Jump to content

Αποριες σχετικα με bios-flashing σε P4C800dlx

fanisk

Recommended Posts

Παιδες επειδη δεν θυμαμαι ποια εκδοση εχω, θα κοιταξω και θα σας πω!

Αυτο που με ενδιαφερει...αν θελησω να flashαρω νεοτερη εκδοση και εκεινη τη στιγμη -φτου φτου μακρια μας!- κοπει το ρευμα....την εχασα την μητρικη?

Αν σας πω ποια εκδοση εχω(οταν κοιταξω) μπορειτε να μου πειτε οι νεοτερες εκδοσεις -αν υπαρχουν - τι παραπανω εχουν?

Ποση ωρα κανει να flashαριστει?

Υστερα χανω τις ρυθμισεις που ειχε στη μητρικη πριν το flashαρισμα?

Ευχαριστω!!!!! !!!!!

Πριν κανεις bios update βαζεις load setup defaults απο bios, δηλαδη τις default ρυθμισεις χωρις overclock. Μπορεις να κανεις bios update μεσα απο τα Windows ή μεσω dos δες στο site της Asus www.asus.com το τελευταιο bios και τις Notes/οδηγιες πως να flashareis. Kανει περιπου 1 λεπτο για να ολοκληρωθει το flash.

Αν γινει διακοπη τοτε δεν θα γινει σωστα το flash με αποτελεσμα να μην bootarei, αλλα αυτο ειναι πολυ σπανια περιπτωση, αν συμβει κανεις Hot flash με ενα αλλο παιδι με παρομοια μητρικη. :)

1 λεπτο?!Και εγω νομιζα οτι κανει 30 λεπτα και...

Οκ θα το ψαξω να δω....

Τι εστι Hot Flash και πως γινεται?

ΥΓ:Συγχωρηστε με για τις πολλες "ηλιθιες" αποριες αλλα τωρα αρχισα να το ψαχνω το θεμα...και μου ειστε ιδιαιτερα χρησιμοι!!!!!

Λοιπον παιδες εχω το 1008 τελικα...να προβω στο flash του 1016(αν δεν κανω λαθος...τεσπα το τελευταιο!)

Μπορειτε να μου δωσετε link που να παω? και τι να κατεβασω? μηπως κανω καμια βλακεια και εχω προβληματα μετα?

1 λεπτο το flashαρισμα ε?Φοβαμαι μη γινει τπτ με το ρευμα και τη χασω...

Δεν ξέρω τις διαφορές, αλλά σύμφωνα με την asus, διορθώνει/βελτιώνει, αυτά:

"# Fix extended F8 Menu that cant show all devices,if you used more than one removables HDD, and cdrom and BEV(Bootstrap Entry Vector) devices.

# Revise extended memory size(16K--->64K)

# Revise Ultra DMA Mode max limit(ultra DMA mode 6--->5)

# Mute beep sound for USB device plug-in/plug-out

# Support new CPUs.

# Fix the system hangs after clear CMOS

# Fix LAN function fail under WinNT4.0"

Παιδες πηγα χθες να το κανω...εκτυπωσα τις οδηγιες...2 σελιδες....και κολωσα...φοβαμαι να το κανω...μου φαινεται δυσκολο και πολυπλοκο...

Μενει κανεις κοντα στο Περιστερι να το κανουμε μαζι?

Δεν ειναι και τοσο επιφοβο , αφου κατεβασες το bios κατεβασε και το AsusUpdate .Εγκταστησε το τελευταιο , τρεξτο διαλεξε το bios που το εχεις αποθηκευμενο καπου στον HDD σου και δεν υπαρχει προβλημα.Ξερω παντα η πρωτη φορα ειναι δυσκολη , αλλα αμα παρεις το καλαι δεν υπαρχει προβλημα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.