LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 τι κανει το windows update..??? μου βγαινει κατω δεξια το εικονιδιο αλλα ποτε δεν το εφτασα 100% καθε φορα που παει 60% 70% και οταν το ξανασυνεχιζω αρχιζει παλι απο το 0%.....Λογικα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο να το αφησω να κατεβει συνεχομενα,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Μάϊος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 εγώ όταν περνάω τα windows το αφήνω τη νύχτα και κλείνει μόνο του μετά από 2 ώρες περίπου αλλά δεν ξέρω που τα σώζει για να τα γράψω σε ένα cd. Μερικά τα έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 μην επιλεξεις ολες τις διαθεσιμες αναβαθμισεις.οταν διαλεγεις ενα update pack σου λεει το μεγεθος κ εκτιμαει ποσο χρονο χρειαζετε,βαλτα σταδιακα με κομματια του μισαωρου ή τις ωρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 μονα τους μπηκαν δεν θυμαμαι τι εγινε μονη τους ξεκιναει η διαδικασια. ετσι οπως το βλεπω και με isdn που εχω κανενα 10ωρο θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Στο Temporary Internet Files πάνε όπως όλα τα αρχεία απο το Internet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Νομιζω πως μπορεις να τα κατεβασεις και ως αρχεια και να τα εγταταστησεις μονος σου.Δεν ξερω ομως απο που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0t Μάϊος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 [Σήμερα, στις 02:59] Νομιζω πως μπορεις να τα κατεβασεις και ως αρχεια και να τα εγταταστησεις μονος σου.Δεν ξερω ομως απο που. Οδηγιες για το σωσιμο των updates:http://www.tech-recipes.com/modules.php?name=Recipes&rx_id=87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.