cherryman Μάϊος 4, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Μπλεοθόνη δεν ήταν επί προσωπικού επίθεση από κανέναν. Μην το παίρνεις έτσι.Εσύ σαφώς και δεν μπορείς να ξέρεις αν εμείς κάνουμε κάτι για να αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση. Μην παίρνεις σαν δεδομένο αυτό που σου κάθισε στο μυαλό. Επίσης δεν μπορείς να κατηγορείς άμεσα τον κόσμο ότι αυτός φταίει που υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ότι φταίει εμμέσως μπορώ να το δεχτώ.Μπορώ να σου πω με αυτό τον τρόπο λοιπόν ότι φταις κι εσύ για την μεγάλη ανεργία που μαστίζει την πόλη σου την Πάτρα, αλλά δεν θα το πω γιατί δεν είναι έτσι. Είσαι πιθανώς κι εσύ ένα θύμα της κατάστασης αυτής.Καλώς μπήκε πιστεύω αυτό το thread εδώ και καλύτερα θα είναι να συνεχιστεί και με άλλες απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 4, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 lolΣαν πόλη μου εννοώ το Αιτωλικό φυσικά και όχι την Πάτρα όπου σπουδάζω απλά.Εγώ ρώτησα, κάνετε κάτι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 4, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Καλά εγώ είδα στο αβατάρ σου που είσαι. Τώρα όσο για το τι κάνουμε εμείς, ε εντάξει τις ελιές δεν τις φροντίζουμε, ίσως επειδή δεν υπάρχουν πλέον ελιές στην Αθήνα. Τώρα από κει και πέρα ο καθένας έχει την ατομική του ευθύνη πως θα συμπεριφέρεται απέναντι στο περιβάλλον. Στην Αθήνα πάντως δεν λέει και πολλά να είσαι σωστός γιατί οι περισσότεροι είναι απλά ζώα. Έχω δει να πετάνε μπουκάλι με milko έξω από παράθυρο αυτοκινήτου μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Εγώ ένοιωσα πολύ άσχημα όταν το είδα αυτό. Και μόνο ζώο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο άνθρωπος. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Όλοι μας έχουμε δει τα απίστευτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάϊος 5, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 αγαπητέ μπλε..έχεις υποτιμήσει τη δύναμη της γνώσης..και της πληροφόρησης..αν εγώ δε μάθω δε θα πράξω...αν εγώ μάθω και πράξω δεν έχει νόημα αν πράξω μόνο εγώ (η εξωτερική πραγματικότητα διαμορφώνεται κατά βάση από την πλειοψηφία ή τους ισχυρούς..οκ και από παράγοντες ανωτέρας βίας.. κοινώς αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός θα έπραττα χωρίς να το αναφέρω σε κανέναν παρά μόνο με παραίνεση στους ΟΤΑ)..αλλά ως ανώνυμη μονάδα πρέπει να πληροφορήσω και όσους περισσότερους μπορώ για να πράξουν...από τη στιγμή που θα μάθουν έχουν και αυτοί ευθύνη...συνάμα υποτιμάς και τη δύναμη των ηλεκτρονικών μέσω επικοινωνίας που για μένα είναι καθημερινή πραγματικότητα πλέον..από την άλλη και η ντουντούκα στη γειτονιά μου δε μου φαίνεται άσχημη ιδέα χαχαχαχαχαχα..δεν έχεις άδικο..τέσπα αστειεύομαι σέβομαι ότι δε θέλεις αυτού του είδους τα θέματα στα offtopic αυτού του site, πράγματι ίσως δεν είναι και το πιο εύφορο έδαφος για τέτοια, κατά βάση κομπιουτεριστικό, λάθος μου..να φύγουν και τα μεταλλαγμένα! αυτά με μπέρδεψαν!!!δε φταίω εγώ.. επαρασύρθην κύριε πρόεδρε :'( υ.γ. ίσως να θέλεις να μάθεις τι σειρά πράξεων πρόκειται ν ακολουθήσω σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις και συ ινκόγκνιτο τα ίδια: αίτηση στους Δήμους όπου υπάγομαι, παράλληλα θα ζητήσω συμβουλές από ένα περιβαλλοντολογικό σύλλογο της περιοχής μου, φωτογραφίες και έκθεση της κατάστασης στο Συνήγορο του Πολίτη (αυτή η ΑΔΑ θα σας βοηθήσει σε διάφορα θέματα με τη διοίκηση να την έχετε υπόψη σας!) για να με πληροφορήσει αν δικαιούμαι να ασκήσω προσφυγή στο ΣτΕ ή στα διοικητικά δικαστήρια και τι κατάληξη αυτή θα έχει..καθώς και αν δικαιούμαι αποζημίωση από το Δήμο και εν τέλει προσφυγή στα δικαστήρια.. φιλάκια :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 5, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Σαν τα αμερικανάκια.... θα μαθαίνουν τα παιδιά μας τα ζώα και τα φυτά από φώτος και ζωγραφιές.... μπα τα αμερικανακια εχουν δεντρα μπολικα στις πολεις τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 5, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 ο πολιτισμος ενος λαου φαινεται και απο το πως αξιοποιει το χωρο στο οποιο ζει. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι εμεις με βαση αυτο το ρητο παιρνουμε 0. και η απεχθεια μας με τα δεντρα δειχνει οτι δεν εχουμε ΠΑΙΔΕΙΑ και πολιτισμο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Μάϊος 5, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Ειπα και εγω ρε bleothoni υπερασπιζεσαι με νυχια και με δοντια την .. Πατρα.Ελεος δηλαδη.Και πυρηνικη να εσκαζε που λεει ο λογος ποσος θα με ενδιεφερε αρκει να μην ημουν και εγω εκει ή το pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 5, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Helly Ειπα και εγω ρε bleothoni υπερασπιζεσαι με νυχια και με δοντια την .. Πατρα.Ελεος δηλαδη.Και πυρηνικη να εσκαζε που λεει ο λογος ποσος θα με ενδιεφερε αρκει να μην ημουν και εγω εκει ή το pc μου :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 5, 2004 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Μην το ρημάξουμε το thread please.Ότι έχετε να πείτε σχετικά με το θέμα αυτό , πείτε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.