argy1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2011 Λοιπον thelabητες, Ειμαι κατοχος ενος Sony Ericsson P990i και μιας και μου κολησε εχθες (μετα απο πολλα χρονια) ειπα να το σκαλιξω, κι ετσι πηγα να κανω update στο λειτουργικο του. το ενδοξο αυτο κινητο λοιπον δουλευει ξανα, μονο που δεν απαλαχτηκα απο αυτο το ηλιθιο λογοτυπο της vodafone... Δεν ειχα σκοπο νε το πειραξω αν δεν κολαγε,ομως πιστευα πως οταν το κανω θα περασει το λειτουργικο της s.e. Το κινητο αυτο εβγαινε σε 2 εκδοσεις, vodafone και sony ericsson. Ξερει λοιπον κανενας σας εαν μπορω να το κανω και αν ναι πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Φεβρουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 :lock: Μαλον φιλε argy1 θα μεινης με το logo τις vodafon η μπορεις απλα να αλαξεις κινητο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Φεβρουάριος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Λοιπον thelabητες, Ειμαι κατοχος ενος Sony Ericsson P990i και μιας και μου κολησε εχθες (μετα απο πολλα χρονια) ειπα να το σκαλιξω, κι ετσι πηγα να κανω update στο λειτουργικο του. το ενδοξο αυτο κινητο λοιπον δουλευει ξανα, μονο που δεν απαλαχτηκα απο αυτο το ηλιθιο λογοτυπο της vodafone... Δεν ειχα σκοπο νε το πειραξω αν δεν κολαγε,ομως πιστευα πως οταν το κανω θα περασει το λειτουργικο της s.e. Το κινητο αυτο εβγαινε σε 2 εκδοσεις, vodafone και sony ericsson. Ξερει λοιπον κανενας σας εαν μπορω να το κανω και αν ναι πως? Για δες εδώ(ποστ 1090) αλλά εαν έχεις κουράγιο και διβάσεις ολο το θρέντ πιθανόν θα σου λυθούν πολλές απορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Φεβρουάριος 16, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 το εχω διαβασει ολο το thread πριν 2 μερες. το μονο που βρηκα (εκτος της 9βολτο..) ειναι αυτop990 » The Artesea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Βασικά αυτός εδώ είναι ο τρόπος !!Debrand your P990i / M600i / W950i » The Artesea Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Φεβρουάριος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 ο μονος τροπος δηλαδη ειναι πληρωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLLEFTERIS Φεβρουάριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Αν πας μια βολτα στην στοα στην Σωκρατους απεναντι απο το παλιο εφετειο ειναι δυο μαγαζακια που κανουν αυτη την δουλεια.Φυσικα θα πληρωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 17, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Δοκίμασες καθόλου τον πρώτο σύνδεσμο που προτείνεις και εσύ ???Έκανες προσπάθεια ???Επίσης υπάρχει και αυτό !!http://bayanijuan.blogspot.com/2007/07/p990i-debranding-adventure-steps.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Φεβρουάριος 17, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 δεν το εχω δοκιμασει ακομα φιλε γιατι δεν εχω βρει χρονο, θελω πρωτα να αντιγραψω τις επαφες μου.σε ευχαριστω για τη βοηθεια, θα δοκιμασω και τους δυο τροπους και ειμαι σιγουρος οτι ενας απο τους δυο δουλευει. δεν υπαρχει περιπτωση παντως να παω το κινητο σε μαγαζι και να πληρωσω η μεσω πιστωτικης, μην τρελαθουμε κιολας.δεν ειναι για τα λεφτα, απλα δεν το κανω ουτε 0,50 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.