Jump to content

μπορει να βγει το "vodafone live" απο το Sony Ericsson P990i?

argy1

Recommended Posts

Λοιπον thelabητες, Ειμαι κατοχος ενος Sony Ericsson P990i και μιας και μου κολησε εχθες (μετα απο πολλα χρονια) ειπα να το σκαλιξω, κι ετσι πηγα να κανω update στο λειτουργικο του. το ενδοξο αυτο κινητο λοιπον δουλευει ξανα, μονο που δεν απαλαχτηκα απο αυτο το ηλιθιο λογοτυπο της vodafone..:wall:. Δεν ειχα σκοπο νε το πειραξω αν δεν κολαγε,ομως πιστευα πως οταν το κανω θα περασει το λειτουργικο της s.e. Το κινητο αυτο εβγαινε σε 2 εκδοσεις, vodafone και sony ericsson. Ξερει λοιπον κανενας σας εαν μπορω να το κανω και αν ναι πως?

Λοιπον thelabητες, Ειμαι κατοχος ενος Sony Ericsson P990i και μιας και μου κολησε εχθες (μετα απο πολλα χρονια) ειπα να το σκαλιξω, κι ετσι πηγα να κανω update στο λειτουργικο του. το ενδοξο αυτο κινητο λοιπον δουλευει ξανα, μονο που δεν απαλαχτηκα απο αυτο το ηλιθιο λογοτυπο της vodafone..:wall:. Δεν ειχα σκοπο νε το πειραξω αν δεν κολαγε,ομως πιστευα πως οταν το κανω θα περασει το λειτουργικο της s.e. Το κινητο αυτο εβγαινε σε 2 εκδοσεις, vodafone και sony ericsson. Ξερει λοιπον κανενας σας εαν μπορω να το κανω και αν ναι πως?

Για δες εδώ(ποστ 1090) αλλά εαν έχεις κουράγιο και διβάσεις ολο το θρέντ πιθανόν θα σου λυθούν πολλές απορίες

δεν το εχω δοκιμασει ακομα φιλε γιατι δεν εχω βρει χρονο, θελω πρωτα να αντιγραψω τις επαφες μου.σε ευχαριστω για τη βοηθεια, θα δοκιμασω και τους δυο τροπους και ειμαι σιγουρος οτι ενας απο τους δυο δουλευει. δεν υπαρχει περιπτωση παντως να παω το κινητο σε μαγαζι και να πληρωσω η μεσω πιστωτικης, μην τρελαθουμε κιολας.δεν ειναι για τα λεφτα, απλα δεν το κανω ουτε 0,50 euro.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.