alexkhr Φεβρουάριος 15, 2011 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Για το νομολιγούρη:Νομικά Θέματα - AWMN-WiKiΜε το ΦΕΚ του 2006 ξεκαθάρισαν τα πράγματα, καθώς και με κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει η ΕΕΤΤ και δεν χρειαζόταν:1. Δήλωση κόμβου2. Πολεοδομική άδεια για τον ιστό (εφ'όσον είναι μέχρι 4 μέτρα πάνω από το ανώτερο σημείο - αυτό έχει λίγο ψάξιμο για το ποιο θεωρείται ανώτερο σημείο, συνήθως είναι της ταράτσας και όχι του δώματος).3. Επετράπησαν τα 5ghz (αν και δύσκολα χωράγαμε στην EU band).Το άλλο που ελέχθη για τα Mbps, είναι διότι στη μετάβαση από 802.11b -> 802.11g τρως περισσότερο εύρος συχνοτήτων, με συνέπεια να αυξάνεις τις παρεμβολές.Θέλει προσοχή με τα db, και κατέβασμα ισχύος (txpower) όταν οι κεραίες έχουν μεγάλη απολαβή. Η παρανομία μπορεί να πιστοποιηθεί από έλεγχο του Δημόκριτου μετά από καταγγελία, αν θυμάμαι καλά.Πολύ σωστός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 15, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 η παρανομια με τα νανο εγκειται οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστει να ξεπερασεις τα νομιμα ορια εκπομπης(για τα 15χλμ λεω, οχι για 600 ψωρομετρα) Η καλυτερη λυση που σου προταθηκε μακραν ειναι αυτο που εστειλε ο zpaf. Βεβαια, αμφιβαλλω αν θα μπορεσεις να το σεταρεις φετος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsa-electronic Απρίλιος 26, 2011 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 Για τη χρήση που θες έχω δοκιμάσει το 5210G που αναφέρειςTL-WA5210Gμε εκπληκτικά αποτελέσματα στο θέμα ευκολίας στησίματος και σταθερότητας στο σήμα.Καλησπερα, μηπως μπορεις να μας πεις φιλε (η και οποιος αλλος φιλος ξερει) τι ρυθμισειςχρειαζονται για να κανουν συνδεση τα δυο TL-WA5210G?προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotososfp Απρίλιος 27, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Καταρχην Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα. Λοιπον φιλε μου το μηχανημα ειναι κορυφη. Στα 700μ μπαινω με 12-14mbs στο ασυρματο router του κολλητου μου!!! Ως αναφορα τις ρυθμισεις: To ενα μηχανακι συνδεμενο με router λειτουργει σαν access point. Το αλλο σαν client που του βαζεις την mac του προηγουμενου. Αυτο ειναι ολο. Μπαινεις με το 192.168.1.254 στο router και κανεις τις ρυθμισεις. Βαλε αν θες το δευτερο ως universal repeater για να εχεις ασυρματη επικοινωνια επιπλεον. Βεβαια ολη την ταχυτητα την παιρνεις μεσω θυρας lan! Αυτα εν ολιγοις. Καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsa-electronic Απρίλιος 28, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου για της οδηγιες, θα το δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.