Jump to content

i7-970

zpaf

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply
Σαν να πετάς ντομάτες στο review του peppa & seb.

Μονοι τους τις πεταξαν.

Μαξαροντας τα settings στην αναλυση που καναν τις δοκιμες τους βλεπουμε καθαρα πως παει η καρτα και οχι η πλατφορμα.

Απλως διαφωνω οριζοντίως και καθέτως με την μεθοδολογια τους.

Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Lazy Dog ειχε το σιπιγιουδακι του (920) στα 4.2 με HT OFF και ο,τι ταση του εδινε.

Και με ΜΙΑ δοκιμη που του ειπα να κανει, το εβαλε στοκ με μαμα ταση ΗΤ ανοικτο και ετσι και το γκεημ παιζει "αερας" και LOAD εχει στις καρτουλες του και δεν ψηνει το cpu τσαμπα.

Άλλη μια... ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ τέστ.

Τι να το κάνεις αν ο Phenom II x6 1090T είναι 500fps πίσω από τον 980X & 2600K στα 1280x1024 0xAA 0xAF Minimum Details αφού όταν παίζεις όπως παίζει ο κόσμος που έχει κάρτα γραφικών που αντέχει την ανάλυση που χρησιμοποιεί, είτε έχεις τον PIIx6 είτε τον 980X/2600K έχεις τα ίδια fps ?

Ανακυκλώνουμε τις ερωτήσεις και αν και αν ? ( το γνωστό loop... αν η γιαγιά μου είχε ρόδες... αν είχε λακούβες ο δρομος.... αν έμενε από λάστιχο... ? )

Πού μετράει το τι κάνει η X platform + CPU... (Α)εκεί που δεν πρόκειται να παίξεις ποτέ, ή (Β)εκεί που παίζεις ?

Αν στο Α, τότε να αγοράσετε όλοι 2600K 6GHz και phase change.

Εξαρτάται τα settings σου και το setup σου.

Και φυσικά εξαρτάται και από τα framerate σου.

Αν π.χ. έχεις χαμηλά minimum fps, και τα 3-5fps που μπορείς να πάρεις με ένα μικρό CPU OC σου είναι χρήσιμα.

Αν έχεις minimum ήδη πάνω από 40, τζάμπα κόπος.

Από την άλλη, εφόσον το OC είναι τρία κλίκ στα πιο πολλά "μοντέρνα" CPU, γιατί να μην δώσεις ένα τσικ πάνω.

Άλλη μια... ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ τέστ.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ αποτελεσματα με δυο 580 σε sli ή μια 9600GT συγνωμη αλλα δεν ενδιαφερουν και πολλους.

Η πραγματικοτητα δεν βρισκεται στα ακρα αλλα στην μεση.

Παρε λοιπον μια 6950/70 ή μια 570 στησε δυο τρεις πλατφορμες και προσπαθησε να βρεις για καθε παιχνιδι τα πραγματικα καρε που θεωρεις οτι το κανουν playable.

Εκει λοιπον θα καταλαβεις οτι ο περισσοτερος κοσμος συνθετει δλδ παιζει με τα ingame settings για να βρει την ιδανικη ροη στα καρε του παιχνιδιου.

Και σε αυτο το σεναριο βεβαια παντα θα υπαρχουν τα ακρα δλδ κοσμος που θα παιζει το παιχνιδι με 20 καρε και τεζα πανω τα γραφικα αλλα και κοσμος που θελει να παιζει με 300 καρε και τεζα κατω τα γραφικα μπας και παρει κανα kill.

Φιλικα παντα. :T:

480 - 6970

μια από τα ίδια.

Οι δοκιμές με την 480 δεν σου κάνουνε ?

Playable στα ίδια settings θα είναι σε κάθε platform εκτός και αν πάμε σε 1280x1024/1024x768 Minimum Details.

Αυτός που έχει καλή κάρτα, και παίζει το BF3 @ 1280x1024 Minimum Details 0xAA 0xAF ξέρεις πως λέγεται ( δεν θα το πω, κυκλοφορεί ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] σήμερα )

Ο 970 δεν χρειαζεται ΚΑΝ να κλοκαρει

Κανενα "σοβαρο" παιχνιδι δεν εχει οφελος απο το overclock.

STOCK FTW.

Είναι ψυχολογικό το θέμα.

Κρίμα να μπορεί να πάει 4ghz και να του κόβεις τα φτερά εσυ. :p

Είναι ψυχολογικό το θέμα.

Κρίμα να μπορεί να πάει 4ghz και να του κόβεις τα φτερά εσυ. :p

Δεν εχω τετοια ψυχολογικα εγω.

Κριμα ξεκριμα unrar κανω 1-2 φορες τη μερα και αν .

ΓΙΑΤΙ να το "ψηνω" το σιπιγιουδακι δεν καταλαβαινω.

Δεν υπαρχει λογος πολυ απλα.

Ασε που αμα τον παρω στο χερι μενοντας σε νησι θα μεινω χωρις gaming rig για 2 βδομαδες.

Π.Χ. ο [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] καλα εκανε και πηρε Sandy αφου το παιχνιδι που κυριως παιζει ΑΚΑ COD "ακουει" στα παραπανω Mhz

Ετσι και γω τα παιχνιδια που κυριως παιζω(BF3/Crysis 2)δεν "ακουνε" σε αλλαγες mhz και ετσι εχω το σιπιγιουδακι στα μαμα του.δροσερο και ωραιο.

Αλλαγη σε 970 θα εκανα...απλα για να βλεπω πολλα πυρηνακια στο task manager:p<~αυτο ειναι το δικο μου "ψυχολογικο" :p

Ψιλοσχετικό είναι ότι ψήνεται.Ειδικά οι i7 9xx έχουν αποδείξει πως δεν νιώθουν και πολύ από θερμοκρασίες.Πήγαινε τον όσο πάει με default ρεύμα.Προσωπική γνώμη βέβαια.

Όσο για τα mhz.Φαίνονται και αλλού πέρα από μερικά παιχνίδια.Σε κάποια μετατροπή αρχείων που μπορεί να σου προκύψει και να βιάζεσαι άπειρα πχ.

Ξαναλεω.

Εσυ πετιεσαι στο καταστημα που τον πηρες και παιρνεις αλλο.

Εγω μενω χωρις gaming rig για 2 βδομαδες και πχ ο zpaf που το πηρε απο ebay παιρνει...ξερεις τι...

Η μητρικη μου default ρευμα του δινει 1.3 του 950 μου.

Εγω τον εχω στα μαμα του με 1.08 (χωρις ψαξιμο ισως παιζει και πιο κατω)

Ναι οκ οταν θελω να κανω "χαρα" θα τον ταισω ταση, αλλα για συστημα που ειναι 24/7 ανοικτο...απλα δε λεει.

• 2 weeks later...

Και το κατέβασες τόσο και σου επέτρεψε να ρίξεις και την τάση???!!!:unsure:

Μήπως ρε συ το ότι μπόρεσες και έρηξες την τάση είναι επειδή ο cpu έχει πλέον "ψηθεί" και έτσι!?

Ρε Γιαννη (zpaf) τωρα το εβαλες εκει;

Εγω απο την αρχη που εβαλα τον 970 το cpu pll εχει κατεβει εκει που φαινεται στη φωτο και αν δεν με απατα η μνημη μου νομιζω οτι εσυ τοχες γραψει αυτο, (με επιφυλαξη αυτο)

post-9802-1416075691,3103_thumb.jpg

Sry Νομιζα οτι ρωτουσες για το vcore.

Το cpu pll πριν το ειχα στο auto δλδ 1.81

Στην P6T DELUXE το ελάχιστο είναι 1.8. Πως κατάφερες και το έβαλες χαμηλότερα? Εκτός κι αν η rampage έχει τη δυνατότητα για χαμηλότερη τάση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.