αψογα. Οι 2πυρηνοι εχουν ενα "θεμα". Ξαναλεω αυτο που ειχα γραψει αρκετα ποστς πιο πριν... Εκανα μεταβαση απο Ε6600 @ 3,4 σε Q9550 @ 3,4 και το παιχνιδι "κερδισε" 15fps average και σταματησε να εχει τον λοξυγγα (lag). Απο 35 δηλαδη πηγε στα 51+. (Το υπολοιπο συστημα ηταν P5B-Dlx, 4GB DDR2 800Mhz, HD5850) Προσωπικη εμπειρια ειναι, οχι τι εχω δει σε αλλα sites.Στο συγκεκριμενο παιχνιδι φιλος κρατωντας την 5870 που ειχε πηγε απο q9550 4ghz σε i7 950 μαμα και δεν μπορουσε να πιστεψει στα ματια του την διαφορα υπερ του i7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Αύγουστος 10, 2011 #815 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Στο συγκεκριμενο παιχνιδι φιλος κρατωντας την 5870 που ειχε πηγε απο q9550 4ghz σε i7 950 μαμα και δεν μπορουσε να πιστεψει στα ματια του την διαφορα υπερ του i7.Με το HT on ή off; Απο αποψη smoothness η αυξησης στα fps;Ο Q9550 επαιζε σε mobo με DDR3 ή DDR2 μνημες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Αύγουστος 10, 2011 #816 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Δεν νομιζω να ειχε σε καμια περιπτωση ΤΗΝ διαφορα. Μαλλον ενθουσιασμενος απο την αναβαθμιση ηταν ο φιλος σου......... Παντως τωρα που συμφωνουμε ολοι πως ενας Phenom ii x2 η ενας intel e8xxx ΔΕΝ εχουν ομαλη λειτουργεια στο συγκεκριμενο παιχνιδι, δειτε σε αυτο το link : Battlefield: Bad Company 2 GPU Performance In-depth > CPU Scaling Core i7 9xx - TechSpot Reviews τι μπουρδες γραφουν (κατω-κατω). Θελω να πιστευω πως οι τυποι εκαναν τα τεστ στο singleplayer, οι αλλιως ειμαστε για τρελοκομειο. Αυτο το γραφω για να προσεχουμε τι διαβαζουμε και οσο αφορα τον bulldozer. Εγω προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος. Τι να το κανω αν παει 5 khz με αερα και δεν μπορω να τον αγορασω? Τι θερμοκρασιες εχει με μια χ ,μεση, ψυκτρα για 24/7 overclock? και πολλα αλλα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Αύγουστος 10, 2011 #817 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Και για να ειμαι πιο σαφης στο τι λεω. Δειτε αυτο το βιντεο: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=yNByixcp3Bg]Intel Core i7 920 4.2ghz vs AMD Phenom II X6 1090T 4.2ghz on Cinebench 11.5 - YouTube[/ame]Ο phenom κερδιζει. Το θεμα για εμενα δεν ειναι εκει. Για εμενα οντως ο phenom ειναι καλυτερος γιατι στα ιδια mhz εχει πολυ πιο χαμηλες θερμοκρασιες. Τα 4ghz ειναι πολυ ανετα. Ο 955 που εχω στα 3,8 δυσκολα θα περασει τους 50-52 βαθμους και μιλαω για τωρα καλοκαιριατικα. Χρησιμοποιω μια scythe mugen 1 ψυχτρα. Τωρα αν στα 5 ghz ο buldozer εχει 100 βαθμους κελσιου, τι να το κανω που βγαζει super pi σε αυτην την ταχυτητα? Δεν προκειται να τον χρονισω σε τοσο μεγαλες θερμοκρασιες. Για εμενα τα 2 βιντεο που ανεβασα, αν ειναι αληθινα, ειναι ενα μικρο μερος του παζλ. Θα το δουμε ολο μαλλον στης 19 Σεμπεμβρη......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 10, 2011 #818 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Δεν νομιζω να ειχε σε καμια περιπτωση ΤΗΝ διαφορα. Μαλλον ενθουσιασμενος απο την αναβαθμιση ηταν ο φιλος σου......... Παντως τωρα που συμφωνουμε ολοι πως ενας Phenom ii x2 η ενας intel e8xxx ΔΕΝ εχουν ομαλη λειτουργεια στο συγκεκριμενο παιχνιδι, δειτε σε αυτο το link : Battlefield: Bad Company 2 GPU Performance In-depth > CPU Scaling Core i7 9xx - TechSpot Reviews τι μπουρδες γραφουν (κατω-κατω). Θελω να πιστευω πως οι τυποι εκαναν τα τεστ στο singleplayer, οι αλλιως ειμαστε για τρελοκομειο. Αυτο το γραφω για να προσεχουμε τι διαβαζουμε και οσο αφορα τον bulldozer. Εγω προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος. Τι να το κανω αν παει 5 khz με αερα και δεν μπορω να τον αγορασω? Τι θερμοκρασιες εχει με μια χ ,μεση, ψυκτρα για 24/7 overclock? και πολλα αλλα.............Αν υποθέσουμε πως είναι ειλικρινείς, απλά δεν σκέφτηκαν/μπόρεσαν να δοκιμάσουνε με E8xxx.Αν δεν είναι ειλικρινείς τότε κακό του κεφαλιού τους.Πάντως τεχνικά δεν υπάρχει λόγος να μην παίζει σωστά και σε Core 2 Duo εφόσον παίζει κυριλέ σε Core i3 540 και μικρό Sandy Bridge 2xxx 2πύρηνο.Έχε γούστο να έχει κάνει η EA καμμιά λαμογιά ( ίσως το ψάξω κάποια στιγμή αργότερα, κάτι βρωμάει εδώ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Αύγουστος 10, 2011 #819 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Με το HT on ή off; Απο αποψη smoothness η αυξησης στα fps;Ο Q9550 επαιζε σε mobo με DDR3 ή DDR2 μνημες;Σκεψου οτι το μαμα που εγραψα παραπανω ειναι για ολο το συστημα (load setup defaults) μνημες 1066Mhz και βεβαια HT ON.Και τα fps παραπανω αλλα και το smoothness.Ο q9550 επαιζε με ddr2.Δεν νομιζω να ειχε σε καμια περιπτωση ΤΗΝ διαφορα. Μαλλον ενθουσιασμενος απο την αναβαθμιση ηταν ο φιλος σου......... Κοιτα ενθουσιασμενος ειναι σιγουρα αφου δεν περιμενε να δει ΤΗΝ διαφορα.Oldboy_GR - Battlefield: Bad Company 2 Stats Verse Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 10, 2011 #820 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Και για να ειμαι πιο σαφης στο τι λεω. Δειτε αυτο το βιντεο: Ο phenom κερδιζει. Το θεμα για εμενα δεν ειναι εκει. Για εμενα οντως ο phenom ειναι καλυτερος γιατι στα ιδια mhz εχει πολυ πιο χαμηλες θερμοκρασιες. Τα 4ghz ειναι πολυ ανετα. Ο 955 που εχω στα 3,8 δυσκολα θα περασει τους 50-52 βαθμους και μιλαω για τωρα καλοκαιριατικα. Χρησιμοποιω μια scythe mugen 1 ψυχτρα. Τωρα αν στα 5 ghz ο buldozer εχει 100 βαθμους κελσιου, τι να το κανω που βγαζει super pi σε αυτην την ταχυτητα? Δεν προκειται να τον χρονισω σε τοσο μεγαλες θερμοκρασιες. Για εμενα τα 2 βιντεο που ανεβασα, αν ειναι αληθινα, ειναι ενα μικρο μερος του παζλ. Θα το δουμε ολο μαλλον στης 19 Σεμπεμβρη......... Εδώ κάνεις ένα μεγάλο λάθος με τις θερμοκρασίες. Πιο αναλυτικά: 1) Οι Intel έχουνε σένσορα θερμοκρασίας μέσα στον κάθε πυρήνα ξεχωριστά, για αυτό και βλέπεις όσες θερμοκρασίες όσους πυρήνες έχει ο επεξεργαστής 2) Οι AMD έχουνε έναν μόνο σένσορα συνολικά, και αυτός βρίσκεται σε ένα σημείο του επεξεργαστή, ουδεμία σχέση η ακρίβεια και η μέτρηση θερμοκρασίας αυτή, γιατί πολύ απλά οι πυρήνες είναι αρκετά πιο ζεστοί από το Χ σημείο εκτός πυρήνα. 3) Δεν λαμβάνεις υπόψιν το πόσο καλά πατάει η ψύκτρα σου στον κάθε επεξεργαστή, μπορεί το καπάκι του Intel π.χ. να είναι λίγο στραβό, ή απλά η "κούρβα" της ψύκτρας σου να μην πέφτει καλά στον Intel, και αντίθετα στον AMD να έχει καλύτερο πάτημα, κ.ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.