Jump to content

Windows cannot access the specified device, path, or file bla bla bla

Havic

Recommended Posts

error "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item"

Χτες δοκίμαζα κάποια προγράμματα (free & trial το Revo Uninstaller Pro, Your uninstaller, total uninstaller Ashampoo uninstaller, glary utilities) τελικά τα απεγκατάστησα και άφησα μόνο το glary utilities και το Revo uninstaller pro, έτρεχαν μια χαρά κλείνω pc και πάω για ύπνο, so far so good, το πρωί πάω να τρέξω το revo uninstaller pro και μου βγάζει το από πάνω ωραιότατο μήνυμα …wtf λεω το κάνω uninstall, τρέχω το cccleaner και το glary για να καθαρίσω την registry σβήνω δια χειρος ότι άφησαν από το regedit κάνω και μια επανεκκίνηση και το ξαναβάζω, μόλις τελειώνει η εγκατάσταση μου λέει αν θέλω να το τρέξω τώρα, ε φυσικά και θέλω και τρέχει μια χαρά, το κλείνω πάω να το τρέξω από την συντόμευση… άκυρο..από το program files το exe πάλι άκυρο… wtf 2, πάλι την από πάνω διαδικασία μόνο που έβγαλα και το glary, ακριβώς το ίδιο, λέω δεν κάνω μια μετονομασία από revounistallerpro.exe σε revopro.exe μέσα στο program files να δω ρε παιδί μου τι γίνετε και το &%#* τρέχει κανονικά, εκεί ρίχνω λίγες κατάρες, το ξαναβγάζω (έχασα το μέτρημα τόσες φορές) και αντί για το “C:\Program Files\VS Revo Group\Revo Uninstaller Pro” το εγκαθιστώ σε “C:\Program Files\VS Revo Group\RevoUninstallerPro” δλδ έβγαλα τα κενά από το τελευταίο φάκελο και ξανά τρέχει κανονικά… γιατί δεν τρέχει με τα default δεν το βρήκα ακόμα…. το τρέχω σε win xp και είμαι admin.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.