gbdanis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 όταν ακούτε τη λέξη καθηγητή / καθηγήτρια τι σας έρχεται στο μυαλό :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Η καθηγητια μαθηματικος που εκανε ιδιαιτερα σε κατι λυκειοπαιδα στη Θεσσαλονικη. Αλλα δεν τους εκανε μαθηματικα αλλα σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση.............Κριμα γιατι πατωσανε στις εξετασεις τα παιδια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Νεκροκεφαλές ΜαχαίριαΚεραυνοίΣεισμοίΘεομηνίεςΓια τους περισσότερους από αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis όταν ακούτε τη λέξη καθηγητή / καθηγήτρια τι σας έρχεται στο μυαλό :devil: Νοσταλγια, αναμνησεις απο μια εποχη ξεγνασιας, οπου το χειροτερο πραγμα που θα μπορουσε να συμβει αμα εκανες μλκια ειναι να φας αποβολη or something, ενω τωρα μια παρομοια μλκια μπορει να σου κοστισει μια επιτυχημενη συνεργασια, μια δουλεια, μια σχεση... α ρε καιροι ανωριμοτητας και σταρχιδισμου, μου λειψατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Chosenα ρε καιροι ανωριμοτητας και σταρχιδισμου, μου λειψατε... Και πολύ καλά τα λες... οι "ευθύνες" μου τότε ήταν οι εκδηλώσεις του σχολείου, οι εκδρομές, το καρναβάλι.. η πενταήμερη.. τόσο σοβαρά πράγματα.. (ναι το διάβασμα ερχόταν δεύτερο - στην καλύτερη). Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ιστορικού μου.. που από την 1η μέχρι την 3η λυκείου μου είχε 9 εώς 11 σε όλα τα τρίμηνα (και ναι έγραφα 20) - σκονάκια γαρ, το ήξερε αλλά δεν μπορούσε να με πιάσει, αλλά δυστυχώς μάθημα δεν ήξερα ποτέ να πω. Κι επίσης δεν θα ξεχάσω τα απίστευτα που κάναμε με τον κολλητό τον Χρηστάκη στα αρχαία... Τέλος, δεν γίνεται να ξεχάσω την γαλλικού μας η οποία ερχόταν με τις διάφανες φούστες και τα στρινγκ.. γιαυτό και ξέρω μόνο το vous le vous couchez avec moi Όπως και να χει ήταν ωραία χρόνια και πάνω από όλα ανέμελα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 00:44] ....Τέλος, δεν γίνεται να ξεχάσω την γαλλικού μας η οποία ερχόταν με τις διάφανες φούστες και τα στρινγκ.. γιαυτό και ξέρω μόνο το vous le vous couchez avec moi Όπως και να χει ήταν ωραία χρόνια και πάνω από όλα ανέμελα... σε ποιο λυκειο πηγαινες ρε γιατι και η δικια μου Γαλλικου κατι τετοια εκανε και νομιζες πως η ταξη ηταν μαυσωλειο (νεκρικη σιγη και απολυτη προσηλωση στα επιμαχα σημεια....) ωραια χρονια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάϊος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Kαι εμενα μονο καλα πραγματα μου ερχονται για τους/τις καθηγητες/καθηγητριες μου... A και σε μας οι Γαλλικουδες μας ηταν λιγο "σεξυ "... κατι πρεπει να τρεχει με την γλωσσα αυτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 1)παλιοτερα μου ερχονταν ανεμελα χρονια στο μυαλο , οι φασαριες , οι απιστευτες δικαιολογιες στην διευθυντρια για να μην μας στειλει πακετο ....2)τελευταια με αυτην την λεξη μου ερχεται ο εαυτος μου στην σκεψη , με κοτλε παντελονι και πουκαμισο να προσπαθει να διδαξει στα παιδια μαθηματικα αλλα ταυτοχρονα να θελει να κατσει τελευταιο θρανιο και να οργανωσει το επομενο "χτυπημα" στο σχολειο , μια καταληψη ας πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis [Χθες, στις 23:13] όταν ακούτε τη λέξη καθηγητή / καθηγήτρια τι σας έρχεται στο μυαλό :devil: οτι δουλευουν 17 ωρες την εβδομαδα, εχουν 3 μηνες αδεια, καθονται 15 μερες σε ολες τις αργειες , εχουν καλυτερες αποδοχες απο μενα και παραπονιουνται κι απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 όταν ακούτε τη λέξη καθηγητή / καθηγήτρια τι σας έρχεται στο μυαλό; Οτι εκεί μπορεί να καταλήξω......ο μόνος τρόπος να έχει αυτή η δουλειά κάποιο ενδιαφέρον για μένα είναι να περάσω τα περισσότερα χρόνια σε απομονωμένα χωριά και νησιά...Μετά από μερικά χρονια αυτισμού όμως, που θα επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα αρκετές φορές την εβδομάδα, δεν μπορώ να αποκλείσω την περίπτωση να μπώ μια μέρα στο σχολείο με καραμπίνα και να θερίσω συναδέλφους και μαθητές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Όταν ακούω αυτή τη λέξη μου έρχεται στο μυαλό μια Βιολόγος.... .... σεξολόγος θα έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis όταν ακούτε τη λέξη καθηγητή / καθηγήτρια τι σας έρχεται στο μυαλό :devil: ΦΩΝΕΣ!!!!! ΝΕΥΡΑ!!!!! ΧΑΒΑΛΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Μάϊος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Χθες, στις 22:44] Τέλος, δεν γίνεται να ξεχάσω την γαλλικού μας η οποία ερχόταν με τις διάφανες φούστες και τα στρινγκ.. γιαυτό και ξέρω μόνο το vous le vous couchez avec moi Φαίνεται οτι δεν πρόσεχες στο μάθημα, κανονικά είναι voulez-vous couchez avec moi:jump: μια απο τα ίδια και δω, γιαυτό ίσως έχω βίτσιο με τα γαλλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick47 Μάϊος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 'Οτι χειρότερο LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis όταν ακούτε τη λέξη καθηγητή / καθηγήτρια τι σας έρχεται στο μυαλό :devil: Οπως ειπε και ο Vag, μου θυμιζουν εποχες ανεμελιας, φασαριας και φυσικα μιας μη-αγχωτικης εποχης. Και καποτε λεγαμε "ΠΟτε θα τελειωσω...!" και τωρα λεμε "Αχ, να ειμουν συην 3η Λυκειου ακομη μια φορα" :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 συμφωνω με ydinopoulo και vag.καλη φαση το σχολειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Eγω εχω αλλον ενα χρονο για να τελειωσω...οποτε,οταν ακουω την λεξη καθηγητης ΤΡΕΧΩ.....ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΩ,οσο πιο μακρια γινεται.......μακρια,ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Eγω εχω αλλον ενα χρονο για να τελειωσω...οποτε,οταν ακουω την λεξη καθηγητης ΤΡΕΧΩ.....ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΩ,οσο πιο μακρια γινεται.......μακρια,ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σου πορτεινω να μεινεις και αντιμετωπισεις το θεμα με χαβαλε , τι θα σου κανει , το πολυ πολυ να σου ριξει καμια 5ημερη αποβολη ( εως εκει μπορει να ριξει.....) .Στην χειροτερη να διωξουν απο το σχολειο αλλα μονο οταν συμφωνησει και ο συλλογος γονεων και κηδεμονων....Τα δυσκολα ερχονται μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 3, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 15:42] Σου πορτεινω να μεινεις και αντιμετωπισεις το θεμα με χαβαλε , τι θα σου κανει , το πολυ πολυ να σου ριξει καμια 5ημερη αποβολη ( εως εκει μπορει να ριξει.....) .Στην χειροτερη να διωξουν απο το σχολειο αλλα μονο οταν συμφωνησει και ο συλλογος γονεων και κηδεμονων....Τα δυσκολα ερχονται μετα... ..........Σωστο κ αυτο...το μονο "προβλημα"ειναι οτι η μανα του κολλητου μου ειναι προεδρος στον συλλογο κ ποτε δεν παιρνω αποβολες... :jump: ...και ειναι κ ωραια... :worship: :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 3, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2004 Εγώ όταν ακούω καθηγητής σκέφτομαι τι έχω να διαβάσω για αύριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.