Jump to content

Ποια μαμά να πάρω?

Nedi46

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποια μαμά να πάρω? Ρ42,4\533\ (για o\c εννοείται) abit,asus,msi,gigabite???????????????:unsure::blink: :X: :unsure: :toomuchne :eek: ? Asus που είχα κάηκε το AGP της όταν πήγα να βάλω ένα jumper ακριβός πάνω από την AGP!!! Και έβγαλε ένα φως (όχι δεύτε λάβετε φως) και από τότε δεν πάει ρεύμα στην AGP μου!! ’λλαξα και κάρτα μπας και κάηκε η άλλη αλλά τίποτα!!!:boxed: :boxed: :boxed: :boxed: :boxed: :boxed: :boxed:

ΟΧΙ Gigabyte πάντως. Εγώ που έχω μια με τον 2.4b και το SIS 655 δεν ειμαι ικανοποιημένος. Από άποψη overclocking πάντα γιατί στα άλλα σκίζει.

Αρχική απάντηση από Nedi46

Ποια μαμά να πάρω? Ρ42,4\533\ (για o\c εννοείται)

Αρχική απάντηση από billpeppas

Abit IC-7 Series.

Με το 875 της Intel φυσικά.

Εισαι σιγουρος για αυτο που προτεινεις?

Απο τα λιγα που ξερω απο την συγκεκριμενη αμπιτ παιζει να εχει ασυμβατοτητες στα χαμηλα fsb.Μια πιο σιγουρη και σαφως εγγυημενη λειτουργικα ειναι η ASus ειτε με 865 ειτε με 875,

Έχει κάποιες ασυμβατότητες με τις μνήμες , ναι.

Αλλά πιστεύω πως έχουν διατυπωθεί πολλά σχετικά με αυτήν την motherboard , ώστε να βρείς και να πάρεις το..."κατάλληλο ταίρι" αυτής της motherboard.

Αλλά και από την άλλη συμφωνώ , η Asus είναι εγγυημένη λύση.

A να πω και το αλλο μπορειτε να βρειτε Ασους p4c800-dlx στο στοκ πλαισιο μεταμορφωση με 60 ευρωωωωωωωωωωωωωωω.........

A να πω και το αλλο μπορειτε να βρειτε Ασους p4c800-dlx στο στοκ πλαισιο μεταμορφωση με 60 ευρωωωωωωωωωωωωωωω.........

pira mia gigabite kai einai arketa kali ton 2.4 pige 2.8 xwris kanena problem kai 39c me mamisia ψικτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρκετα καλα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.