Jump to content

AMD Bulldozer Benchmarks Leaked

nikpoth

Recommended Posts

Αυτό τι σχέση έχει πάλι με το θέμα "AMD Bulldozer Benchmarks Leaked"

Βρε bill αν θες να μας δείξεις κάτι για τους XEON, SANDY, IVY, SANDY-E άνοιξε άλλο θέμα ......

Σ`αρέσουν οι ΙNTEL, γουστάρεις INTEL κανένα πρόβλημα. Ανοιξε ένα νέο θέμα, ελεύθερος είσαι ..

Εγώ δεν έχω ματα-ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Να μιλάμε για ένα προιόν Α και στο άσχετο ο κάθε ένας να πετά στοιχεία, reviews, κ.λ.π. για ένα προιόν Β.

Δύσκολο να σκεφτείς ότι ήτανε "χιουμοριστική" απάντηση συμπλήρωμα της χιουμοριστικής απάντησης του z3et στον Gorg ?

Τα προηγούμενα γραφήματα νομίζω πως μια χαρά κολλάνε στο θεματάκι και ας μην είναι μετρήσεις από bulldozer ( πούντος ?! ).

Μιλάγατε πριν ότι ο Bulldozer θα έχει πλεονέκτημα κόντρα στον Sandy Bridge σε games όπως το DiRT 3, Crysis 2, BattleField: Bad Company 2, Call of Booty: Black Ops κλπ επειδή θα έχει παραπάνω πυρήνες.

Ωραία ?

Και πολύ απλά με 2-3 γραφήματα με tests με διαφορετικό αριθμό πυρήνων έδειξα πως τα games που λέγατε γράφουνε στα @@ τους τον αριθμό των πυρήνων.

Τόσο δυσνόητο είναι ?

Το θέμα bulldozer only θα είχε λήξει πρό-πολλού.

Ότι ήταν να ειπωθεί έχει ειπωθεί, ότι ήταν να δούμε, θα το δούμε, κάποτε κάποια μέρα ( σύντομα ελπίζω ).

Πλέον το μόνο που μπαίνει είναι χαζά re-posts από wikipedia ( LOL ) "articles" τα οποία μπάζουνε από παντού.

Review δεν βγήκε.

Νούμερα αξιόπιστα ( τι αξιόπιστα, εδώ δεν βγαίνουνε γενικώς νούμερα, ούτε καν του τσίρκου ) δεν βγήκανε.

Ανακοίνωση επίσημη ( επουσιώδης ) δεν βγήκε ( ούτε θα βγεί όπως φαίνεται, πρώτα θα βγεί ο CPU και μετά θα την βγάλουνε ).

Ααα ναι, βγάλανε κάτι comics :D

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Δύσκολο να σκεφτείς ότι ήτανε "χιουμοριστική" απάντηση συμπλήρωμα της χιουμοριστικής απάντησης του z3et στον Gorg ?

Τα προηγούμενα γραφήματα νομίζω πως μια χαρά κολλάνε στο θεματάκι και ας μην είναι μετρήσεις από bulldozer ( πούντος ?! ).

Μιλάγατε πριν ότι ο Bulldozer θα έχει πλεονέκτημα κόντρα στον Sandy Bridge σε games όπως το DiRT 3, Crysis 2, BattleField: Bad Company 2, Call of Booty: Black Ops κλπ επειδή θα έχει παραπάνω πυρήνες.

Ωραία ?

Και πολύ απλά με 2-3 γραφήματα με tests με διαφορετικό αριθμό πυρήνων έδειξα πως τα games που λέγατε γράφουνε στα @@ τους τον αριθμό των πυρήνων.

Τόσο δυσνόητο είναι ?

Ότι ήταν να ειπωθεί έχει ειπωθεί, ότι ήταν να δούμε, θα το δούμε, κάποτε κάποια μέρα ( σύντομα ελπίζω ).

Πλέον το μόνο που μπαίνει είναι χαζά re-posts από wikipedia ( LOL ) "articles" τα οποία μπάζουνε από παντού.

Review δεν βγήκε.

Νούμερα αξιόπιστα ( τι αξιόπιστα, εδώ δεν βγαίνουνε γενικώς νούμερα, ούτε καν του τσίρκου ) δεν βγήκανε.

Ανακοίνωση επίσημη ( επουσιώδης ) δεν βγήκε ( ούτε θα βγεί όπως φαίνεται, πρώτα θα βγεί ο CPU και μετά θα την βγάλουνε ).

Οχι δεν ξέρουμε τι είναι ο BULLDOZER και πως συμπεριφέρεται στο gaming , ΔΕΝ έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ και ΠΟΥΘΕΝΑ στα γραφίματά σου ΔΕΝ φαίνεται BULLDOZER και τι δίνει η αρχιτετκονική bulldozer με τα modules στο game. Από εκεί και πέρα ΔΕΝ ξέρουμε τίποτα για τους ZAMBEZI και πως έχουν δομηθεί ειδικότερα, πέρα από την γενικότητα της BD αρχιτεκτονικής.

Αρα είναι ΑΚΥΡΟ οποιοδήποτε REVIEW, SCREEN, Κ.Λ.Π. το οποίο ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει BULLDOZER μέσα ώστε να μετρηθούν οι επιδόσεις της BD στο εκάστοτε GAME.

Αν λοιπόν θες να μας δείξεις την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ SANDY στα games ανάλογα τους πυρήνες του και τις συχνότητές του καλά θα κάνεις να ανοίξεις νέο θέμα.

Το να προσπαθείς να προδικάσεις στην συνείδηση του κοινού μια κατάσταση για ένα A προιόν κ.λ.π., ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ώστε να το ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ, είναι ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ και φαίνεται από ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΣΟΥ εδώ και ημέρες....

Από εκεί και πέρα όταν ένα θέμα εξαντλείται και ΔΕΝ υπάρχει κάτι νεότερο για αυτό το ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ του και ΔΕΝ το γεμίζουμε με "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" έως ότου εμφανιστεί κάτι νεότερο.

Το ωραίο από την άλλη είναι πως ΕΝΩ προσπαθείς να απαξιώσεις την περίσσεια πυρήνων του 8-CORE BD έναντι του SANDY πρικαταβολικά , από την άλλη μας μιλάς για τον super- duper sandy-E 6-core λες και σε εκείνη την περίπτωση οι πυρήνες του για έναν μαγικό λογο θα συμετέχουν στην αύξηση επιδόσεων στα games ....

Εεεε ρε φίλε σαν πολύ χαζούς δεν μας περνάς .........

Αν πιστεύεις πως όλα τα παραπάνω όυ σου λέω ΔΕΝ έχουν βάση , τότε εδώ είμαι να πάρω πίσω ότι λέω. Το ήφος σου όμως γενικά, τα λεγόμενά σου εδώ και μέρες, ακόμα και στο τελευταίο σχόλιό σου μου δείχνουν τα παραπάνω....

Το βρήκες ρε συ adpano, παραιτούμαι.

Είχα σκοπό να απαξιώσω τον Bulldozer, μέρα-νύχτα αυτό σκέφτομαι, για αυτό ζω και αναπνέω.

Δεν βλέπεις ? Απορώ βεβαίως πως ξέχασα να βγάλω ψεύτικα screenshots με δήθεν Bulldozer και χάλια scores σε benchmarks...

Με βρήκες!

( τα "module" είναι marketing όρος, τίποτα παραπέρα, αν περιμένεις να αλλάξει η χρήση του CPU στα games χάρη σε "αυτά", εθελοτυφλείς σε τραγικό βαθμό )

Ωραία ?

Τόσο δυσνόητο είναι ?

Review δεν βγήκε.

φίλε μου παντογνώστη σε παρακαλούμε κράτα λίγες από τις πληροφορίες και τις γνώσεις σου γιατί τα μικρά μας μυαλά δεν τα αντέχουν όλα αυτά.

Το off-topic έχει αποκτήσει άλλο νόημα σε αυτό το thread!

έχεις πετύχει μέσα σε 5-6 posts:

1) να λύσεις οριστικά το θέμα Multithreading

2)έχοντας απογυμνώσει όλη τη θεωρία και πρακτική των παράλληλων πυρήνων σαν ένα marketing ploy

έχεις απογειώσει τη ζήτηση για vintage single core CPU's (p4, s939 klp)

3) απέδειξες ότι το 8-phase δεν έχει νόημα για τα cpu

4) μας εξήγησες με απόλυτη βεβαιότητα όλη τη στρατηγική της AMD για τα 28 nm Process

Και όλα αυτά σε ένα θέμα που αφορά τους Bulldozer!!! :clap:

αν περιμένεις να αλλάξει η χρήση του CPU στα games χάρη σε "αυτά", εθελοτυφλείς σε τραγικό βαθμό )

να ξεκαθαρισω απλα οτι δεν παιρνω το μερος κανενος

αλλα πως γινεται ρε παιδια να μην καταλαβαινετε ενα τοοοοοοοοοσο απλο πραγμα που προσπαθει να σας πει

δεν θελει και πολλες γνωσεις για να το καταλαβεις

ασε που μπορεις πολυ ευκολα να το διαπιστωσεις και μονος σου

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα σχόλια ορισμένων απέναντι στη προσπάθεια του billpeppas ο οποίος βλέπω ότι προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια ώστε να μην πέσουμε θύματα των marketing ανακοινώσεων των εταιρειών και ορισμένοι αντί να δουν τα αποτελέσματα ενός παιδιού που αφιέρωσε αρκετό χρόνο και προσπάθεια επιμένουν σε κάποιες απόψεις χωρίς καν να το αποδεικνύουν.Εγώ δεν περιμένω καμία "επανάσταση" από τον Bulldozer στο τομέα του gaming και θέλω να δω αυτούς που το υποστηρίζουν αυτό τι θα πουν μόλις κυκλοφορήσει.

Προφανως και ΔΕΝ προκειται να δουμε κατι τετοιο στα παιχνιδια απο τους BD.

Ομως, οταν σε 1-2-3-4 μηνες προκειται να κυκλοφορησουν, ενω η αρχιτεκτονικη τους αλλα και οι ιδιοι οι Phenom II υπαρχουν αρκετα χρονια τωρα, εσυ τι θα εκανες?

Δε θα ησουν ευχαριστημενος αν πλησιασαν τον ανταγωνισμο και οχι αν ηταν 3 χρονια πισω? Δε θα ησουν ενθουσιασμενος αν τον περνουσαν κιολας, εστω οχι στο high end κομματι και εστω κι αν ο ανταγωνισμος εβγαζε αμεσως μια βελτιωμενη εκδοση που την εχει ηδη ετοιμη?

Αυτο δε θα βελτιωνε εστω και ελαχιστα τον ανταγωνισμο μεταξυ των δυο εταιρειων, με οφελημενο τον καταναλωτη?

Προσωπικα δεν θα τον παρω γιατι θα μου βελτιωσει τα παιχνιδια. Θα τον παρω γιατι οι δυο HD5850 από τη μια HD5850 με τον προσωρινο Ε7400 που εχω τωρα, δινουν διαφορα ~10% σε παιχνιδια που υποστηριζουν CF! Για να ξεκουμπωσει το συμπαν με τιμες AMD θα τον αγορασω, αλλα και για να κανω καμια μετατροπη αρχειων video/ηχου στο 1/3 του χρονου που κανω τωρα. :)

αλλα και για να κανω καμια μετατροπη αρχειων video/ηχου στο 1/3 του χρονου που κανω τωρα. :)

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι..Τώρα με τον 1090Τ θέλω μία ώρα και κάτι για να μετατρέψω 11 επεισόδια (απ' τα 22) ξένης σειράς -τα οποία είναι σε mkv- και να τα γράψω σε DVD..Εαν με τον Bulldozer μπορώ να μετατρέπω και τα 22 μέσα σε μία ώρα τότε ναί θα αξίζει να αναβαθμίσω...Ελπίζω να είναι έτσι...

Προφανως και ΔΕΝ προκειται να δουμε κατι τετοιο στα παιχνιδια απο τους BD.

Ομως, οταν σε 1-2-3-4 μηνες προκειται να κυκλοφορησουν, ενω η αρχιτεκτονικη τους αλλα και οι ιδιοι οι Phenom II υπαρχουν αρκετα χρονια τωρα, εσυ τι θα εκανες?

Δε θα ησουν ευχαριστημενος αν πλησιασαν τον ανταγωνισμο και οχι αν ηταν 3 χρονια πισω? Δε θα ησουν ενθουσιασμενος αν τον περνουσαν κιολας, εστω οχι στο high end κομματι και εστω κι αν ο ανταγωνισμος εβγαζε αμεσως μια βελτιωμενη εκδοση που την εχει ηδη ετοιμη?

Αυτο δε θα βελτιωνε εστω και ελαχιστα τον ανταγωνισμο μεταξυ των δυο εταιρειων, με οφελημενο τον καταναλωτη?

Προσωπικα δεν θα τον παρω γιατι θα μου βελτιωσει τα παιχνιδια. Θα τον παρω γιατι οι δυο HD5850 από τη μια HD5850 με τον προσωρινο Ε7400 που εχω τωρα, δινουν διαφορα ~10% σε παιχνιδια που υποστηριζουν CF! Για να ξεκουμπωσει το συμπαν με τιμες AMD θα τον αγορασω, αλλα και για να κανω καμια μετατροπη αρχειων video/ηχου στο 1/3 του χρονου που κανω τωρα. :)

Προφανώς και υπάρχει εξέλιξη σε κάθε τομέα στην τεχνολογία και καλό είναι να υπάρχει.Καλό θα είναι να έχουν καλή σχέση απόδοσης προς τιμή ώστε να επωφεληθούμε εμείς ως καταναλωτές αλλά όχι να λένε οι εταιρίες αναβάθμισε και πάρε αυτόν τον οχταπύρηνο επεξεργαστή,πάρε αυτές τις φοβερές και πιο γρήγορες μνήμες κτλ, γιατί θα έχεις εξωπραγματική αύξηση επιδόσεων στα games γιατί όπως βλέπουμε αυτό δεν ισχύει.

να ξεκαθαρισω απλα οτι δεν παιρνω το μερος κανενος

αλλα πως γινεται ρε παιδια να μην καταλαβαινετε ενα τοοοοοοοοοσο απλο πραγμα που προσπαθει να σας πει

δεν θελει και πολλες γνωσεις για να το καταλαβεις

ασε που μπορεις πολυ ευκολα να το διαπιστωσεις και μονος σου

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα σχόλια ορισμένων απέναντι στη προσπάθεια του billpeppas ο οποίος βλέπω ότι προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια ώστε να μην πέσουμε θύματα των marketing ανακοινώσεων των εταιρειών και ορισμένοι αντί να δουν τα αποτελέσματα ενός παιδιού που αφιέρωσε αρκετό χρόνο και προσπάθεια επιμένουν σε κάποιες απόψεις χωρίς καν να το αποδεικνύουν.Εγώ δεν περιμένω καμία "επανάσταση" από τον Bulldozer στο τομέα του gaming και θέλω να δω αυτούς που το υποστηρίζουν αυτό τι θα πουν μόλις κυκλοφορήσει.

Αγαπητοί αν θέλει να μας ανοίξει τα μάτια όσον αφορά το multithreading ας ανοίξει ένα thread δικό του! εδώ μιλάμε για τις μπουλντόζες και ο καθένα ς μας έχει τις δικές του ανάγκες όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ και το multithreading!

Τα δύο επόμενα μηνύματα είναι ξεκάθαρα του ότι όσοι περιμένουν την μπουλντόζα ξέρουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, αλλά αποτελούν και καθαρές περιπτώσεις που οι περισσότεροι πυρήνες (και φυσικά πιο αποδοτικοί) θα έδιναν τεράστια ώθηση:

Καθαρά thread bound, ένας q6600 δεν θα είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα προσωπικά είχα q6600 και τον είχα δοκιμάσει με 2 470, είχα scalling 65-85%, δες τε και από κάτω

Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι..Τώρα με τον 1090Τ θέλω μία ώρα και κάτι για να μετατρέψω 11 επεισόδια (απ' τα 22) ξένης σειράς -τα οποία είναι σε mkv- και να τα γράψω σε DVD..Εαν με τον Bulldozer μπορώ να μετατρέπω και τα 22 μέσα σε μία ώρα τότε ναί θα αξίζει να αναβαθμίσω...Ελπίζω να είναι έτσι...

Ξέρετε γιατί ο κ. billpeppas δεν ανοίγει δικό του thread?

γιατί κανείς δεν θα το παρακολουθεί, αφού αυτά που λέει δεν αντέχουν στον πιο απλό λογικό έλεγχο (cntrl+alt+del, task manager- cpu usage)

έτσι εδώ βρίσκει έτοιμο κοινό και έρχεται να πεί ότι θέλει να τραβήξει το ενδιαφέρον, να μαζέψει πόστ και να το παίξει παντογνώστης.

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω θα δείς ότι ο κύριος είναι ο παντογνώστης στα θέματα H/Y και μιλούσε για noobades και βλάκες αναφερόμενος σε άλλους χρήστες....

λοιπόν εμείς εδώ περιμένουμε να δούμε τον μπουλντόζα για να διαπιστώσουμε αν καλύπτει τις ήδη αναγνωρισμένες ανάγκες μας και δεν έχουμε ανάγκη από μεσσίες και σωτήρες να μας ανοίξουν τα μάτια και να μας προσβάλουν, λέγοντας κιόλας πράγματα που δεν στέκουν.

Καλά αν κάνετε έτσι απο τώρα,όταν θα βγούν βλέπω να "αραιώνει" ο κόσμος στο θέμα,ασχέτως επιτυχίας ή αποτυχίας.

Έχουμε καταντήσει να τρολλάρουμε χωρίς καν να βγούν,ηρεμήστε και προβλέπεται μεγάλος ο σεπτέμβρης.

Έτσι κιαλλιώς προς το παρόν,καλύτεροι απο τους top της amd υπάρχουν,αν σας περισσεύουν go for it,λές και αξιοποιεί κανείς σήμερα τον επεξεργαστή του στο μέγιστο.Σαν τα στερημένα κάνουμε για 2-3 fps,και καταντάει γελοίο.

καλά ρε πάτε καλά;;

περιμένετε ότι και τα 700 ποστ θα είναι για " amd bulldozer benchmarks leaked";;;;

τρολλ και οφ-τοπικ υπάρχει σε κάθε θέμα....και μέχρι να πάρουμε κομμάτια στα χέρια μας το οφ τοπικ θα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται...

και κ.vakis η απλή λογική είναι η μεγαλύτερη γνώση και η γνώση είναι ισχυρή μόνο όταν χρησιμοποιείται.

ο κ.billpeppas ούτε ψεύδεται ούτε λέει βλακείες. είναι καταξιωμένο μέλος στο thelab.gr και σε πολλάαα άλλα φόρουμ και όχι για τα πολλά του ποστ αλλά για την σκληρή δουλειά σε benchmarks κλπ που έχει αποδείξει.

αυτά απο εμένα...

καλό τρολλάρισμα και σταματήστε να αρπάζεστε και να κατηγορήστε

φορουμ είναι

φιλικά

καλά ρε πάτε καλά;;

περιμένετε ότι και τα 700 ποστ θα είναι για " amd bulldozer benchmarks leaked";;;;

τρολλ και οφ-τοπικ υπάρχει σε κάθε θέμα....και μέχρι να πάρουμε κομμάτια στα χέρια μας το οφ τοπικ θα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται...

και κ.vakis η απλή λογική είναι η μεγαλύτερη γνώση και η γνώση είναι ισχυρή μόνο όταν χρησιμοποιείται.

ο κ.billpeppas ούτε ψεύδεται ούτε λέει βλακείες. είναι καταξιωμένο μέλος στο thelab.gr και σε πολλάαα άλλα φόρουμ και όχι για τα πολλά του ποστ αλλά για την σκληρή δουλειά σε benchmarks κλπ που έχει αποδείξει.

αυτά απο εμένα...

καλό τρολλάρισμα και σταματήστε να αρπάζεστε και να κατηγορήστε

φορουμ είναι

φιλικά

[offtopic mode]

Αγχωμένο σε βρίσκω,ποιός έθιξε τον Βασίλη;;Προσωπικά δεν με νοίαζει τι ξέρει και τι δεν ξέρει ο καθένας,εκεί είναι η ουσία.

Κάποιος που παρακολουθεί το θέμα κρίνει απο την δική του πλευρά κάθε προϊόν,και αν κάποιος λέει κάτι σωστό μεγιά του με χαρά του που το ξέρει και το λέει,αλλά εδώ δεν τις μετράμε...Ο καθένας κρίνει απο την δική του οπτική γωνία και γνώση,εδώ όμως κρίνουμε κάτι που δεν έχει βγεί ακόμα,απο χάλια μέχρι θεικό το έχουμε πεί...Άρα 700 πόστς δεν είναι λίγο υπερβολικά όταν δεν υπάρχουν δείγματα σχετικά με το θέμα;;;Προσωπικά δεν βλέπω λόγο να υπάρχουν αντιπαραθέσεις ειδικα σε θέμα που ο τίτλος αναφέρεται σε κάτι μη υπαρκτό στην αγορά ακόμη,και δεν υπάρχει μόνο μία αποψη σωστή όταν ένα σύστημα υπολογιστή μπορεί να εξαρτάται απο πολλά υποσυστήματα,έτσι θα υπάρχουν και εναλλακτικές απόψεις,τώρα το να κρίνουμε ο καθένας τι ξέρει καλύτερα μάλλον θα έπρεπε να είναι σε κανα τέστ γνώσεων και σε άλλο θέμα.

Προσωπικά παρακολουθώ το θέμα για να δώ την εξέλιξη σχετικά με τον τίτλο,όχι το τι θα πεί ο bill στον vaki και αντίστροφα,άρα μέχρι εκεί είναι δεκτά τα σχόλια,τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Και στα φόρουμ υπάρχουν όρια φίλε μου,αλλά 700 πόστς προφανώς είναι υπερβολικά πολλά για τους λόγους που είπα παραπάνω. ;)

[/offtopic mode]

Παιδια καταρχην ηρεμια. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως τα benchmarks δεν δινουν παντα πραγματικη εικονα του τι συμβαινει. Ειμαι χρονια παιχτης της σειρας battlefield. Στο bad company 2 οι διπυρηνοι εχουν θεμα στο multiplayer. Ενω με μια καλη καρτα ανεβαζουν fps, εχουν ενα lag. Το benchmark ομως θα δωσει αποτελεσματα που ισχυουν για το singleplayer. Εχω δοκιμασει και intel και amd cpu (q6600 vs e8600 και phenom ii x2 vs x3 vs x4) με 5870 καρτα. Τα παραπανω τα λεω γιατι οτι και να πουμε για τα buldozer, αν δεν βγει το προιον στην τελικη του μορφη και δεν λεω μονο για επιδοσεις και revision αλλα και τιμη, δεν μπορουμε να πουμε τιποτα ουσιαστικο. Μια παρακολουθηση του θεματος με καποιες αναφορες σε links και μεχρι εκει. Δεν χρειαζονται καυγαδες αλλοστε κοντος ψαλμος αλληλουια........

Παιδια καταρχην ηρεμια. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως τα benchmarks δεν δινουν παντα πραγματικη εικονα του τι συμβαινει. Ειμαι χρονια παιχτης της σειρας battlefield. Στο bad company 2 οι διπυρηνοι εχουν θεμα στο multiplayer. Ενω με μια καλη καρτα ανεβαζουν fps, εχουν ενα lag. Το benchmark ομως θα δωσει αποτελεσματα που ισχυουν για το singleplayer. Εχω δοκιμασει και intel και amd cpu (q6600 vs e8600 και phenom ii x2 vs x3 vs x4) με 5870 καρτα. Τα παραπανω τα λεω γιατι οτι και να πουμε για τα buldozer, αν δεν βγει το προιον στην τελικη του μορφη και δεν λεω μονο για επιδοσεις και revision αλλα και τιμη, δεν μπορουμε να πουμε τιποτα ουσιαστικο. Μια παρακολουθηση του θεματος με καποιες αναφορες σε links και μεχρι εκει. Δεν χρειαζονται καυγαδες αλλοστε κοντος ψαλμος αλληλουια........

πέστα ρε συνάδελφε, τα timedemos και τα fixed benchmark κάνουν μόνο για GPU testing,

ο επεξεργαστής στρεσσάρεται σε real gaming scenarios και κυρίως Online!!

όσο περισσότεροι παίχτες (18+) μπουκώνουν και τα thread!

πέστα ρε συνάδελφε, τα timedemos και τα fixed benchmark κάνουν μόνο για GPU testing,

ο επεξεργαστής στρεσσάρεται σε real gaming scenarios και κυρίως Online!!

όσο περισσότεροι παίχτες (18+) μπουκώνουν και τα thread!

Vaki καταρχιν χαλαρωσε λιγο, το παλικαρι δεν λεει και τιποτα... Σαν του OBR μου φαίνονται τα λεγομενα του περι πωλήσεις ΠΑΣΤΕΛΟΜΕΝΩΝ B1 :hehe:

Ο Γερμανος και ο Πολωνος που αγορασανε ποσο τυχεροι ειναι :hehe: τους ζηλεύω!

Μετρησεις εχουν γινει τοσο σε BENCH, τοσο σε SINGLE LIVE GAME, τοσο σε MULTI LIVE GAME..

Η αληθεια ειναι οτι στο BFBC2 ειδα και εγω διαφορα απο μεταβαση απο 2πυρηνο σε 4πυρηνο.

Απο C2D σε C2Q (και οι δυο @3,4Ghz) , με την ιδια καρτα γραφικων (5850) σε 1920Χ1080 max settings , ο πρωτος επαιζε ~35fps και ο δευτερος ~51fps στο ιδιο σημειο/πιστα.

Παντως καλο θα ειναι να περιμενουμε να δουμε και μετα να σχολιασουμε. Κι εγω δεν πιστευω να υπαρχει αξιοσημειωτη διαφορα, κυριως λογω του κωδικα των παιχνιδιων.

ΥΓ. Διαβαζοντας ολα αυτα που αναφερει ο billpeppas μου γεννηθηκε μια απορια. Σε ενδεχομενη αγορα PC μονο για games σε 1080p, θα πρεπει να προτιμησει καποιος εναν απλο μονοπυρηνο επεξεργαστη;

Μισοπύρηνο :p

Μην βιάζεστε, όταν θα είναι έτοιμο το άρθρο και κομπλέ, διαβάζετε λεπτομέρειες και τα πάντα, και βγάζετε τα συμπεράσματα, απορίες και ενόχληση σου ( όχι εσύ tolisd :D ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.