pantelos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2011 γεια σας guys θα ηθελα την βοηθεια σας για την αφορα ενοσ κινητουτι γνωμες εχετε για το sony ericsson xpreia x10 mini pro??? Υ.Γ εχω επιδοτηση max 150 euroτι λετε αξιζει???
racer Φεβρουάριος 14, 2011 #2 Φεβρουάριος 14, 2011 Προσωπικά το βρίσκω ψιλοτραγικό. Αν η επιδότηση είναι από Wind, δες το ZTE Blade.
pantelos Φεβρουάριος 14, 2011 Author #4 Φεβρουάριος 14, 2011 στιριξτε καπου ομως τις αποψεις σας παρακαλω....μαλον θα ειναι η απο wind η απο vodafone
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 14, 2011 #5 Φεβρουάριος 14, 2011 ιδαιτερα ομορφο κινητο, με πολλα χαρακτηριστικα αλλα και καποιους περιορισμους που ειναι αποτελεσμα του μικρου του μεγεθους.Εχει παρει πολυ καλες βαθμολογιες απο διαφορα site, και προσωπικα οταν το ειχα δει για 10 λεπτα σε ενα φιλο μου με εντυπωσιασε. Το pro αξιζει τα λεφτα του, η εκδοση χωρις πληκτρολογιο θα σου δημιουργησει προβληματα.Επισης θελει συνηθεια απο οτι ειδα για να γραφεις με ικανοποιητικη ταχυτητα.Δες και κανενα reviewSony Ericsson XPERIA X10 mini pro - Full phone specificationsSony Ericsson Xperia X10 mini pro Review - Mobile PhonesSony Ericsson Xperia X10 Mini / Mini Pro review -- Engadgetεαν απαιτεις καλη μπαταρια φοβαμαι θα σε απογοητευσει. Το ιδιο θα γινει εαν θες ολη την ημερα να εισαι ιντερνετ καθως ειναι μικρο και θα σε κουρασει. Εαν ομως δεν εχεις προβλημα να το φορτιζεις λιγο πιο συχνα απο αλλα του μεγεθους του καθως και εαν δεν εισαι ολη μερα ιντερνετ θα σου ελεγα πως ειναι καταπληκτικη αγορα.
cabdik Φεβρουάριος 14, 2011 #6 Φεβρουάριος 14, 2011 θα ακουσεις πολλες αποψεις, απο τις οποιες η πλειοψηφια ειναι χωρις αιτιαση. και αυτο μπερδευει περισσοτερο εσενα που θες μια ολοκληρωμενη αποψη. εχω το Xperia mini εδω και 15 μερες. ειμαι ευχαριστημενος, επειδη εψαχνα ενα μικρο σε μεγεθος κινητο, δεν γραφω 1000 SMS την ημερα και δεν ειμαι στο ιντερνετ ολη τη μερα και ιδιαιτερα απο κινητο! η διαρκεια της μπαταριας του φτανει τις 3 μερες χωρις wifi. το wifi του τρωει τα συκωτια!!! η καμερα του ειναι πολυ καλη, ειδικα σε φως ημερας. επισης και το βιντεο του πολυ καλυτερο απο Κ770 που ειχα πριν!!τα συν και τα πλην του καθε κινητου, εξαρτωνται καθαρα απο τις απαιτησεις του ενδιαφερομενου. αν ζητας κινητο, για να εισαι στο ιντερνετ ολη μερα, δεν σου κανει κανενα, ουτε το iPhone4! δεν φτανει η μπαταρια..!!αν ζητας κινητο που να εχει φοβερη και τρομερη καμερα, παλι δεν κανει κανενα γιατι κανενα δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη...!! κ.ο.κτα τελευταια χρονια, τα κινητα, τεινουν να ενσωματωσουν πολλες διαφορετικες λειτουργιες, απο τις οποιες καμμια δεν κανουν πολυ καλα, οπως μια φωτ. μηχανη ή ενα λαπτοπ. ειναι ενα γκατζετ που κανει λιγο απο πολλα, ειναι φορητο για να το σερνεις μαζι σου, και αααα... μην το ξεχασω, ειναι και τηλεφωνο....!!!
pantelos Φεβρουάριος 14, 2011 Author #7 Φεβρουάριος 14, 2011 ευχαριστω πολυ παιδια για τις αποψεις 1)δεν μπαινω στο νετ απο κινητο παρα μονο σπιτι και αν βρω φρι δικτυο 2)δεν στελνω 10000000000 σμς την μερα :p 3)ακουω μουσικη(αρκετες ωρες και κυριως σε ταξιδια) 4)σε qwerty keyboard γραφω ικανοποιητικα(πιστευω)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.