3likos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 Καλησπέρα,Σκεφτομαι να βάλω υδρόψυξη και στην κάρτα γραφικών (Nvidia pny 285gtx) . Έχω το σύστημα της υπογραφής.Το σύστημα της υδρόψυξης αποτελείται από αντλία mcp655, τριπλό ψυγείο χοντρό (45mm), τανκ eleven, cpu block 11.Έχω ήδη και το vga block universal του eleven και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό (βάζοντας όμως και ενα μονο χοντρό ψυγείο ανάμεσα σε cpu-vga) μιας και οικονομικά δεεεεε....Το ερώτημα μου είναι το εξής. Κάνει αυτό το μπλοκ για αυτήν την κάρτα?Αυτό το μπλοκ δεν καλύπτει όλη την κάρτα γραφικών προφανώς... άρα τι θα χρειαστώ ακόμη για τα υπόλοιπα μέρη της κάρτας γραφικών που χρειάζονται ψύξη? Και το βασικότεροΘεωρείτe ότι έχω να κερδίσω κάτι σημαντικό από άποψη θερμοκρασιών ΚΑΙ θορύβου σε σχέση με την εργοστασιακή ψύξη της vga?Ευχαριστώ!
redbighunter Φεβρουάριος 15, 2011 #2 Φεβρουάριος 15, 2011 1)νομιζω οχι αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος! Μια δοκιμη προχειρη να δεις αν παταει σε ολο τον πυρηνα το μπλοκακι κι αν ο μηχανισμος στερεωσης του κουμπωνει καλα και σταθερα στις οπες της καρτας δεν θα εβλαπτε!2)εκτος απο πυρηνα θα πρεπει να ψυχεις τις μνημες και τα vrms κυριως! Αρα βαζεις εκει ψυκτρακια και φροντιζεις να υπαρχει καλη ροη αερα στο σημειο της καρτας γραφικων3)απο θερμοκρασιες στον πυρηνα θα κερδισεις στανταρ, στις μνημες κτλ οχι ιδιαιτερα! Οσο για τον θορυβο φαντασου οτι πλεον δεν θα εχεις μεσα το φανακι της nvidia! παντως εγω για καλο και για κακο θα στερεωνα ενα 120αρι φανακι να φυσαει μνημες,vrms και τα τριγυρω! ενα 120αρι φανακι στις 800-1000rpm ειναι αθορυβο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.