Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

Αλλά γιατί δεν τα κάνεις με έναν C2D ή κανέναν i3 και κλείνεις(!) τους πυρήνες από τον 2600Κ;

Γιατί:

1. Δεν έχω τόσο παλαιό hardware δικό μου, οπότε αν δεν βρώ κάπου δανεικό δεν μπορώ να δοκιμάσω.

2. Γιατί τώρα γίνεται το άρθρο, για τωρινό και μελλοντικό hardware, οπότε τώρα θα χρησιμοποιήσω CPU που πωλούνται τώρα και όχι του 2005.

3. Ο 2600K με κλειστούς πυρήνες συμπεριφέρεται 98.9% σαν ένας 2100 ( 2 cores Sandy Bridge δηλαδή ), και επί της ουσίας στα games αυτό ισοδυναμεί ( ζήτημα να έχει ένα ελάχιστο πλεονέκτημα κόντρα σε Core 2 Quad στα ίδια MHz... ) με άλλον παλαιότερο 2πύρηνο.

Και στο φινάλε φινάλε για πια θύματα του marketing μιλάς όταν έχεις τέτοιο high-end hardware που θεωρείς άχρηστο;

Εγω έχω ότι έχω διότι:

1 και βασικότερο, ασχολούμαι με το competitive extreme overclocking, δηλαδή διαγωνισμούς overclocking live/online και σε sites ( hwbot.org κυρίως )... άρα θέλω high end και άζωτο και και και...

2 Έχω hardware reviews site και παίρνω samples αλλά και αγοράζω και ο ίδιος πράγματα για να βγάζω reviews, άρθρα, guides, κλπ

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Γιατί:

1. Δεν έχω τόσο παλαιό hardware δικό μου, οπότε αν δεν βρώ κάπου δανεικό δεν μπορώ να δοκιμάσω.

2. Γιατί τώρα γίνεται το άρθρο, για τωρινό και μελλοντικό hardware, οπότε τώρα θα χρησιμοποιήσω CPU που πωλούνται τώρα και όχι του 2005.

3. Ο 2600K με κλειστούς πυρήνες συμπεριφέρεται 98.9% σαν ένας 2100 ( 2 cores Sandy Bridge δηλαδή ), και επί της ουσίας στα games αυτό ισοδυναμεί ( ζήτημα να έχει ένα ελάχιστο πλεονέκτημα κόντρα σε Core 2 Quad στα ίδια MHz... ) με άλλον παλαιότερο 2πύρηνο.

Εγω έχω ότι έχω διότι:

1 και βασικότερο, ασχολούμαι με το competitive extreme overclocking, δηλαδή διαγωνισμούς overclocking live/online και σε sites ( hwbot.org κυρίως )... άρα θέλω high end και άζωτο και και και...

2 Έχω hardware reviews site και παίρνω samples αλλά και αγοράζω και ο ίδιος πράγματα για να βγάζω reviews, άρθρα, guides, κλπ

Χαχαχαχαχαχχχ Δεν αντέχεις έτσι? Αν δεν γίνει η καθημερινή "Φιγούρα" και μόστρα αρρωσταίνεις?

Πάντως θα σου δώσω συγχαρτήρια το διέλυσες το thread!

Ολο παρουσιάσεις είναι , από ψητό τίποτα...

Γειά στο στόμα σου man.

Αν το 'λεγα εγω θα έπεφτε να με φάει το AMD-friendly bunch...

Μας δείξατε το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζετε chips... wow, τι σχέση έχει αυτό με τις επιδόσεις και το πόσο καλό είναι το προϊόν σας κύριοι ?

Βγάζει λέμε η Lamborghini αμάξι που πατάει π.χ. την 458 Italia, η Ferrari λέει "σας έχουμε", και αντί να δείξει αμάξι, μας πάει βόλτα στο εργοστάσιο της :D

Γειά στο στόμα σου man.

Αν το 'λεγα εγω θα έπεφτε να με φάει το AMD-friendly bunch...

Μας δείξατε το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζετε chips... wow, τι σχέση έχει αυτό με τις επιδόσεις και το πόσο καλό είναι το προϊόν σας κύριοι ?

Βγάζει λέμε η Lamborghini αμάξι που πατάει π.χ. την 458 Italia, η Ferrari λέει "σας έχουμε", και αντί να δείξει αμάξι, μας πάει βόλτα στο εργοστάσιο της :D

Εντάξη βρε ...:smoke::smoke: είναι γενικότερα πανηγυρικό το κλίμα στην AMD .

Δεν είναι και λίγο. Φαντάσου πως ολοκληρώνεται ένα πλάνο στο οποίο η AMD:

1) Παύει να έχει αυτή τα εργοστάσιά.

2) Η GLOBAL FOUNDRIES ,θυγατρική όπου η AMD έχει το 51%, αποκτά υποσταση και τελικά παράγει προιόντα.

3) Νέα γραμμή παραγωγής στα 32nm .

4) Νέα μέθοδος High-K με SOI .

5) Νέα αρχιτετκονική από το μηδέν ....

Βγαίνει μετά από χρόνια από ένα μεγάλο αδιέξοδο όπου είχε συνεχώς ελλείματα.

Απλά θα ήθελα και κανένα benchακι................. Εχουμε τρεις μήνες που πανηγυρίζουμε για κάτι το οποίο οι μισοί ΔΕΝ έχουμε δει ............. Οκ τα πανηγύρια για όλα τα παραπάνω αλλά σαν καταναλωτής θέλω ουσία!!

Αν για όλα τα παραπάνω κάνουνε και από ένα event θα πιάσουμε καλοκαίρι 2012 για να βγει η μπουλντόζα.

Φίλε bill εγώ είμαι amdάκιας όπως παλαιοτερα intelάκιας για συγκεκριμένους λόγους. Αν αλλάξει η πολιτική μιας εταιρίας, είτε σε επιπεδο τιμολόγησης, είτε σε επίπεδο επεκτασιμότητας, αναβαθμισιμότητας είμαι ο πρώτος που αλλάζω στρατόπεδο !

Δεν έχω μετοχές σε καμιά, θέλω φτηνό καλό πράγμα και σεβασμό σε εμένα σαν πελάτης.

Για τον ίδιο λόγο τσακώνομαι και με τους δίπλα ... Δεν μπορώ να μου παρουσιάζουν το άσπριο για μαύρο και να το χάφτω...

Τουλάχιστον σε 30-35 ημέρες πάνω κάτω θα ξέρουμε πολλά πράγματα ... αφού θα είμαστε ελάχιστα πριν την παρουσίαση.

Αμήν και πότε.

Αν όντως το launch είναι για τις 19 Σεπτ. στην χειρότερη 1-7 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουμε retail samples στα sites & περιοδικά, αν κάποιος συγκεκριμένος πάρει sample τότε παίζει να έχουμε και αποτελέσματα να δούμε :)

Αμήν και πότε.

Αν όντως το launch είναι για τις 19 Σεπτ. στην χειρότερη 1-7 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουμε retail samples στα sites & περιοδικά, αν κάποιος συγκεκριμένος πάρει sample τότε παίζει να έχουμε και αποτελέσματα να δούμε :)

και το βασικο, τα αποτελεσματα να ειναι καλυτερα του Β0! ....αλλιώς ψιλό τσαμπα η αναμονη!

Περα απο την πλακα η δυναμη του BD καλύπτει το 99% των χρηστών, οπως και του 2600Κ...

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION]

νομιζω δεν θα εχουμε media samples ουτε μεσα στον αυγουστο :slap:

[MENTION=9306]AMDnord[/MENTION]

Έχε φάση να φτάσουμε σε κατάσταση η AMD να ζητά τους reviewers να πληρώσουνε τα samples ( καλά αν γίνει αυτό θα μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα ).

Εννοείται πως θα μου δανείσεις την crosshair σου αν έχω CPU πρωτού φύγω, το άρθρο πρέπει να εμπλουτιστεί :D

ποια μητρικη να παρω απο αυτες (Μητρικές Chipset 990 FX - plaisio.gr ) για τον bulldozer ?

εχω την GD70 790fx και λεω να παρω αυτην MSI 990FXA-GD80 :help::thank_you2:

μάκη αυτή εδώ Gigabyte MB 990FXA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 FX) - Μητρικές - plaisio.gr

είναι πραγματικά καλή περιπτωση, είχα την crosshair iv και τώρα έχω αυτήν

θετικά:

1)16χ/16χ/4χ (gia physx αν θες)

2) Kαλή απόσταση ανάμεσα στα 16αρια για να μην ανάβουν οι κάρτες (η ud5 δεν το έχει αυτό)

3) τα ρεύματα είναι σταθερά

4) Kαλή ποιότητα component

5)Πάρα πολύ καλή τιμή

6)Παραδοσιακό και εύκολο Bios gigabyte

7)Crossfire + SLI

Ειλικρινά είναι περίπτωση top range σε mid range τιμή, εκτός και αν θές trifire ή Tri-sli που πραγματικά δεν το συστήνω!

The_Blade

να μην δωσω 55ε παραπανω και να παρω την GD80 ελεγα μια που εχω msi μητρικη και την εχω μαθει να παρω την επομενη δεν με πειραζει για τα λεφτα ? και ειδη εχω μια καρτα 5970msi σε νερο ελεγα να βαλω και 2, γιατι εδω και καιρο περιμενω τον bulldozer :man_in_love: αλλιος θα ειχα παρει τον 1090 και θα ημουν καλυτερα απο τον 965 που εχω τωρα:hug:

The_Blade

να μην δωσω 55ε παραπανω και να παρω την GD80 ελεγα μια που εχω msi μητρικη και την εχω μαθει να παρω την επομενη δεν με πειραζει για τα λεφτα ? και ειδη εχω μια καρτα 5970msi σε νερο ελεγα να βαλω και 2, γιατι εδω και καιρο περιμενω τον bulldozer :man_in_love: αλλιος θα ειχα παρει τον 1090 και θα ημουν καλυτερα απο τον 965 που εχω τωρα:hug:

Να περιμένεις μέχρι να βγουν οι bulldozer . Μετά αγόρασε αν αξίζουν και αν δεν πηγαίνουμε κατευθείαν για νέα αλλαγή socket σε FM2 με τους BULLDOZER V2 (komodo)!!!!

Μακη παντως αν και δεν ειχα ποτε msi μητρικη, δεν εχω ακουσει καλα λογια. Κυριως για την υποστηριξη απο θεμα bios. Εγω πηρα, οπως ξερεις, την ASUS CROSHAIR FORMULA V. Σε πολυ καλη τιμη οπως και παλι ξερεις. Που δεν εχει καμια σχεση με τις προαναφερομενες. Η διαφορα τιμης ειναι μικρη. Και κατι ακομα, μην βιαστεις να παρεις bulldozer. Περιμενε να βγαλουν καινουργιο revision. Οπως τα c2 + c3 στους Phenom ii.

The_Blade

αν δεν σε πειράζει το μετρητό πάρε με τη μία crosshair V.

έχω ακούσει πολύ μέτρια λόγια για msi μητρικές.

πάντως παρότι είμαι κολλημένος με τα μηχανάκαια αυτή τη φορά δεν είδα λόγο για high-end, η 990fxa-ud3 καλύπτει όλα τα τικ.

για να πάρεις κάτι τέτοιο σε sandy θες 250 ευρώ και πάλι το 16χ/16χ παίζεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.