Jump to content

BSOD μετά απο αλλαγή motherboard

filthy_dwarf

Recommended Posts

έβαλα καινούργια motherboard και στο boot πετάει BSOD το repair δεν βοηθάει (windows 7 ) reinstall είναι η μόνη λύση;

και στο safe mode βλέπω bsod btw.

Έχεις ακόμα την παλιά motherboard με την οποία μπορείς έστω να μπεις στα windows; Αν ναι τότε βάζεις πάνω την παλιά και απεγκαθιστάς όλους τους οδηγούς συσκευών που έχουν τα win7. Μετά βάζεις την καινούργια και λογικά θα μπορέσεις να μπεις στα win για να βάλεις τους νέους οδηγούς...

ναι νέο chipset

File: 0x00000b7 αν θυμάμαι καλά, θα ξέρω σίγουρα αν πάω σπίτι.

το να ξανασυνδέσω την παλιά mb και μετά πάλι την καινούργεια φαίνεται μεγαλύτερος κόπος από format :p

ναι νέο chipset

File: 0x00000b7 αν θυμάμαι καλά, θα ξέρω σίγουρα αν πάω σπίτι.

το να ξανασυνδέσω την παλιά mb και μετά πάλι την καινούργεια φαίνεται μεγαλύτερος κόπος από format :p

το 0x000007B, είναι συνήθως λόγω αλλαγής hddcontroller(ή mode..) , ή νέα μητρική που έβαλες με το ICH7 έχει μόνο IDE mode, αν στην παλιά μητρική είχες την εγκατάσταση με AHCI, θέλει να πειράξεις κάτι στην registry, πριν κάνεις την αλλαγή.

γιατι παντα, κανουμε πρωτα τη πατατα και μετα ρωταμε πως θα το σωσουμε? :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

αφου ηθελες να αλλαξεις μητρικη, επρεπε πρωτιστως, να ρωτησεις και να μαθεις τι διαδικασια ακολουθειται...!!!!

επειδη αλλαξα κι εγω προσφατα μητρικη στο HTPC και πηγα σε εντελως διαφορετικο chipset (απο nvidia 570 --> 785G), ηξερα την διαδικασια, την ακολουθησα βημα-βημα και δεν εκανα ουτε φορματ, ουτε τπτ...!!

repair με dvd windows νομιζω το λυνει

nop it doesn't

γιατι παντα, κανουμε πρωτα τη πατατα και μετα ρωταμε πως θα το σωσουμε? :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

αφου ηθελες να αλλαξεις μητρικη, επρεπε πρωτιστως, να ρωτησεις και να μαθεις τι διαδικασια ακολουθειται...!!!!

επειδη αλλαξα κι εγω προσφατα μητρικη στο HTPC και πηγα σε εντελως διαφορετικο chipset (απο nvidia 570 --> 785G), ηξερα την διαδικασια, την ακολουθησα βημα-βημα και δεν εκανα ουτε φορματ, ουτε τπτ...!!

ρώτησα αλλά όχι εδώ.

ενταξει..., δεν ειναι το θεμα το φορματ, αυτο καθ'αυτο! ειναι αφενος, παραπανω φασαρια =χασιμο χρονου, και αφετερου, αν εχεις σημαντικα εγγραφα ή κατι αλλο που δεν θες να χαθει με το φορματ, το χανεις.

γι' αυτο χρειαζεται και το back up, σε οτι δεν θελουμε να χαθει!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.