AlexanderK Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2011 Αυτές τις μέρες θα αγοράσω ενα smart-phone. Σκέφτομαι για android μιας και έχουν ακουστεί τόσα πολλά και θέλω να το δοκιμάσω.Δεν υπάρχει περιορισμός τιμής απλώς δεν θέλω να φτάσω σε μέγεθος όπως το htc desire-hd.Κάτι μαζεμένο σε διαστάσεις αλλά με πολλές δυνατότητες και δυνατο επεξεργαστή!Περιμένω τις προτάσεις σας
STINK Φεβρουάριος 14, 2011 #2 Φεβρουάριος 14, 2011 HTC Desire από μένα. Προσωπικά είμαι σε φάση αναζήτησης καλής τιμής για το συγκεκριμένο.
AlexanderK Φεβρουάριος 14, 2011 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2011 HTC Desire από μένα. Προσωπικά είμαι σε φάση αναζήτησης καλής τιμής για το συγκεκριμένο.κάτι σε ποιο μικρές διαστάσεις??
Viper-kt Φεβρουάριος 14, 2011 #6 Φεβρουάριος 14, 2011 .Κάτι μαζεμένο σε διαστάσεις αλλά με πολλές δυνατότητες και δυνατο επεξεργαστή!Περιμένω τις προτάσεις σαςΜικρο και με δυνατο επεξεργαστη δεν υπαρχει. ή πας σε διαστασεις τυπου Desire με 3.7" οθονη και 1GHz cpu ή πας σε κατι μικροτερο αλλα με 600αρι cpu (Blade-Optimus One-Wildfire κτλ).Παντως θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο καθως αναμενονται να κυκλοφορησουν πολλα και νεα κινητα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.