Photonium Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά και καλώς ήρθα σε αυτό το φόρουμ.Έχω μάθει απο γνωστό για το φόρουμ αυτό και οτι βοηθάτε πάρα πολύ τον κόσμο ,και κατατοπίζετε σωστά , πως πρέπει να κινηθούμε ..Είμαι χρόνια χρήστης υπολογιστή αλλά απο Laptop δεν γνωρίζω πολλά,έχω τόσο καιρό Desktop ,έκανα κάτι βασικά πράγματα και αρκετό Gaming μπορώ να πώ,ανάλογα με τις ορέξεις μας.Τώρα ευελπιστώ να το πουλήσω και να πάρω Laptop ,γιατί πιστεύω οτι αυτή η μεταφορά μου θα είναι πολύ καλύτερη να έχω ένα Laptop ...Διεργασίες : (Photoshop,Oracle,Visual κτλ. άντε και καμία φορά με την παρέα κανένα Game, L2 , HoN κτλ. όχι Crysis και τέτοια,αλλά εάν τα σηκώνει ακόμα καλύτερα).Απο εταιρείες ξέρω τα καλύτερα για τις : Acer,Lenovo,Sony,Dell ...καμία άλλη .(Απο την ΗΡ μακρία δεν πάω κατά εκεί με τίποτα)..Για πείτε μου τις γνώμες σας ? Επίσης ποιο μαγαζί προτείνετε ? όπως επίσης για την πιθανή επέκταση μνήμης κτλ . & (SSD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azzerki Φεβρουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Tα καλυτερα laptop σε 15αρια κατω απο 1000 ευρω ειναι αυτα.. Lenovo ,sony , Dell1 , dell2, toshiba Mην ψαχνεις δεν θα βρεις καλυτερο για γενικη χρηση και gaming.. Διαλεγεις εταιρια και πας..Εχω θα πηγαινα ή στον toshiba ή στον dell1.. Aπο επιδώσεις ειναι πανω κατω τα ιδια.. Δεν σου λεω λεπτομερείες μιας και το εχω ψαξει παρα παρα πολυ το θεμα και ειχα καταληξει σε αυτους που ειναι αρκετα καλα laptop.. Στον lenovo προσωπικα δεν θα πηγαινα λογω ποιοτητας και οθονης Στον sony λογω service.. Αλλα οποιον και να επιλεξεις εισαι καλυμμένος απο επιδωσεις .. Δεν ξερω για τον dell με ι3 αν τα βρει λιγο σκουρα με multitasking αλλα και παλι οι διαφορες απο τους ι5 ειναι μικρες.. Ειλικρινά ψαξτω και εσυ αλλα στην ελληνικη αγορα δεν θα βρεις καλύτερους.. Ps Οσο για τους Acer που λες μαλλον παρακουσες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Tα καλυτερα laptop σε 15αρια κατω απο 1000 ευρω ειναι αυτα..Lenovo ,sony , Dell1 , dell2, toshiba Mην ψαχνεις δεν θα βρεις καλυτερο για γενικη χρηση και gaming.. Διαλεγεις εταιρια και πας..Εχω θα πηγαινα ή στον toshiba ή στον dell1.. Aπο επιδώσεις ειναι πανω κατω τα ιδια.. Δεν σου λεω λεπτομερείες μιας και το εχω ψαξει παρα παρα πολυ το θεμα και ειχα καταληξει σε αυτους που ειναι αρκετα καλα laptop.. Στον lenovo προσωπικα δεν θα πηγαινα λογω ποιοτητας και οθονης Στον sony λογω service.. Αλλα οποιον και να επιλεξεις εισαι καλυμμένος απο επιδωσεις .. Δεν ξερω για τον dell με ι3 αν τα βρει λιγο σκουρα με multitasking αλλα και παλι οι διαφορες απο τους ι5 ειναι μικρες.. Ειλικρινά ψαξτω και εσυ αλλα στην ελληνικη αγορα δεν θα βρεις καλύτερους.. Ps Οσο για τους Acer που λες μαλλον παρακουσες.. Tα 2 στανταρ που θα προτεινα και εγω θα ηταν τα dell αλλα με προλαβες! Το lenovo παρολο που ειναι ωραιο εξωτερικα, εχει χαλια οθονη.. Αν θες οθονη-καθρεφτη για να βλεπεις τον εαυτο σου, τοτε το παιρνεις!! Περα απο την πλακα, το καλυτερο μακραν value4money ειναι το dell με τα 699ευρω. Εχει παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα για την τιμη του. Επισης αν θες μια πιο στιβαρη κατασκευη και πιο εμφανησιμο, τοτε παιρνεις το dell απο αλουμινιο. Εχω διαβασει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο. Σε καθε περιπτωση, οι καρτες που φορανε τα λαπτοπ (5650m) αντεχουν σχεδον ολα τα παιχνιδια. Και εγω dell με την 5650 εχω, και εχω παιξει σε full settings medal of honor,call of duty: black ops, pro 11, Dead space 2,nfs shift και πολλα αλλα.. Δεν κολλαει πουθενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Φεβρουάριος 13, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Το Dell 15R λέτε δηλαδή ε?Σκέφτομαι και την κατασκεύη άλλου Laptop Μέσω εξωτερικού. Να γίνει η αποστολή ... τίποτα τέτοιο. :dance3:Θα το σκεφτώ εάν μπορείτε να μου πείτε και καμία ακόμα γνώμη.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 FUJITSU LIFEBOOK AH530HD6-F1 - - E-SHOP.GR Τον εχει προσφορα στα 599 ευρω. Οπως και αλλα δυο μοντελα: e-shop.gr Απο εξωτερικο ομως τι θα ισχυει με την εγγυηση; Παρε μωρε απο την Ελλαδα μας να εισαι και σιγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Φεβρουάριος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Ο λόγος είναι απλός ,γιατί δεν θέλω να δώσω άλλα λεφτά εδώ.Τόσο καιρό τα πάντα αγοράζω απο το ebay .για αυτό ψάχνω εξόδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Σχετικα με την εγγυηση ομως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Φεβρουάριος 13, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 εμμμ, κοίτα στην τελική θα το κάνω μόνος,Ποιάνουν αρκετά τα χέρια μου ... Που δεν παίζει να μου πάθει κάτι σαν ,τα ματια μου θα το προσεχω...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Επειδη στο αρχικο σου ποστ αναφερεις οτι ασχολεισαι με desktop,ειναι αρκετα διαφορετικο το.. εσωτερικο του λαπτοπ.Αν σου καει δηλαδη η καρτα γραφικων; Δεν ειναι τοσο απλο να αλλαχθει οπως στα desktop .. Ειναι ολοκληρη διαδικασια και πρεπει να ασχολεισαι πολυυ καιρο με αυτα για να το φτιαξεις.Κατα την γνωμη μου παρε κατι ή με διεθνη εγγυηση ή απο Ελλαδα.Δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για κατι χωρις εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Φεβρουάριος 13, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 ναι ασχολουμε αρκετα,το φανταζομαι οτι δεν θα γινεται ευκολα..Αλλα ζουμε για να μαθαινουμε,δηλαδη να παρω κατι ετοιμο απο Ελλαδα ???:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 13, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2011 Για εμενα, αν παρεις κατι απο εξωτερικο να παρεις ΜΟΝΟ dell που εχει παγκοσμια εγγυηση και απο τις καλυτερες εγγυησεις της αγορας..Για τις αλλες μαρκες δεν γνωριζω τι ισχυει, αλλα οι περισσοτερες ειναι για την χωρα που αγοραστηκε το λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 14, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Δλδ ρε παιδιά εγώ έχω ένα Toshiba από ελλάδα και αύριο είμαι επαγγελματικό ταξίδι στην γερμανία και μου χαλάσει, εκεί δεν μου το φτιάχνουν;Σίγουρο αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 14, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Δλδ ρε παιδιά εγώ έχω ένα Toshiba από ελλάδα και αύριο είμαι επαγγελματικό ταξίδι στην γερμανία και μου χαλάσει, εκεί δεν μου το φτιάχνουν;Σίγουρο αυτό; Καποιες εταιριες εχουν παγκοσμια εγγυηση, ενω καποιες αλλες οχι.Σιγουρα dell και apple εχουν παγκοσμια εγγυηση.Για την toshiba δεν γνωριζω.Καλεσε την αντιπροσωπεια εδω στην Ελλαδα για να σου πει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Φεβρουάριος 14, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 άρα να καλέσω και εγώ στην VAIO ?:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Φεβρουάριος 14, 2011 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 άρα να καλέσω και εγώ στην VAIO ?:fist: Aπο εκει που θα το αγορασεις(πχ ebay), αν αναφερει οτι εχει GLOBAL Warranty τοτε δεν χρειαζεται καν να ρωτησεις(αν και καλο θα ηταν να κανεις μια εξακριβωση) και εχεις κανονικα εγγυηση.Αν δεν λεει, τοτε εχει εγγυηση για τον τοπο πωλησης (πχ Αμερικη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 14, 2011 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Για τους λόγους που ανέφερες πάντως εγώ είμαι της άποψης πως δεν θα είσαι καλύτερα με ένα φορητό.Πέρα από την φορητότητα που θα σου δώσει, για την οποία όμως δεν είπες τίποτα άρα θεωρώ πως δεν είναι νούμερο 1 προτεραιότητα σου τα προγράμματα που ανέφερες χρειάζονται άπλα, άρα μεγάλο μόνιτορ, για να δουλέψεις άνετα.Όπως ανέφερες δεν είχες ποτέ μέχρι τώρα φορητό, άρα παρόλο που είσαι χωρίς εμπειρία θεωρείς πως θα ειναι καλύτερα.Από δική μου εμπειρία με πολλά χρόνια και στις 2 πλατφόρμες μπορώ να σου πώ πως ποιό μεγάλη άνεση σου δίνει το desktop παρά το laptop.Επειδή λοιπόν μπορεί να το μετανοιώσεις εγώ προτείνω να πάρεις τώρα ένα φθηνό φορητό από 2ο χέρι, να το δουλέψεις και αν βεβαιωθείς πως σε καλύπτει τότε κοιτάς λίγο αργότερα για κάτι καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Φεβρουάριος 14, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Λάπτοπ έχω δουλέψει ,αρκετά κιόλας με βολεύουν ,απλά ήρθε η ώρα της αλλαγής. Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου όμως...:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 14, 2011 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Καποιες εταιριες εχουν παγκοσμια εγγυηση, ενω καποιες αλλες οχι.Σιγουρα dell και apple εχουν παγκοσμια εγγυηση.. H Apple σίγουρα έχει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Απρίλιος 13, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 μετά απο τόσο καιρό , ακόμα δεν κατάφερα τίποτα,ακόμα περιμένω να πουλήσω και τον κεντρικό μου υπολογιστή ... Απο χρήματα το Budget μας έπεσε αρκετά γύρω στα 600.Με πολύ ζόρι. Έχω ψάξει αρκετά , και βρήκα τα εξής. * Amazon.co.uk * Ebay.co.uk είναι ευρωπαικής ένωσης,και δεν περνάνε τελωνείο τα προιόντα ,επίσης, δεν υπάρχουν οι τιμές τους με βάση οτι κάνω δικό μου Customize,η εγγύηση ισχύει σε όλη την ευρωπαική ένωση και το πληκτρολογίο θα είναι κανονικό ,δηλαδή όχι προβληματικό όπως (Γερμανια,γαλλια,κτλ). Το θέμα είναι το εξής , Να βρώ κάποιον , ο οποίος να έχει πάρει απο εξωτερικό και συγκεκριμένα να έχει κάνει Customize ο ίδιος τον υπολογιστή του. Συγκεκριμένα ψάχνω για χαρακτηριστικά όπως τα εξής. 15" και πάνω ποιο πολύ για 17". Intel i5 και πάνω 6 GB DDR 3 το λιγότερο Full HD 1920x1080 Κάρτα γραφικών πάνω από το μέτριο ,για να το συγκρίνω σωστά να ανοίγει άνετα Crysis2. Αυτά ,όμως πρέπει να τα βρώ κάπως. Στο UK ,πάντως Sony UK,μπορώ να το κάνω αυτόν τον υπολογιστή με 650 ευρώ περίπου,απο λίρες σε ευρώ.Αλλά .... Κάποιος να μου πει μία ακόμα γνώμη ?:fist: Να'στε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 14, 2011 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 με 650 και να εχεις fullHD, αρα καλυτερο μονιτορ κ καλη vga, δυσκολα βρισκεις εδω.κατεμε το πιο value4money laptop της αγορας αυτη τη στιγμη.Dell Inspiron 15R (P6100/2GB/320GB) | Skroutz.grεχεις link για το sony pου λες? ενδειαφερεται το αγορι της αδελφης μου κ επειδη δουλευει σε πανεπιστημιο της αγγλιας δεν εχει προβλημα να το παρει απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.