Flatliner Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 Καλησπέρα, ελπίζω να το έχω ποστάρει στο σωστό μέρος, καθότι νέο μέλος και δεν ξέρω καλά τα κατατόπια ! Πήρα πριν από λίγο καιρό το πτυχίο μου στην πληροφορική και τώρα σκέφτομαι για ένα μεταπτυχιακό. Οι τομείς που μ' ενδιαφέρουν είναι - Software Engineering - Distributed Systems and Networks - Multimedia Technology - Secure Computing Systems Θα ήθελα την άποψή σας, τεκμηριωμένη αν γίνεται... Ευχαριστώ
STINK Φεβρουάριος 14, 2011 #2 Φεβρουάριος 14, 2011 Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αν σε ενδιαφέρουν και τα πτυχία που έχει η Cisco για δίκτυα που είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως.
winters Φεβρουάριος 14, 2011 #3 Φεβρουάριος 14, 2011 Από αυτά που λες, το 4ο. Προσωπικά θα σου πρότεινα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Υγείας.
Flatliner Φεβρουάριος 16, 2011 Author #4 Φεβρουάριος 16, 2011 Ευχαριστώ παίδες !Βέβαια καλό θα ήταν αυτό που θα επιλέξω να προσφέρει και μια πιο εύκοληεπαγγελματική αποκατάσταση, αλλά αυτό είναι μάλλον λεπτομέρεια σε μια χώρα που έχει πτωχεύσει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.