AlexanderK Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2011 Αυτές τις μέρες θα αγοράσω ενα smart-phone. Σκέφτομαι για android μιας και έχουν ακουστεί τόσα πολλά και θέλω να το δοκιμάσω.Δεν υπάρχει περιορισμός τιμής απλώς δεν θέλω να φτάσω σε μέγεθος όπως το htc desire-hd.Κάτι μαζεμένο σε διαστάσεις αλλά με πολλές δυνατότητες και δυνατο επεξεργαστή!Περιμένω τις προτάσεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 HTC Desire από μένα. Προσωπικά είμαι σε φάση αναζήτησης καλής τιμής για το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Φεβρουάριος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 HTC Desire από μένα. Προσωπικά είμαι σε φάση αναζήτησης καλής τιμής για το συγκεκριμένο.κάτι σε ποιο μικρές διαστάσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Zte blade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 joy 845 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Φεβρουάριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 .Κάτι μαζεμένο σε διαστάσεις αλλά με πολλές δυνατότητες και δυνατο επεξεργαστή!Περιμένω τις προτάσεις σαςΜικρο και με δυνατο επεξεργαστη δεν υπαρχει. ή πας σε διαστασεις τυπου Desire με 3.7" οθονη και 1GHz cpu ή πας σε κατι μικροτερο αλλα με 600αρι cpu (Blade-Optimus One-Wildfire κτλ).Παντως θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο καθως αναμενονται να κυκλοφορησουν πολλα και νεα κινητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.