blade_pan Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2004 ποιο ειναι το καλυτερο????και ποσο εχουν ξερει κανεις???:alien: :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Τι σχέση έχουν αυτά τα 2 συστήματα ψύξης μεταξύ τους???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 δε ξερω τα ειδα στην ckeckmate!το Aquarius III ειναι με νερο το αλλο δε ξερω τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 βασικα http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=465 ειναι το αλλο αλλα??ποσο εχει,ειναι καλο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Το Vapochill είναι σύστημα ψύξης με φρέον, όπως το prometeia....Δεν νομίζω ότι κάνει για την δουλειά που θες......Καλό είναι, ακριβό είναι επίσης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 λες?τι εννοεις δε κανει για την δουλεια που θελω?πανο απο 400Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Εννοώ ότι από τα posts σου έχω καταλάβει ότι ψάχνεσαι για υδρόψυξη, και όχι για ένα σύστημα 600+ ευρώ, με θερμοκρασίες υπό του μηδενός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 μμμ!εχει οντος διαφορα!!@@@!!!! για το thermaltake τι λες?προτεινεις κανενα αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την υδρόψυξη.. αλλά πάντα ήμουν οπαδός των χειροποίητων συστημάτων....Δλδ, ποτέ δεν θα αγόραζα έτοιμο κιτ... Δες και αυτό, θίγονται παρόμοια θέματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 2, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2004 ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.