The_Blade Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2011 ρε παιδιά αγόρασα μια Xigmatek s1284 achilles, όλα καλά αλλά λείπει το am3 bracket. Εγώ το θέλω για ΑΜ3 στο site δεν βλέπω επιλογή να παραγκείλω.... πουλάνε καποιο κιτ στην αγορά για αυτό, ταιριάζει από κάποια άλλη ψύκτρα?η ψύκτρα είναι αυτή εδώ XIGMATEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Mια παρόμοια της xigmatek απλά την κούμπωσα πάνω σε αμ3....την 964 έχω....σίγουρα χρειάζεσαι κάτι παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Φεβρουάριος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Mια παρόμοια της xigmatek απλά την κούμπωσα πάνω σε αμ3....την 964 έχω....σίγουρα χρειάζεσαι κάτι παραπάνω;δεν έχω το σιδεράκι που μπαίνει από πάνω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Έχω την εντύπωση πως πρέπει να τους μιλήσεις διότι στις xigmatek δε βγαίνει αλλά αν χρειαστεί αλλαγή για άλλο σοκεττην κάνεις σε άλλο kit πάνω στη μητρική και δεν αλλάζεις το σιδεράκι που λες...Μήπως στην πούλησαν...μισή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Φεβρουάριος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 τι να σου πώ ήταν σφραγισμένη, μέσα στρο βιβλίο δείχνει ότι το έχει αλλά μέσα τίποτα. το εργοστάσιο φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Mίλα τους να βγάλεις άκρη και με το μαγαζί που την αγόρασες και με xigmatek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Φεβρουάριος 12, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 το θέμα ήταν να έβρισκα ένα να αγοράσω να τελειώνω έχω βαρεθεί να μαλώνω με τους καταστηματάρχες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 πώς είσαι σίγουρος ότι αν μιλήσεις απευθείας με Xigmatek δεν θα σε εξυπηρετήσουν; Άλλες εταιρείες (βλ. corsair, noctua, logitech) κάτι τέτοια τα στέλνουν τζάμπα και με δικά τους έξοδα στην πόρτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Φεβρουάριος 12, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 ξεβίδωσα τη στοκ ψύκτρα, και πήρα το σιδεράκι , νομίζω ταιριάζει, τη δευτέρα θα ενημερώσω, αν έχει κανέις της μαμάς ψύκτρας s1284 , και δεν το χρειάζεται, ας στείλει ένα πμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.