killjoy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 Λοιπον θελω οτι καλυτερο απο ssd το κοστος θελω να ειναι μεχρι το 1000αρικο απο εκει και περα μεσα θα ειναι τα win και games ειμαι αναμεσα σε αυτους τους 2 και τον revodrive x3 που το περιμενουμε αλλα δεν ξερω ποτε οποιος εχει πληροφοριες ας τις δωσει Στην συνεχεια μπαινουν ανετα τα win μεσα γιατι εχω ακουσει για προβληματα και ακομα ο ibis πιστευω πρεπει να ειναι πιο εμπιστος απο τον pci x αλλα ισως να χανει λιγο σε ταχυτητα αλλα πιο ασφαλες μαλλον! και ισως μπορω να βαλω και 2 σε raid ibis εννοω (ερωτηση)?θελω τα φωτα σας αλλα για κατι το οποιο ειναι σιγουρο και δοκιμασμενο!(οχι σχολια γιατι τα δινεις και τα κανεις τα εχω και τα δινω ) ευχαριστω!:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Φεβρουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Φίλε killjoy από ότι έχω δει κι εγώ είναι ότι πιο γρήγορο αυτή τη στιγμή και εγώ θέλω να περάσω σε revodrive x2. Ίσως άσχετο, σορρυ κίολας, από που θα αγοράσεις? Έχεις βρει κάπου καλές τιμές? Θα μπορούσες να μοιραστείς κανένα link σε παρακαλώ? Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killjoy Φεβρουάριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 απο εξω θα φερω μαλλον αλλα το θεμα ειναι πιο ειναι καλυτερο και δοκιμασμενο γιατι ειναι βλακεια να φερω εναν τετοιο ssd με τοσα λεφτα και να μην μπαινουν τα win μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Φεβρουάριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 σε 10 εργάσιμες το παραλαμβάνω από εδώOCZ RevoDrive X2 240GB SSD PCI-Express x4 SSD (OCZSSDPX-1RVDX0240) - Solid State Drives - plaisio.grκαι σας λέω επιδόσεις. τον ibis δεν μπορείς να τον κάνεις raid 0 γιατί έρχεται με μία υποδοχή και δεν μπορούν να συνεργαστούν οι 2 pci-x.τους τα ζάλισα 2 βδομάδες για να το φέρουν. πήρα revodrive x2 γιατί διάβασα περισσότερες συμαβατότητες σε σχέση με τον ibis. δες και αν η μητρική σου είναι δοκιμασμένη εδώhttp://www.ocztechnology.com/images/OCZ_Revo_IBIS_MoboGuide.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.