Jump to content

Ποιο κράτος,μέλος πιστευετε οτι έχει την μικρότερη οικονομική κρίση και ανεργία ?

Photonium

Ποιο κράτος,μέλος πιστευετε οτι έχει την μικρότερη οικ  

28 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποιο κράτος,μέλος πιστευετε οτι έχει την μικρότερη οικονομική κρίση και ανεργία ?

Το κάνω σαν Gallop,έτσι για να έχω μια σφαιρική άποψη προσωπική και γενική.

Η ευρωπαικη ενωση αποτελειται απο 27 κρατη μελη,ποιο πιστευετε απο αυτα εχει την μικροτερη οικονομικη κρηση ,και ποιο πολυ την μικροτερη ανεργια ?

1. * Αυστρία
  2. * Βέλγιο
  3. * Βουλγαρία
  4. * Κύπρος
  5. * Τσεχική Δημοκρατία
  6. * Δανία
  7. * Εσθονία
  8. * Φινλανδία
  9. * Γαλλία
  10. * Γερμανία
  11. * Ελλάδα
  12. * Ουγγαρία
  13. * Ιρλανδία
  14. * Ιταλία
  15. * Λεττονία
  16. * Λιθουανία
  17. * Λουξεμβούργο
  18. * Μάλτα
  19. * Κάτω Χώρες
  20. * Πολωνία
  21. * Πορτογαλία
  22. * Ρουμανία
  23. * Σλοβακία
  24. * Σλοβενία
  25. * Ισπανία
  26. * Σουηδία
  27. * Ηνωμένο Βασίλειο

:dance3:

προσωπική και εμένα άποψη πάντα Σουηδία.

Ξέρω οτι θα πάει πολύ αυτό το θέμα για αυτό στο τέλος θα κάνω μια γενική καταμέτρηση ψήφων :)

(που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί σε κανένα άτομο που θα θέλει να φύγει εξωτερικό και να ψάχνει που έχει λιγότερο ανεργεία κτλ. οπότε τσοουπ θα πέσει πάνω στο θέμα μας :) )

Ναι απλά αν ψάχνεις να ζήσεις κάπου, δεν πας με τα νούμερα της ανεργίας μόνο, αλλά και με παράγοντες όπως το κλίμα κλπ.

Αν είσαι διατεθιμένος από τους 12 μήνες με ντάλα ήλιο να ξεχάσεις τον ορισμό του "ντάλα", τότε προφανώς πας στις σκανδιναβικές χώρες.

κάντο δημοσκόπηση φίλε μου !!!:):):)

Πως το κάνω αυτό MOS ?Δεν το γνωρίζω,απο το να κάνω καμία βλακεία καλύτερα να ρωτήσω.

Ναι απλά αν ψάχνεις να ζήσεις κάπου, δεν πας με τα νούμερα της ανεργίας μόνο, αλλά και με παράγοντες όπως το κλίμα κλπ.

Αν είσαι διατεθιμένος από τους 12 μήνες με ντάλα ήλιο να ξεχάσεις τον ορισμό του "ντάλα", τότε προφανώς πας στις σκανδιναβικές χώρες.

Ναι,εντάξει απλά με βάση αυτούς τους 2 παραγοντες ας παμε πρωτα :)

Έλα φίλε μου πάνω δεξιά έχει μενού που λέει εργαλεία, έτσι όπως είσαι χωρίς να κάνεις edit πάτα το και ακολούθα την φωτό !!

post-8723-1416075010,0843_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.